title image

Perjantaitunnelmia

Perjantaitunnelmia

 

 

 

 

Tänään on perjantai 13.! Mä en oo yleensä kovin taikauskoinen, mutta pakko myöntää, että tässä päivässä on aina silti sellainen tietynlainen jännitys. Mulla on ollut viimeisen viikon ajan joku poikkeuksellisen epäonninen kausi meneillään, sillä kaikki mahdollinen on tuntunut menevän metsään, mutta tänään on jostain syystä sellaiset vibat, että päivämäärästä huolimatta se olisi saattanut tulla päätökseensä… Ehkä se on toi siniseltä taivaalta paistava aurinko, edessä siintävä viikonloppu ja toivoa täynnä oleva perjantaifiilis, ken tietää.

 

Mun viikonloppu tulee kulumaan suurimmaksi osaksi lähtövalmisteluja tehdessä, sillä kotiarki jatkuu enää muutaman päivän ajan, mutta tänään laitan koneen kiinni jo hyvissä ajoin, sillä me juhlitaan työhuoneemme tupareita afterworkkien merkeissä. Meitä on toimistolla yhteensä yhdeksän, eikä tähän mennessä oo ollut kertaakaan hetkeä, jolloin kaikki olisi ollut paikalla samaan aikaan, joten tänään laitetaan se viimeinkin tapahtumaan. Ohjelmassa on tietääkseni ainakin lounasta, kilistelyä ja ilmeisesti jotain seurapelejäkin…

 

Nyt pitää alkaa valmistautumaan, sillä ihan pian täytyy lähteä matkaan. Tässä vielä aurinkoisen perjantain kunniaksi biisi, joka laittaa ainakin meikäläisen tanssijalan vipattamaan. Ensi kesän Flow’ssa päästään muuten bailaamaan näihin tahteihin ihan livenä!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sweatshirt Topshop (*here) // jeans NLY (*here) // sneakers Adidas (*here)

 

Kuvat: Jenni Rotonen

 

 – Postaus sisältää mainoslinkkejä –

 

 

9 Comments
 • Annami
  Reply
  April 13, 2018

  Ihanan keväisiä kuvia! Mukavaa viikonloppua ja tulevaa reissua <3

 • April 13, 2018

  I believe simply that Friday, the 13th is a lucky day :) Very cool sweater look!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 • Anonymous
  Reply
  April 13, 2018

  Millaista koko mitoitusta noi farkut on?:)

 • April 14, 2018

  Mulla on sama juttu perjantai 13. kanssa, oon ihan hölmö. Jätin jopa auton eilen kotiin sen vuoksi ja lähdin liikkeelle julkisilla. Lopulta minulle ei kuitenkaan käynyt mitään epäonnista eilen.

 • April 15, 2018

  Hei mistä oot löytänyt noi kauniit kultaiset korvarenkaat? Oon jo pitkään katsonut sun postauksista, että näyttävät tosi kivoilta!

Leave a Comment: