title image

Meidän loma numeroina

Meidän loma numeroina

 

 

 

 

8 päivää. Reilut 300 ajettua kilometriä. 3 illallista ulkona. 1 yö upeassa linnassa. Lukematon määrä juotuja viinilasillisia. 11 tuntia unta yössä. 5 päivää tulvan armoilla, joista 3 evakossa kotoa. 4 patatas bravasit. 1 kylpylässä vietetty ilta. Matkalaukullinen paljonkaivattuja kevätvaatteita. 7 aamupalaa (joka on keskimäärin noin seitsemän enemmän kuin kotona). 3 peräkkäistä päivää samassa mekossa ja villapaidassa. 1 ilta ulkona ja 1 sitä seurannut krapulapäivä. Olematon määrä stressiä. 4 tuntia juoksumatolla. 1 Espanjaan unohtunut aamutossu. 5 kaatosadepäivää ja 3 päivää, jolloin aurinkokin pilkisteli ujosti. 1 elämäni herkullisimmista drinkeistä. Määrittämätön lukumäärä nauramisesta kipeitä vatsalihaksia. 13 luettua sivua (mahtipontisena tavoitteena oli lähemmäs 1000 sellaista…). 5 coca colaa. 1 syntymäpäivälahjan suunnittelua. Ja aika monta onnellisuudentäyteistä hetkeä.

 

Sellainen oli meidän reissu. Se ei mennyt rehellisesti sanottuna ihan niin kuin suunnitelmissa, mutta teki oikein hyvää silti. Loma on nyt ohi (vaikka muutama kuva onkin vielä jakamatta) ja arkeenpaluu edessä, mutta sekin tuntuu aika mukavalta. Lukaa ehti tulla jo niin kova ikävä, että tuikitavallinen yhdessäolo on juuri tän hetken parhaita juttuja.

 

PS: Pakko vielä erikseen kiittää innokasta poikaystävää, joka oli taas sanoinkuvaamattoman suuri apu kuvauksen suhteen. Kun kuvaamisen oppiminen oikeasti kiinnostaa ja on halua auttaa, niin lopputuloksestakin tulee lähes poikkeuksetta onnistunut. En voisi toivoa enempää. <3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dress H&M // belt Pull & Bear // bag Bik Bok // sunnies Ray Ban // boots Dr. Martens

 

 

22 Comments
 • March 9, 2018

  Sitä unohtaa joskus kiittää omaakin poikaystävää hyvistä kuvista, mutta nyt täytyy enskerralla muistaa! :’) Upeat kuvat susta<3

 • Emma
  Reply
  March 9, 2018

  Mieletön loookki, Rakastan kukkamekon ja maihareiden yhdistelmää!! Nyt muuten vihdoin uusien martsujen onnellisena omistajana on pakko todeta, että ovat muuten hemmetin hyvät jalassa.
  Teidän loma kuulostaa kyllä rentouttavalta säistä huolimatta. Olen itse matkaamassa samoihin maisemiin perheeni kanssa kolmen viikon päästä ja kaipaisin kyllä sitä kauan odotettua aurinkoa ja lämpöä :)

 • Sa
  Reply
  March 9, 2018

  Siis aivan upeita kuvia! Niistä huokuu jotenkin ihana fiilis ja semmonen rauhallisuus. Oot upea ja toi asukokonaisuus on kyllä niin kaunis :) ja ihana kuulla, että reissu oli kumminkin osittain onnistunut vaikkei nyt ihan kaikki mennytkään nappiin!

 • Sara
  Reply
  March 9, 2018

  Ihana toi mekon ja maihareiden yhdistelmä! Lisäksi pakko kysyy, että mistä noi sun korvarenkaat on? Oon ihaillut niitä pidemmän aikaa :)

 • Mineca
  Reply
  March 9, 2018

  Huippukuvia! Yleensä en siedä näitä “Numero X sitä ja tätä” -postauksia yhtään, mut sun blogi on ainut, josta niitä tykkään lukea niin ettei ärsytä liikaa :D Kai se johtuu siitä, että sun blogi vaan on niin ihana!

 • Maisa
  Reply
  March 9, 2018

  Ihania kuvia, Annika <3
  Haluaisin kysyä jotain, mutta ymmärrän jos menee liian henkilökohtaiseksi etkä halua vastata. Sairastan siis itsekin masennusta ja sairastuttuani huomasin kuinka suurin osa "ystävistä" ei ollutkaan siinä rinnalla tukemassa. Edelleen ollaan kavereita ja nähdään, mutta niin surullista silti. Onko sulla ollu tällaista tilannetta, kun sairastuit? Itse koin, että silloin todella huomasin, ketä ne ystävät oikeesti onkaan. Entä koetko ikinä kaipaavasi näitä ystäviä jotka eivät rinnalle jääneet? :/
  Kysyn sulta ehkä siksi, kun en tiedä ketään omista läheisistä joka masennusta sairastaisi. Ehkä hain jotain vertaistukea, en tiedä. Ymmärrän tottakai, jos et halua vastata. Kaikkee hyvää, oot ihana <3

   • Maisa
    March 14, 2018

    Olet kyllä oikeassa, ehkä itselläni ollut juurikin pinnassa ne hauskat kokemukset yhdessä, mutta niinhän se vaan menee, että vaikeat elämänvaiheet näyttää, ketä ne tosiystävät onkaan. Ymmärrän kyllä mitä meinaat tolla “masennus on tarttuvaa”-ajatuksella, toivon ettei ihmiset olis niin kapeakatseisia sen suhteen. Tulipa hyvä mieli sun kommentistasi, ihanan tsemppaavaa, kiitos siitä <3 Sulle myös tsemppiä ja ihanaa kevättä!
    Ps. Sun blogia oon seurannut silloin ihan alusta asti ja pysynyt aina vaan lempparina, ja kokoajan blogin sisältö vaan paranee. Tätä on tosi ihana lukea, kun suhun on niin helppo samaistua ja kirjoitat syvällisistäkin asioista.

 • March 11, 2018

  Tää sun look on ihan mieletön! Näytät hyvältä, niin kuin aina :)

 • March 12, 2018

  Oon viettämässä paria kuukautta Benalmádenassa, oli hauska kattoa sun kuvia samoilta seuduilta ja samoista paikoista, missä mekin on käyty :) Sun innoittamana käytiin eilen Mondan linnassa, arvaa satoiko.. :D Hieno paikka joka tapauksessa! Kiitos ihanasta blogista <3

 • March 12, 2018

  Kaikki rispektit kyllä blogipoikaystäville. <3 Teidän loma kuulostaa tosi ihanalle! En malta odottaa nähdä loputkin kuvat. :)

  http://www.tyhjaajatus.com

 • Susku
  Reply
  March 12, 2018

  Upeat kuvat ja toi asu on kyllä superkiva, tykkään !

 • March 14, 2018

  Ihana mekko! Olet tosi kaunis! <3

Leave a Comment: