title image

Lash lift – luonnollisen kauniit ripset

Lash lift – luonnollisen kauniit ripset

 

 

 

 

Pidempiaikaiset lukijani varmaan muistavat, kuinka vuosia sitten olin pitkään ripsienpidennysten suurkuluttaja. Homma lähti käyntiin monille tutuista klassisista ripsistä ja myöhemmin siirryin tuuheampiin volyymipidennyksiin, kunnes jossain vaiheessa kaipuu luonnollisempaa lookkia kohtaan iski ja päätin pitää hetken tauon koko touhusta. Melkein huomaamattani tauko vaihtui väliaikaisesta tilasta pysyvään, sillä helppo lisäkkeetön elämä vei mennessään, eikä paluuta entiseen oo sittemmin ollut. Silmien hierominen sekä vedessä pulikoiminen onnistuu ilman tekoräpsyttimiä huomattavasti huolettomammin ja välillä on ihanaa viettää myös täysin meikittömiä päiviä, jolloin näyttävät pidennykset tuo kasvoille lähes poikkeuksetta huomattavan kontrastin. Ja vaikken mikään meikkifriikki ookkaan (tai ehkäpä juurikin siksi), niin myös meikkausjuttujen suhteen omat ripset viehätti, sillä pidennysten kanssa lähes kaikki meikit näytti täysin samalta päivästä toiseen.

 

Nyt ripsienpidennysbuumi alkaa onneksi olla jo laantumaan päin ja yhä useampi niiden nimeen vannonut tyyppi on päättänyt vaihtaa pidennykset luonnollisempaan lookkiin. Mutta koska kauniit ripset on monelle (myös itseni mukaanlukien) yksi kasvojen kulmakivistä, niin en ihmettele lainkaan, että sittemmin trendiksi on noussut omia ripsiä korostava lash lift.

 

 

 

 

 

 

 

Menneen talven aikana silmiini alkoi pomppimaan kuvia toinen toistaan nätimmistä, luonnollisen kauniista kaarevista ripsistä, jotka näytti upeilta ilman ripsiväriä. Kiinnostuin niistä hiljalleen ja pienen taustatutkimuksen jälkeen sain selville, että kyseessä oli supersuosion saavuttanut Yumi Lashes -kestotaivutushoito, jolla omat ripset saa näyttämään pidemmiltä ja kaarevammilta ilman ylimääräisiä lisäkkeitä. Tavallisesta ripsipermanentista poiketen lash lift -tekniikka taivuttaa ripset ylöspäin kiharaksi kähertämisen sijaan ja samalla ne myös värjätään näyttävyyden maksimoimiseksi. Taivutus kestää ihmisestä riippuen noin 8-10 viikkoa, joka on ripsen luonnollisen elinkaaren pituus ja sen voi halutessaan uusia muutaman kuukauden välein. Mun bongaamassa kauneushoitolassa lash liftin hinta oli 89 euroa ja ymmärtääkseni hoidon hinta pyöriikin yleensä noin 80-100 euron paikkeilla.

 

Tässä havainnollistavat kuvat mun ripsistä ennen ja jälkeen lash liftin:

 

 

 

 

 

 

 

 

And I love it! Lopputulos on kauniin kaareva, sopivan tuuhea ja luonnollisen näyttävä.

 

Pakko tosin myöntää, että päästessäni taivutuksen jälkeen kotiin peilailemaan lopputulosta kunnolla olin aluksi hieman pettynyt, sillä ripset ei ollut läheskään näin kaarevat. Ne oli vielä hieman kosteat taivutuksessa käytetyistä aineista sekä väreistä ja siksi myös astetta suoremmat, mutta lopullinen tulos näkyi kunnolla vasta seuraavana päivänä suihkusta päästessäni, sillä taivutettuja ripsiä ei saa kastella ensimmäiseen vuorokauteen.

 

 

 

 

 

 

 

Nyt taivutuksesta on pian viikko ja voin ilokseni kertoa, etten oo kokenut tarvetta ripsivärin käytölle vielä kertaakaan. Toki esimerkiksi vahvempaa meikkiä väkertäessä se tulee luultavasti olemaan mukana kuvioissa, mutta näin arkimeikissä ripset näyttää musta kauniilta ilman mitään ylimääräistä. Jännityksellä odotan tulevia kuukausia, jolloin taivutus alkaa niinsanotusti “kasvamaan pois” – uudet ripset tulee nimittäin olemaan luonnollisestikin suorat, kun taas samaan aikaan silmissä on vielä kaarevampia hapsia. Mun oma ripsi on tosin onnekseni varsin taipuisa, joten jos vaan käy hyvin, niin parhaassa tapauksessa uudet ripset tulee sulautumaan taivutettujen joukkoon suhteellisen sulavasti. Ja jos puolestaan ei, niin kasvuvaihe saattanee olla vähän vähemmän ihana, kun joukosta sojottaa suoria ripsia vähän sinne ja tänne…

 

Mutta aika näyttää mitä tuleman pitää! Tällä hetkellä pidän kaarevista ripsistäni enemmän kuin koskaan aikaisemmin ja uskaltaisin veikata, että yhteinen taipaleemme tuskin päättyy tähän ensimmäiseen taivutukseen.

 

 

 

 

26 Comments
 • Suvi
  Reply
  April 10, 2018

  Kiitos tästä postauksesta, sillä mullakin on käynyt mielessä, että kävisin taivuttamassa ripsiäni ennen ystävien häitä ensi kuussa :) osaatko sanoa miten ripsivärin käyttö onnistuu noiden taivutusten kanssa ja eritoten sen peseminen pois? Vaurioittaako se taivutusta? Missä muuten kävit laittamassa nuo? Näyttää nimittäin onnistuneelta :) kiitos jo etukäteen ja pakko kehua tähän samaan syssyyn sun ihanaa blogia, on nimittäin ihan lempparipaikalla <3

  Kivaa tulevaa reissuja ja kevättä!!

 • Anonymous
  Reply
  April 10, 2018

  Missä kävit taivuttamassa ripset? :)

 • Pia
  Reply
  April 10, 2018

  Kävin kans ottamassa viime vuonna samaisen taivutuksen. Näytti kivalta hetken, mutta heti kun ripset rupes uusiutumaan ne alko näyttämään vähän hassuilta. Harmi ettei ripset uusiudu kaikki kerralla, sillon olis helppo vaan ottaa uusiksi :)

 • Anonymous
  Reply
  April 10, 2018

  Mistä toi ihanan pirtsakka paita on?;)

 • April 10, 2018

  Mä oon käynyt kans ripsien kestotaivutuksessa. Tykkäsin lopputuloksesta, joskaan se ei kestänyt muistaakseni kuukautta pidempään. maksoi kuitenkin 90€ joten päädyin siihen, että käytän ripsiväriä ja taivutan ripset kotosalla :P mutta mielettömän kauniilta kyllä näytät <3

 • Emm
  Reply
  April 10, 2018

  Ihanalta näytät! Mistä muuten tuo kiva huulipuna/kiilto on mitä käytät näissä kuvissa?

 • Ansku
  Reply
  April 10, 2018

  Ompa upeen näköne muutos! Oon nuita itsekkin kuumotellut jo jonkin aikaa ja tää kyl vahvisti et täytyy ryhtyä toimenpiteisiin! Oot kyl muutenki niin raikkaan näkönen tässä, toi paita sopii niin ihanasti. Nykyään susta muutenki hehkuu hyvinvoiva ja onnellinen Annika!

 • Elisa
  Reply
  April 10, 2018

  Ihanat räpsyt, oot super fresh ja kaunis! Mulla on tällä hetkellä ripsienpidennykset ja oon jo pidemmän aikaa miettiny niistä luopumista, mutta jotenkin sitä on tullut aina vaan varattua uusi huoltoaika… eikä yhtään huvittais enää. Luonnollisuus on ihanaa ja kaipaan just sitä silmien hieromisen tunnetta :D

 • Heidi
  Reply
  April 11, 2018

  Pari kertaa kokeillut kestotaivutusta, mutta ei oo mun juttu. Kyllähän noi on muutaman viikon ihan kivat. mutta sitten kun suoraa ripseä alkaa tulemaan sekaisin kaarevan kanssa, ripset näyttävät ihan hirveiltä. Siispä pysyttelen ihan ripsentaivuttimen käytössä!

 • Anonymous
  Reply
  April 11, 2018

  Miten tämä siis käytännössä eroaa siitä, että taivuttaa ripset itse ripsentaivuttimella kerran tai pari päivässä?

   • Anonymous
    April 14, 2018

    Hyvällä ripsarilla ei tarvi ku kerran taivuttaa. Mulla meinaa se vaikuttaa paljon. Lumene blueberry wild curl, edelleen sama putilo toista vuotta käytössä.. Pelottaa se päivä kun tuo loppuu :D

 • Lotta
  Reply
  April 11, 2018

  Hei! Tää menee nyt hieman aiheen ohi, mutta kyselisin tosta sun nenäkorusta. Tarkotus olis vaihtaa tappi rengasmalliin, mutta haluisin löytää just tollasen siron ja ohuen renkaan. Muistelin, että jossain postauksessa kerroit tilanneesi sen netistä. Muistatko mikä kauppa oli kyseessä tai mitkä on ton sun renkaan mitat? :) Kiitos tuhannesti ja aurinkoisia päiviä kaunokainen!

 • Sara
  Reply
  April 11, 2018

  Yumilla on olemassa sellainen ripsiseerumi, joka kosteuttaa ripsiä yms. Ja pitää taivutuksen pidempään ja on tosi riittoisaa! Toimii; kannattaa kokeilla :)

 • Alexandra
  Reply
  June 28, 2018

  Moikka! Hei nyt kun aikaa on jo kulunut, voisitko jakaa mielipiteen tästä taivutustekniikasta? :-) Onko ne pysyneet taipusana ja toisin sanoen onko rahojensa arvonen hoito? :-) Kiitos!

Leave a Comment: