title image

Se täydellinen löytö

Se täydellinen löytö

 

 

 

 

Tänään on se päivä, kun me lähdetään! Nää reissua edeltävät päivät on ollut aikamoista haipakkaa, sillä useamman viikon poissaoloa varten on ollut jopa yllättävänkin paljon valmisteltavaa, mutta nyt aletaan olemaan jo loppumetreillä, enkä meinaa enää pysyä maataviistävissä pöksyissäni. To do -lista on lyhentynyt kovaa vauhtia ja tälle päivälle on onneksi jäljellä lähinnä vaan kotoa käsin hoidettavia askareita, vaikka yhdelle skannausreissulle täytyykin lähteä ja kotiavain kiikuttaa ystävälle. Olin muuten varautunut siihen, että joutuisin vielä tänään lähtemään metsästämään sopivaa mekkoa perjantaisiin juhliin, sillä viikkoja sitten tilaamani paketti oli hukkunut johonkin matkan varrelle (ensimmäistä kertaa elämässäni – milläköhän todennäköisyydellä se tapahtui juuri tällaisessa tilanteessa?), mutta eilen sain sen onnekseni viimeinkin käsiini, enkä oo hetkeen ollut minkään paketin saapumisesta niin helpottunut. Pieni juttuhan se olisi lopulta ollut, vaikka se ei olisikaan löytänyt perille, mutta tämä lopputulos helpotti tätä lähtöstressiä huomattavasti.

 

Mä istun parhaillaan keittön pöydän ääressä ryystämässä treenin jälkeistä aamiaistani ja ajattelin tulla julkaisemaan nämä viimeviikkoiset kuvat kuulumisten ohessa, ennen kuin siirrytään vähän toisenlaisille leveysasteille. Noi kuvissa näkyvät pitkät housut oli nimittäin todella toivottu löytö, sillä tollaisia pidemmän mallisia (ja vieläpä oikein istuvia) pöksyjä on ollut hankala löytää, koska useimmat vastaavista on mitoitettu lähinnä minivyötäröisille huippumallivartaloille. Housujen tilaaminen netistä on muutenkin lähes poikkeuksetta riski, sillä ne on vaatekappale, joita on hankala ostaa sovittamatta, mutta tällä kertaa kävi tuuri – pöksyt istuu vyötäröltä täydellisesti, ei jää reisien kohdalta liian napakaksi ja on vielä juuri sopivan pituisetkin. Ne sopii hyvin tällaiseen arkisempaan tennariasuun yhdistettynä, mutta menisi näppärästi myös vähän juhlavammin esimerkiksi korkojen ja lyhyemmän paidan kanssa. Mietin ensin ottavani ne reissuunkin mukaan, mutta taidan kuitenkin sittenkin täyttää laukkuni vähän kesäisemmillä vaatekappaleilla…

 

Mutta nyt täytyy laittaa kone ainakin toistaiseksi kiinni ja alkaa hommiin. Sunnuntaisen introverttiyttä käsittelevän postauksen kommentit (kiitos niistä! <3) odottaa vielä vastauksiaan, sillä tuollaisiin ajatuksella vastaaminen vaatii kunnolla aikaa, mutta lupaan yrittää tehdä sen mahdollisimman nopeasti.

 

Palataan taas pian!

 

PS: Koodilla ANNIKA25 saatte muuten Nelly.comista -25% alennusta sunnuntaihin 22.4. asti! Koodi ei käy muutamiin merkkeihin, mutta mikäli esimerkiksi Vansit on ollut ostoslistalla näin kevään kynnyksellä, niin kannattaa ehdottomasti käyttää alennus hyödyksi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jacket NLY (*here) // shirt Selected Femme (*here) // pants Vero Moda (*here) // sunnies Ray Ban // sneakers Adidas

 

Kuvat: Anni Korhonen

 

 

– Postaus sisältää mainoslinkkejä – 

 

18 Comments
 • Emily
  Reply
  April 17, 2018

  Wau!

  Ihanaa reissua teille <3 täällä ainakin jäädään innolla odottelemaan postauksia ja stooreja reissun päältä :-)

 • RO
  Reply
  April 17, 2018

  Ihana asu! <3 housut näyttää super hyvältä. Ja ihanaa reissua teille!

 • April 17, 2018

  Ihanaa reissua! Mä taidan olla aika lailla samanpituinen kuin sinä, ja vitsit on kyllä vaikeaa löytää mitään suoria housuja, jotka olis edes suht hyvän näköiset! /:D

 • Sofia
  Reply
  April 17, 2018

  Hei mulla on noi samat housut ja oon myös vyötäröltäni vähän muissa kuin huippumallimitoissa! Alunperin ostin ne hautajaisia varten, enkä sen kummemmin lämmennyt niille arkikäytössä, mutta oonkin huomannut pukevani ne harva se päivä tennareiden ja farkkutakin kanssa. Lisäksi noiden matsku on musta aivan ihanaa :)

 • Anna
  Reply
  April 17, 2018

  Vansseja pohtineena tuli hyvään saumaan tämä alekoodi! Päätöksen vaikeus vaan vaivaa. Minkä mallisia popoja sulla on niiltä, tai mikä on lempparimalli? :-)
  ps. Ihana asu! Huippylöyty nup housut, itsekin etsiskellyt samanlaisia

 • Anonymous
  Reply
  April 17, 2018

  Onko noi housut kuinka joustavat? Näyttää kyllä tosi kivoille:)

 • AL
  Reply
  April 17, 2018

  Minkä kokoinen toi sun nahkatakki on ?? Hyvää reissua teille!

 • Anonymous
  Reply
  April 17, 2018

  Ihana postaus täynnä asiaa tuo missä kerroit fiiliksiä introverttiydestä!!<3 Lohduttavaa kuulla, etten ole ainoa joka kaipaa akkujen latailua yksin. Tähän postaukseen kommentoin kuitenkin siksi että luulen olevani melko samoissa mitoissa sun kanssa joten kysyisin minkä kokoiset nää kyseiset housut sulla on? Oon etsinyt sopivia tuollaisia niin pitkään!

 • Anonymous
  Reply
  April 18, 2018

  Saako koodilla alennusta vain normaalihintaisista tuotteista?

 • April 19, 2018
Leave a Comment: