title image

Luurin läpi: viikko 14 & 15

Luurin läpi: viikko 14 & 15

 

 

 

 

1. Oli jo korkea aika laittaa tukka kuntoon! Koko olemus on tuntunut sen jälkeen niin paljon freesimmältä, kun harmahtava tyvikasvu ei oo enää viiden sentin pituinen ja kulahtaneista latvoistakin napattiin pitkästä aikaa hapsut pois.

 

2. Yhdet kaupungin parhaista burgerista löytyy Sörkästä, Social Food Burgerjointista. Paikan parmesaaniranskikset on myöskin vertaansa vailla, mutta toi burgeri on niin mehevä, että jo pelkästään silläkin saa mahan täyteen. Toinen suosikkini on Bites Vallilan Green Standard!

 

3. Julkaisin Instagramissa tämän kuvan oheen tekstin, josta pidän kovasti: ”Life advice: always be the best person you can be. Be kind even when you’re tired. Be understanding even when you’re angry. Do more than you’re asked and don’t ask for anything in return. Don’t silently expect anything either. Listen when someone talks and really listen too, don’t just think of how you’ll reply. Tell people that you love them and that you appreciate them. Go out of your way to do things for others. Be the greatest person you can possibly be and when you mess up, make up for it in the next moment or minute or day. Never spend your time trying to prove to anybody that you’re great, your actions will speak for themselves. If someone doesn’t see your light, don’t worry: like moths, good people are attracted to flame and to light and eventually they will come.”

 

4. Tän kuvan lähetin keskustelussamme työhuoneen tytöille kysyäkseni, josko kuvan koiraherra saisi liittyä mukaan tuparihulinoihin. Ja kuten varmaan arvata saattaa, niin kukaan ei pystynyt sanomaan tuolle katselle ei. :-D

 

 

 

 

 

 

 

1. En juo lainkaan kahvia, mutta nää on mun (not so) guilty pleasure… Reilu kuukausi takaperin blogissa vilahti Red Bull-tölkki, jonka kyseisen firman edustajat olivat pian bonganneet ja sen seurauksena sain kotiovelleni jättimäisen lähetyksen erimakuisia Red Bulleja. Se oli heittämällä yksi parhaista yllätyksistä aikoihin! :-D

 

2. Maa oli sateesta märkä ja lämpötilakin oli pudonnut yön aikana huomattavasti, mutta kadun varressa esillä olleet värikkäät kukkakimput oli ihana kevään tuulahdus ankeaan aamuun.

 

3. No ne ripset! Kirjoitin lash liftistäni enemmän täällä.

 

4. Lounastreffit Jannin kanssa. Aika kuluu niin vikkelään, että edellisestä kerrasta oli vierähtänyt yhtäkkiä jo puoli vuotta! Vieläkin muuten huvittaa muistella niitä aikoja, kuin maistoin kuivaa kiinalaisbuffan “sushia” ensimmäistä kertaa ja se oli niin karmeaa, etten uskaltanut maistaa sushia seuraaviin vuosiin ollenkaan, sillä nykyään se on mun lempiruokia. Mutta tässä tapauksessa paikalla todellakin on väliä – en esimerkiksi tilaisi ResQ-palvelun kautta sushia enää kertaakaan, sillä saatiin viimeksi tosi nahistuneet setit, jotka oli selvästi olleet jääkaapissa lähes viikon verran. Palvelun tarkoituksena on toki vähentää hävikkiruokaa, eikä sen voi olettaakkaan olevan ihan vasta tehtyä, mutta tossa ei ollut kyse enää pelkästään siitä. Yhhh.

 

 

 

 

 

 

 

1. Oon tehnyt alkuvuoden ajan Instagram-yhteistyötä Alpron kanssa ja viime viikolla käytiin maistamassa vastalanseerattuja kasvipohjaisia jäätelöitä tollaisessa jätskibaarissa. Olin rehellisesti sanottuna hieman skeptinen niiden suhteen, sillä monet maistamani kasviperäiset jäätelöt on ollut koostumukseltaan tosi “lohkeavia” ja jopa vetisenkin makuisia, mutta näitä en olisi valehtelematta erottanut tavallisesta. Hasselpähkinä-suklaa oli mun suosikki.

 

2. En vaan voi liiaksi hehkuttaa tätä näkyä. Virkistävää vaihtelua pitkän talven jälkeen.

 

3. …vaikka vielä toissaviikolla ei voinutkaan olla varma siitä miltä ulkona näyttää aamulla sälekaihtimet avatessa, sillä muutamaan kertaan vastassa oli tällainen näky. :-D No, Luka ainakin nautti lumentäyteisistä päivistä täysillä!

 

4. Tältä näyttää mun gourmet-aamiainen lähes joka päivä: puuroa sekä mummon vadelmahilloa, appelsiini (tai smoothie, jos jääkaapista löytyy vähän enemmänkin tarvikkeita) ja iso pullollinen vettä.

 

 

 

 

 

 

 

1.-2. Perjantaina vietettiin tosiaan afterworkejä meidän työhuoneella, kun kokoonnuttiin sinne ensimmäistä kertaa koko porukan voimin. <3 Lukakin pääsi tosiaan mukaan matkaan ja silminnähden nautti huomion keskipisteenä olemisesta sekä lukuisista rapsuttajista.

 

3. Pelattiin muunmuassa seurapeliä, josta Elisa kirjoitti hetki sitten blogissaan – sen ideana on piirtää kaverin kirjoittamasta lauseesta kuva, taittaa ensimmäinen lause piiloon ja antaa lappunen seuraavalle, jonka täytyy puolestaan kirjoittaa lause siitä mitä piirretyssä kuvassa tapahtuu. Tosta on kuulemma myös lautapeliversio nimeltä Huhupuhetta, mutta se toimii varsin hyvin myös “kotikutoisena” versionakin. Lämmin suositus tän kokeilemiselle, sillä naurut on ainakin taattu! Harva tarina pysyi noin oikeilla raiteilla loppuun asti. :-D

 

4. Vähän illemmalla vein Lukan kotiin ja siirryin toiseen seurueeseen juhlimaan vähän synttärimeininkejä. Käytiin syömisen lisäksi myös muutamilla, mutta väsymyksen iskettyä painuttiin hyvissä ajoin kotiin nukkumaan.

 

 

 

 

 

 

 

1. Mulla on kotikokkailujen kanssa sellaisia kausia, jolloin jumitun johonkin ruokaan ja teen sitä jatkuvasti, kunnes lopulta kyllästyn, enkä syö sitä enää aikoihin uudelleen. Tällä hetkellä jumiutumisen kohteena taitaa olla vuohenjuustosalaatti, joita oon syönyt lounaaksi harva se päivä. Se on vaan niin helppo vaihtoehto, sillä salaatin kasaamisessa menee ainoastaan muutama hassu minuutti ja kastikkeeksi sopii ihan vaan balsamico!

 

2. Tää jaksaa hymyilyttää kerta toisensa jälkeen. Otettaispa vastaava käyttöön useammassakin kaupassa.

 

3.-4. Lopetin mun viikon sunnuntai-iltaisella rentoutuskellunnalla, jota jännitin hieman etukäteen, sillä aiemmat kokemukseni oli olleet varsin vaihtelevia. Se osoittautui kuitenkin turhaksi, sillä eilinen kellunta oli helposti paras tähän menneistä kokemuksista! Aika ei tuntunut missään vaiheessa liian pitkältä ja tuntui muutenkin siltä, kuin olisin ollut heti alusta asti tismalleen oikeassa mielentilassa. Myös toi sunnuntai-ilta ajankohtana oli mulle hyvin sopiva, sillä ne on aina niin rauhallisia päiviä, että sellaisen jäljiltä on tuhat kertaa helpompi päästä seesteiseen mielentilaan. En ois paljon parempaa viikon päätöstä voinut toivoa.

 

 

 

 

10 Comments
 • April 16, 2018

  Love the life advice and the wonderful pictures!
  xx from Bavaria/Germany, Rena

 • Anonymous
  Reply
  April 16, 2018

  Muutama kyssäri: mistä noi ihanat harmaat lautaset (aamupala kuvassa) on hommattu? Ja mitä noi idut on tossa salaatissa, miksen ikinä nää heviosastolla samanmoisia kaupassa?:-D

 • SJ
  Reply
  April 16, 2018

  Ihania kuvia, jälleen kerran! <3 nää puhelimella otetut on vaan yksinkertaisesti ihan parhaita. saako kysyä mistä ostettu sinipilkullinen mekko?

 • Satu
  Reply
  April 16, 2018

  Super siisti editointi tuossa huppun alta hymyily-kuvassa! Sopiiko kysyä millä ohjelmalla taioit? :-)

 • bettiina
  Reply
  April 16, 2018

  ai että rakastan sun tyyliä! pakko siis kysyä, kun itellä ois nyt edessä sellasten “peruskenkien” osto, niin mitä suosittelisit? :) mitkä on sun vaatekaapissa sellaset must havet? :D

 • Maija
  Reply
  April 25, 2018

  Mistä nuo ihanat pilkulliset housut on peräisin? <3

Leave a Comment: