Annika Ollila

  • Home
  • Contact
  • Categories
    • Ajatuksia
    • Lifestyle
    • Lookbook
    • Matkailu
  • Archives
    • 2019
    • 2018
    • 2017
    • 2016
    • Facebook
    • Instagram

Ajatuksia, Lifestyle • 24 syyskuun, 2018

Luurin läpi: viikko 37 & 38

 

 

 

 

 

1. & 2. Ollaan viimeaikoina käyty Lukan kanssa useammalla aamulenkillä tuulisessa Tervasaaressa. Vähän vaihtelua niihin ainaisiin samoihin kävelyreitteihin!

 

3. Sain viikko sitten uutta Muru -kaurajauhista testiin ja yllätyin positiivisesti – pasta bolognesessa en olisi erottanut sitä jauhelihasta. Myöhemmin tehtiin siitä pastaa myös voin, salvian ja tryffeliöljyn kanssa. Sittemmin oon yrittänyt ostaa kaurajauhista kaupasta, mutta jokaisella reissulla hyllyt on ammottaneet tyhjyyttään, eli ilmeisesti joku muukin on tykästynyt siihen…

 

4. Viimeksi kampaajalla käydessäni pätkäistiin mulle pitkät etuhiushapsut, joiden laittamista opettelen vielä. Jos (ja kun) opin niiden kanssa vähän kätevämmäksi, niin seuraavaksi suunnitelmissa ois pätkäistä niitä vähän lyhyemmäksi! Pikkuruinen muutos on piristänyt ilmettä kivasti ja tuonut pitkästä aikaa vähän tukkavaihtelua syksyyn. Ja psst… Pienimuotoisen yhteistyön tiimoilta saatte Torkkelinmäen Salon Camun Paulalta -15% alennuksen mun nimen mainitsemalla lokakuun loppuun asti. Oon käynyt Paulalla nyt vuoden verran ja voin suositella häntä jokaiselle ”omaa luottokampaajaa” etsivälle lämpimästi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1. Toimistokoira Luka lempipuuhissaan. Keväällä otin sitä harvoin mukaan työhuoneelle, sillä se ei osannut rauhoittua siellä kunnolla, mutta nykyään sen aika kuluu lähinnä pöydän alla nukkuessa ja saan naputella konetta rauhassa.

 

2. Syksyn värejä on alkanut näkymään katukuvassa jo vähän enemmänkin! Ruskan ihana väriloisto on varmaan parhaimmillaan loppuviikosta sekä vielä ensi viikolla ennen kuin lehdet alkaa varisemaan vauhdilla maahan.

 

3. Iltakävelyllä kohti Lammassaarta. Heti tän kuvan jälkeen meidän yli lensi satoja (ja satoja, en oo koskaan nähnyt niin paljon lintuja kerralla!) äänekkäitä lintuja, jotka lähti auroissaan suunnistamaan kohti lämpimämpiä maita.

 

4. Meidän pakastin näytti hetki sitten tältä, kiitos Kolmelta Kaverilta saadun jäätelölahjakortin. Oon aina tähän mennessä syönyt vaan taivaallista vadelma-valkosuklaata (miksipä vaihtaa hyvää?), mutta mustikka, lakritsi sekä paahdettu pähkinä-kinuski nousi nekin uusiksi suosikeiksi. On muuten suoranainen ihme, että jädeä on tässä jäätelörakastajien taloudessa vieläkin jäljellä 😀

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1. Ylpeä Luka ja saalis, jonka metsästin hetki ennen kuvanottoa piilosta. Me ollaan aina annettu Lukalle jäädytettyä jauhelihaa joko kongissa tai lihapullina ja nyt tän kesän aikana koira on alkanut piilottelemaan niitä ympäriinsä sen vuoksi, ettei sen tarvitsisi nähdä ylimääräistä vaivaa, vaan herkkujen voisi antaa sulaa hetken ja käydä niiden kimppuun vasta niiden ollessa syöntivalmiita. Se vie vähän ideaa siltä, että jäisen ruuan kanssa touhutessa menisi aikaa ja energiaa, mutta viisas koira on tajunnut, että miksipä sitä tekisi ylimääräistä duunia, kun vähemmälläkin voi päästä…

 

2. Perjantai-iltana käytiin katsomassa Mamma Mia! Eihän se juoni mikään maailmaa mullistava ollut, mutta leffa sai hyvälle hyvälle fiilikselle ja se hymyilytti vielä jälkeenpäinkin. Seuraavaksi haluaisin nähdä sekä Blackkklansmanin että Crazy Rich Asiansin.

 

3. Syksy, ai laav juu.

 

4. Mun viimeisin hankinta, joka oli samalla myös paras ostos vähään aikaan: Bosen vastamelukuulokkeet. Ai että, miten oonkaan nauttinut noista – välillä oon jopa pitänyt niitä päässä ihan ilman mitään musiikkiakin, sillä ne blokkaa kaikki ulkopuoliset äänet niin tehokkaasti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1. Olkkarin seinillä tanssivista auringonsäteistä on ollut sanoinkuvaamattoman suuri ilo aikaisemman pimeän kotimme jälkeen. Ei enää koskaan hämärää kämppää, kiitos.

 

2. Meidän naapurustossa on uusi ravintolatulokas nimeltään Tanner ja ainakin sen aamiainen sai täydet pisteet. Seuraavaksi täytyy käydä kokeilemassa sitä ilta-aikaan!

 

3. Kello 7:30, 6 lämpöastetta ja aamuaurinko. Viileämmissä syysaamuissa on vaan sitä jotain.

 

4. Tästä taloudesta löytyy ilmeisesti useampikin sohvaperuna…

 

 

 

 

 

2

5 Comments

Related Posts

ROADTRIP TO HANKO
Aamiaisvinkki: mango-passionhedelmäsmoothie
Luurin läpi: viikko 9
Jouluvalmiudessa
Next Post:
Onko tavallisuus huono juttu?
Previous Post:
30 kysymystä, 30 vastausta

Comments

  1. Sanspa says

    24 syyskuun, 2018 at 21:12

    ompas pirtsakan värinen pipo viimeisessä kollaasissa, ja muhkea! mistä mahtaa olla, haluan myös haudata aivoni tuon sisään. etuhiushapsusi – mikä mainio tapa piristää lookkia, tekemällä vain pienen muutoksen leikkaukseen. näytät kauniilta <3

    Vastaa
    • Annika says

      25 syyskuun, 2018 at 13:28

      Kiitos ihanista sanoista, nää piristi just nyt ihan sanoinkuvaamttoman paljon. <3 Pipo on Nellyltä, täsmälleen tämä: https://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/asusteet/lakit-kaulahuivit-käsineet/nly-accessories-384/big-solid-beanie-322602-1931/

      Vastaa
  2. Nimetön says

    25 syyskuun, 2018 at 02:49

    Mistä sun takki on, joka näkyy sun ja lukan lenkki kuvassa?:)

    Vastaa
    • Annika says

      25 syyskuun, 2018 at 13:29

      Se on The North Facen ”Campshire Pullover Hoodie”! Ei siis ihan varsinainen takki, mut tollainen maailman lämpimin karvafleecehuppari.

      Vastaa
  3. Annami says

    6 lokakuun, 2018 at 08:37

    Kiva postaus! Crazy rich asians naurattaa kyllä edelleen:D oli ihan superhyvä!

    Vastaa

Vastaa Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Arkistot

Search

Arjen pienet suuret ilot Arjen pienet suuret ilot
Ekan kuvan perusteella vois melkein luulla, että Ekan kuvan perusteella vois melkein luulla, että ilma ja vesi ois jo vähän enemmän kuin 8-asteista. Sen sijaan käyn edelleen aamukävelyillä toppatakissa ja tänään satoi kaatamalla rakeita niskaan. Oh well 🥲
🌘 🌘
Meinasin ajatuksissani kirjoittaa tähän jotain h Meinasin ajatuksissani kirjoittaa tähän jotain huhtikuun ensimmäisestä päivästä, koska siltä tää tiistai jollain tapaa tuntui, vaikka viimeisiä ihan pian viedäänkin. 

Siispä uus yritys: olkoon tää vähän (tai jos totta puhutaan, niin mielellään paljon, kiitos) valoisamman kevään ensimmäinen päivä 🌞
Kaupallinen yhteistyö & arvonta @pentik_official Kaupallinen yhteistyö & arvonta @pentik_official // Aina tähän aikaan vuodesta tapahtuu sama juttu: valon lisääntyessä tulee suorastaan pakottava tarve pyyhkiä talven pölyt nurkista ja freesata kotia keväisemmäksi. Täyttää kaikki liikenevä tila viherkasveilla, värikkäillä kukilla sekä kauniilla esineillä ja tehdä siitä maailman tärkeimmästä paikasta vielä entistäkin viihtyisämpi. Siispä juuri niin tein tänäkin keväänä 🌻 

Pentikiltä löytyy toinen toistaan kauniimpia kotimaisia vaihtoehtoja kodinsisustamiseen; maljakoista keramiikkaan, kattauksesta tekstiileihin ja upeisiin sisustuselementteihin. Tässä mun keväiset suosikit kotiin! Tiestitkö, että kaikki Pentikin keramiikka on valmistettu Suomessa, maailman pohjoisimmalla keramiikkatehtaalla Posiolla?

Kerro alle mikä sun kevätkotia piristäisi – kommentoineiden kesken arvotaan 100€ Pentik-lahjakortti! 💛 Osallistumisaikaa on sunnuntaihin 17.4. asti ja voittajaan otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti.
#pentik #madeinposio #avainlippu #designfromfinland
Kaupallinen yhteistyö @valiofi 💙 // Kaipaatko Kaupallinen yhteistyö @valiofi 💙 // Kaipaatko mun tapaan jatkuvasti lisää inspiraatiota kasvisruokakokkailuun? Tässä yksi simppeli ja toimiva resepti aurinkoiseen sunnuntaihin!

Valio Mifu -suikaleet on helppo, herkullinen ja runsasproteiininen ratkaisu ruoanlaittoon. Rapea paistopinta syntyy pannulla vain kahdessa minuutissa, joten valmis ruoka on hetkessä pöydässä. Aloita vaikkapa tästä 10 minuutin ohjeesta, johon kanan tapaan käytettävä uutuusmaku Mifu Tikka Masala sopii saumattomasti:

Täytetyt naanleivät 🥙

Lämmitä naanleivät uunissa. Paista Mifu ja paloiteltu lehtikaali pannulla Oivariinissa. Levitä chilihummus, Mifu-lehtikaaliseos, tomaattiviipaleet, hieman punasipulia, turkkilaista jugurttia sekä tuoretta minttua leiville ja mausta lopuksi sormisuolalla sekä pippurilla. Taita leipä kaksinkerroin ja nauti!

Copyright © 2022 Annika Ollila • Design by LuxiBee