title image

Tulkaa kirppistelemään!

Tulkaa kirppistelemään!

 

 

 

 

Kotihiiri on palannut sohvannurkkaansa! Päältä löytyy taas ne kaikkein pehmeimmäksi kulahtaneet verkkarit, jalasta mummin kutomat villasukat ja lautaselta monipuolisen aamiaisbuffan sijaan parhaat päivänsä nähnyt appelsiini, joka oli ainoa jääkaapistamme löytynyt aamupalakelpoinen asia (poikaystävän aamiaiset kun on yleensä luokkaa kana ja riisi).

 

Reissusta on musta aina ihanaa palata kotiin, eikä tääkään kerta ollut poikkeus. Lähipäiville on niin paljon tekemistä kaikkine jouluvalmisteluineen (tänään on luvassa joulukuusen pystytys!) ja muine menoineen, että jo senkin puolesta oli mukavaa palata takaisin “sorvin ääreen”. Varsinainen loma meidän matka ei ollut, sillä meillä oli lähes jatkuvasti hommia hoidettavana, mutta viikko valoa teki silti ihan sanoinkuvaamattoman hyvää ja tiukasta tahdista huolimatta olo on nyt virkeämpi kuin aikoihin. Ja mikä parasta, aurinkohan möllöttää taivaalla ihan täällä kotonakin! Kylmyys ei haittaa mua pätkän vertaa, kunhan valoa saisi edes tän muutaman tunnin päivässä.

 

Kotiinpaluulöpinät ei kuitenkaan olleet tämän postauksen pääasiallinen pointti, vaan se, että huomenna on kirppispäivä! Lupasin ilmoittaa täällä heti, kun jonkunlainen kirppariviritys tulee tapahtumaan ja se päivä onkin jo huomenna. Ihan pian käyn siis olohuoneen nurkassa kuukausikaupalla lojuneet kirppiskassit läpi, valikoin parhaat mukaani ja meen huomenna ne kainalossani Weekdayn pop-upiin tavoitteenani päästä edes osasta eroon. Myynnissä on hyväkuntoista peruskamaa kirpparihinnoin, mutta mitään kunnon merkkivaatetta multa ei valitettavasti löydy. Kirppistellään siis osoitteessa Mikonkatu 7 sunnuntaina 25.11. kello 12-17 ja paikalla on mun lisäksi muutamia muitakin myyjiä, kuten esimerkiksi Sanni – muut osallistujat ja tarkemmat tiedot löytyy tapahtuman Facebook -eventistä. Ottakaa siis käteistä mukaan ja tulkaa antamaan meidän vaatteille sekä asusteille uusi, ihana koti.

 

Vitsi, että muuten jännittää, sillä en oo ollut tällaisessa tilanteessa vuosiin. Apua! Nähdäänhän huomenna?

 

 

 

 

 

 

Kuvat: Anni Korhonen

 

 

3 Comments
 • Anonymous
  Reply
  November 26, 2018

  Mistä toi ihana panta on? :)

 • Anonymous
  Reply
  November 28, 2018

  Mistä toi upea takki on? ?

Leave a Comment: