title image

Luurin läpi: viikko 9

Luurin läpi: viikko 9

 

 

 

 

1. Tiistai, kello 5:00, Helsinki-Vantaan lentokenttä. Herätyskello soi lähtöaamuna kello 3:30 ja oli muuten hieman viileä lähtö, kun pakkasta oli yli -20 astetta, eikä päällä ollut tietenkään ihan säähän sopivia vaatteita…

 

2. Vajaan viiden tunnin lento sujui sutjakasti, sillä nukuin siitä reilut neljä tuntia kuin tukki. Mun vakiolentovaruste on puhallettava niskatyyny, sillä käytän yleensä kaikki lennot nukkumiseen, enkä lähde sitä ilman yleensä edes Tukholmaan.

 

3. Perillä! Aikainen lento oli sen vuoksi täydellinen, että oltiin kohteessa jo hyvissä ajoin aamupäivällä ja edessä oli vielä kokonainen päivä.

 

4. Käytiin heti samana päivänä ruokaostoksilla läheisessä ostoskeskuksessa ja piipahdettiin samalla muutamissa vaatekaupoissa. Mitään ei tullut ostettua, vaikka löysinkin erään kirkkaanpunaisen housupuvun, joka jäi tiukasti mieleen…

 

 

 

 

 

 

 

1. & 2. Lounastapaksilla! Mä rakastan perunaa kaikissa muodoissaan ja patatas bravas on tietty myös yksi suosikkitapaksistani.

 

3. Kaatosade saartoi meidät kotiin ja koska samalle päivälle sattui public holiday, joten kaikki oli suljettuna, niin linnoittauduttiin terassilla juomaan viiniä. Manchego-juusto ja viinirypäleet on niin hyvä yhdistelmä!

 

4. Iloinen lomalainen kokopalloasussa. Paremmat kuvat tosta asusta löytyy täältä.

 

 

 

 

 

 

 

1. & 2. Meidän huone Mondan linnan yllätysreissulla oli aivan ihana – ehkä yksi kauneimmista hotellihuoneista, joissa oon koskaan ollut! Koko paikka oli muutenkin ihan sairaan kaunis ja palvelu siellä oli vertaansa vailla.

 

3. Valmiina illalliselle… Tuolla ylhäällä oli niin tuulista, että meinasin lähteä lentoon.

 

4. Edellisen reissumme säät oli vähän erilaiset kuin tällä kertaa, mutta valitettavasti sille ei voi mitään. Tässä vaiheessa meidän auto oli kuitenkin vielä tulvivan kadun toisella puolella – jossain vaiheessa vesi laski sen verran, että saatiin ajettua auto kotiin, mutta koska tilanne paheni taas myöhemmin, niin ei päästä toistaiseksi lähtemään autollamme minnekään. Onneksemme ei vuokrattu kalliimpaa autoa, sillä otettiin se sen vuoksi, että päästäisiin liikkumaan helposti ympäriinsä ja käymään esimerkiksi Granadassa muutaman päivän reissulla, mutta nyt kaikki tollainen on jäänyt sääolosuhteiden vuoksi pois päiväsuunnitelmista.

 

 

 

 

 

 

 

1. Mango-teriyakikana -salaatti Studio 68:ssa! Marbellassa ei oo musta mitenkään erityisen tajunnanräjäyttävää ruokaa (vaikka poikkeuksiakin tietysti on), joten ollaan käyty monesti ulkona syödessämme ns. varmoissa valinnoissa ja tää on yksi sellaisista. Tosta salaatista tuli mun suosikki jo viime kerralla.

 

2. Tässä näkyy se “tulva”, jonka vuoksi autolla liikkuminen on ollut toistaiseksi astetta hankalampaa. Nyt tossa on ollut poliisiauto kuskaamassa ihmisiä tarvittaessa edestakaisin, mutta omalla autolla siitä ei pääse yli.

 

3. Aurinkokin on sentään näyttäytynyt muutamaan kertaan!

 

4. Huonojen säiden vuoksi ollaan käyty treenaamassa melkein päivittäin. Oon nauttinut täysin rinnoin siitä, että tuolla salilla on puhelintelineellä varustettu juoksumatto, sillä parasta juoksuviihdettä on katsoa Hart of Dixietä (tai jotain muuta aivot narikkaan -sarjaa) samaan aikaan :-D Oispa kotonakin…

 

 

 

 

 

 

 

1. Viikon viimeinen päivä alkoi poikkeuksellisesti sinisen taivaan kera, joten päätettiin ottaa siitä kaikki irti ja lähdettiin heti aamupäivästä porukalla kohti Mijasta. Käytiin siellä viimeksikin, mutta se on musta jotenkin tosi kiva pikkukaupunki, niin lähdin sinne mielelläni uudelleenkin!

 

2. Oispa nää mun kodin portaat. Noissa kasveissa on tosin varmaan pikkuisen hoidettavaa, joten se voisi olla tällaiselle antiviherpeukalolle turhan haastava homma.

 

3. Tää reissu on mennyt suurimmaksi osaksi niin, että vielä edellistä ruokaa syödessämme ollaan jo mietiskelty, että mihin ravintolaan mentäisiin seuraavaksi ja mitähän syötäisiin myöhemmin. Ruokaloma, paras loma!

 

4. Niin kaunis näkymä. Meri näytti niin houkuttelevalta, että olisi melkein tehnyt mieli pulahtaa uimaan, vaikka se onkin tällä hetkellä ihan jääkylmää.

 

 

 

 

20 Comments
 • March 5, 2018

  What a pity that the weather was that bad! But I see you enjoyed nevertheless :)
  xx from Bavaria/Germany, Rena

 • Anonymous
  Reply
  March 5, 2018

  Mistä tuo ihana farkkutakin alla näkyvä mekko on?:>

   • Anonymous
    March 5, 2018

    Pakko tulla vielä kiittämään, on ihan parasta kun viitsit aina vastata näihin jengin kyselyihin mistä mikäkin tuote on! Huippua<3

 • March 5, 2018

  Haha samaistun tohon “ruokaloma – paras loma” juttuun :D Ja ihania kuvia jälleen. Tuolla on kyllä tosi nättiä huonoista säistä huolimatta.

 • March 5, 2018

  Ihania reissukuvia :) Pakko päästä taas pian Espanjaan! Täytyy myös todeta, että kaikki kuvissa näkyvät asut ovat tooosi kivoja! Tuli ihan hinku päästä kaivamaan kevätvaatteet jo esille :D

 • March 5, 2018

  Reissulla parasta on melkeinpä syöminen :D <3 Harmi, että teille sattui vähän kurjempi ilma sinne.

 • March 6, 2018

  Aivan ihania kuvia! Mulla nousee aina hirveä matkakuume sun kuvia katsellessa. =)

 • Moi
  Reply
  March 7, 2018

  Ootko sutannu kihlasormuksen tosta kuvasta vai miks sun nimetön on tollanen blurrattu juurestaan?

 • March 8, 2018
 • Nilla
  Reply
  March 8, 2018

  Mistä tuo farkkutakki on? :)

 • Pinja
  Reply
  March 12, 2018

  Moi Annika ? vähän postauksesta nyt poiketen; Ensinnäkin iso kiitos että oot niin julkisesti puhunut sun masennuksesta! (Mulla alkoi n vuosi sitten tulemaan toisen sairauden ”ohella” aina silloin tällöin ja on ollu jotenkin tosi helpottavaa lukea sun postauksia!) Mutta mulla tuli mieleen tällänen postausidea/ toive/kysymys: että onko sulla jotain ”pienempiä” keinoja, mitä teet silloin kun on mieli maassa? Oot tainnut sanoo ainakin sen, et lukan kanssa ulkoilu on helpottavaa, mutta mietin et onks sulla jotain muitakin keinoja niihin huonoihin hetkiin? Vaikka jotain ihan pieniä ja ”tyhmiä”, mutta mistä oot huomannu joskus jotain apua? Ja tietenkin nää on sellasia asioita ettei kaikilla toimi samat asiat ja jutut yms, mutta olisin kyllä ite tosi kiinnostunut kuulemaan! Tuntuu etten vieläkään osaa jotenkin ”suhtautua” tähän masennukseen, vaikka kuinka yritän sitä hyväksyä. Ja siis terapia yms jutut on kyllä hoidossa ja oon asian tiimoilta sinällään avun piirissä, mutta jotenkin tuntuu että olis kiva kuulla myös muiden ”vinkkejä”.
  Kiitos blogistasi, se on mahtava!

Leave a Comment: