title image

Luurin läpi: viikko 19

Luurin läpi: viikko 19

 

 

 

 

 

1. Käytiin pariin otteeseen syömässä Koh Grill & Sushi Barin supersuosittuja shiok makeja, joista kirjoitin vajaa pari vuotta sitten elämäni herkullisimpina susheina. Toi nimi kuvastaa makeja varsin osuvasti, sillä “shiok is a Singapore slang that conveys a feeling of sheer happiness and pleasure”. Jos pidät sushista ja päädyt Singaporeen, niin sun täytyy maistaa noita.

 

2. & 3. Vietettiin yksi viimeisimmistä päivistämme Sentosan Universal Studiosilla. Mä en oo koskaan käynyt Disneylandeissa tai vastaavissa, enkä itseasiassa edes huvipuistossa kotimaani ulkopuolella, joten toi oli kaikin puolin ikimuistoinen kokemus! Päivä oli superkuuma ja lämpötila nousi paikoittain varjossa jopa +38 asteeseen, mutta en olisi silti vaihtanut hetkeäkään.

 

4. Reissun vaatesuosikkejani: keltainen farkkuhame ja hailakan vaaleanpunaiset Old Skoolit. Enpä tiennytkään vielä silloin, että niitä pääsisi käyttämään samantien täällä kotonakin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1. Meidän “kotikatu” Singaporessa.

 

2. Upeat iltanäkymät kaupungin yli! Käytiin eräänä iltana pienellä suunnittelemattomalla baarikierroksella – ensin oltiin kuuntelemassa livemusiikkia Mad Men -kattoterassilla, kunnes keksittiin lähteä vieressä olevaan 1 Altitudeen, joka on Singaporen korkein kattoterassibaari. Cover charge oli muistaakseni noin 15-20 dollaria ja siihen sisältyi juoma, joten käytännössä ylös pääsi pelkästään juoman hinnalla. Musiikki siellä ei ollut ihan meidän makuun, mutta näkymät oli niin upeat, että kehno musiikki ei paljon haitannut.

 

3. Tällaiset pelihallit oli mulle ennestään varsin tuntemattomia, sillä meillä vastaavia löytyy lähinnä vaan huvipuistoista, mutta tuolla niitä on lukuisia ja poikaystävä halusi välttämättä viedä mut yhteen, sillä arcadet on ollut suuri osa hänen lapsuushuvejaan. Vaihdettiin pelitokeneiksi ensin parikymmentä dollaria, mutta lopulta olin se, joka halusi ottaa vielä uuden samanlaisen setin. :-D Samana iltana päädyttiin myös Level Up-nimiseen baariin, joka on pelihallin ja baarin yhdistelmä!

 

4. Perheen lemmikkikana Lola, josta mainitsinkin jo aiemmin. Ei ollut muuten ihan yksi tai kaksikaan kertaa, kun sydämeni pomppasi kurkkuun kanan hypätessä yllättäen esiin jostain kulman takaa…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1. Vilvoittelemassa altaalla pitkän auringossavietetyn päivän jälkeen. Hymy oli herkässä, kun pääsi pulahtamaan paahtavan auringonpaisteen ja lukuisten kävelykilometrien täyteisen päivän jälkeen veteen ja sai vielä kylmän valkkarilasillisen käteen.

 

2. Viimeinen iltamme Singaporessa.

 

3. Meinasi muuten leuka loksahtaa lattiaan, kun kotiinpalatessamme vastassa oli miltei helle! :-D Yleensä Aasiasta kotiin palatessa sää on reilusti pakkasen puolella ja nyt tultiinkin takaisin keskelle alkavaa kesää. En valita, tosin!

 

4. Salaattipiknikillä lähipuistossa. Olisipa oma parveke, niin voisi syödä useamminkin kotiruokaa “ulkona”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1. Boneless on avannut taas luukkunsa! Hyvää ruokaa, auringonpaistetta ja mukaansatempaavaa musiikkia – niistä koostui meidän perjantai-ilta. (Ainakin siihen asti, kunnes kotiinpalatessamme kaaduin suoraan sänkyyn ja nukahdin seitsemältä. Aikaerorasitus meinaa viedä vieläkin veronsa. :-D)

 

2. Kesätunnelmissa Mustikkamaalla, joka oli täynnä iloisia piknik-ihmisiä paistattelemassa lämmittävässä auringossa.

 

3. Tämä päivetys pysyköön kasvoillani läpi kesän, kiitos.

 

4. Parhaat (ja ylivoimaisesti suurimmat) jäätelöt löytyy Helsingin Jäätelötehtaan kioskeilta. Me käytiin lauantaina Kaivarissa syömässä vuoden ensimmäiset sellaiset!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1. Sisko ja tarkkailupuuhissa oleva Luka nauttimassa helteestä ja odottelemassa grilliruokien valmistumista. Lahdessa on aina ihanan lämmintä!

 

2. Tein äitienpäivän ja nuoremman siskoni syntymäpäivän kunniaksi bravuurikakkuni, eli superhelpon ja rakastetun pavlovan. En saanut tällä kertaa käsiini mansikoita, joten laitoin täytteeksi vispikerman ja sitruunarahkan sekoituksen sekä nektariinia, viinirypäleitä, kiiviä ja passionhedelmää ja lopputuloksesta tuli ihanan raikas. Nappivalinta kesäjuhliin!

 

3. Annoin äidille lahjaksi kauniin kukkakimpun ja ihanan “Äiti, kerro minulle” -kirjan, jonka kimppuun hän pääsee pian. En malta odottaa, että pääsen lukemaan äidin vastauksia. <3

 

4. Tehtiin samalla myös kesän ensimmäinen mökkireissu ja pikkuherra heitti talviturkkinsa peilityyneen järveen! Tää kuva on musta tosi kaunis.

 

 

 

 

 

8 Comments
 • Anonymous
  Reply
  May 14, 2018

  Oisko vinkkejä pidemälle aasian reissulle pakkauksen suhteen? Kuinka hyvin pystyy esim farkku shortseilla olemaan kunnon helteillä?:)

 • Anonymous
  Reply
  May 14, 2018

  Universal Studios oli ilmeisesti mieluinen kohde teille? Ollaan tässä mietitty, että saako siellä kaksi aikuista yhden päivän mukavasti kulumaan! :D

 • P
  Reply
  May 14, 2018

  Ihania kuvia! mistä olet muuten löytänyt tuon aivan ihanan keltaisen farkkuhameen?

 • May 14, 2018

  Niin ihania kuvia ?? lomakuume senkun kasvaa

Leave a Comment: