title image

Noin viikko kuvina

Noin viikko kuvina

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tänään ei huvittanut julkaista yhtäkään luonnoksissa loppusilaustaan odottelevista postauksista, joten päätin sen sijaan läntätä tähän kasan syksyisiä arkikuvia viime viikolta. Tällaisia sekalaisia randomräpsyjä tulee nykyään enää harvemmin otettua, vaikka ainakin musta nää on silloin tällöin kivaa katseltavaa ja tällaisistahan kaikki on aikanaan lähtenytkin. Innostuin itseasiassa tarttumaan kameraan vähän useammin lähinnä sen vuoksi, että Anni postasi viime viikolla ison kasan ihanan arkisia kuvia, jotka jäi pidemmäksi aikaa mieleeni pyörimään. Pitkästä aikaa jotain, jonka katsomisesta tuli tosi hyvä mieli.

 

Järjestelin tänään aamupäivällä neljän ulkoisen kovalevyni sisältöä uuteen uskoon ja niiden uumenista löytyi aika mojova kuvapläjäys muutamien vuosien takaisia kuvia, joista suurin osa oli juurikin tän kaltaista kamaa. Niitä selatessa päälleni vyöryi sellainen mukavan lämmin nostalgiaryöppy, vaikka samaan aikaan olikin mukava huomata, kuinka moni asia on näiden vuosien varrella muuttunut. Saman kovojenjärjestelyhetken yhteydessä löysin myös seuraavat kuvat neljän vuoden takaiselta syksyltä…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Noihin aikoihin elettiin vuotta 2014, jolloin asuttiin vielä Lahdessa, käytiin melkein päivittäin mökillä peuhaamassa ja pikku-Luka oli vielä harmaahapseton rimppakinttu. Tällä viikolla rakas täyttää jo viisi (!) kokonaista vuotta, kuono harmaantuu jopa pelottavankin kovaa vauhtia ja päältä löytyy se rodulle ominainen superpörröinen turkki, jonka ei uskottu hänelle saapuvan. Aika todella rientää.

 

 

 

 

 

28 Comments
 • October 8, 2018

  Aivan ihana postaus! <3

   • emmmi
    October 11, 2018

    Hei just näin, miten itse sanoit! Oot todella lahjakas kuvaamaan ja taltioimaan kauniita asioita elämässä. Ja kauniita asioita niistä tekee se, että joku taitava on osannut taltioida niiden kauneuden! :) Just tämmösiä postauksia kaipaan tähän todella pinnallisen oloiseen blogiskeneen. Oon niin kyllästynyt niihin kuviin, jossa ylitetään katua take away kahvi kädessä ja designer laukku toisessa. Sä tuot sun elämää esille sellaisena kuin se on ja suhun on helpompi samaistua kun niihin koroissa kipsuttaviin neitokaisiin. Heillekin on varmasti oma yleisönsä ja mutta mä kaipaan omaan tavalliseen elämääni tavallisia juttuja, just sellasia mitä sä tarjoot. (ps. sun kirjoitus tavallisesta oli todella hyvä!).
    Kiitos, että oot ja kirjoitat ja kuvaat! <3 Susta välittyy hyvät vibat ja tuntuu että oot hyvässä paikassa sun elämässä – ja kuten oot jakanutkin, aina ei mee niin hyvin ja jokaisella meistä on mörkömme ja vaikeutemme mut se on inhimillistä.

    Ihanaa, rauhallista ja nautinnollista syksyä! Olkoon se valoisa, kaunis ja lempeä meille kaikille :)

 • Anonymous
  Reply
  October 8, 2018

  Moikka! ensinnäkin: ihana postaus. Nämä arkiset kuvat ja tekstit on parhautta. Mulla ois sulle kysymys, oon ensimmäistä kertaa lähdössä Balille ja kiinnostaisi tietää ootko ostanut sieltä jotain ”matkamuistoja” taikka sisustuskamaa? Jos niin mitkä olis sellasia must juttuja. Luotan vahvasti sun tyyliisi, etenkin sisustuksessa joten vinkit ovat tervetulleita!

 • K
  Reply
  October 8, 2018

  Harvoin tulee kommentoitua mut nyt oli pakko – ihania kuvia ja ihanan “arkinen” hyvänmielen postaus niin kuvien kuin tekstinkin osalta. Näitä onkin ollut viimeaikoina blogeissa ikävä, Tunnelma ja syksyvibat tarttuu näistä kuvista väkisinkin. :-)

 • Pinja
  Reply
  October 8, 2018

  Annika, sun blogi on vaan ihana <33 Jatka samaan malliin!

 • xod
  Reply
  October 8, 2018

  Olis kiva jos säkin toteuttaisit tän poikaystävän vastaukset -postauksen :)
  http://juliatoivola.com/totuus-tulee-poikaystavan-suusta-x-33-vastausta/

 • Anonymous
  Reply
  October 8, 2018

  LISÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ näitä! Nää on ihan parhaita! Just sitä ei-kiiltokuva-kuvaa mitä ite ainaki kaipaan suuresti!

 • Anonymous
  Reply
  October 8, 2018

  Miten tuntuu, että noista 4 vuoden takaisista kuvista on ihan vähän aikaa? :D Aika se vaan rientää.. Sun pitäis joskus tehä joku nostalgiapostaus, jossa on jotain sun 7 vuoden takaisia kuvia!

 • Anonymous
  Reply
  October 9, 2018

  Komppaan kaikkia edellisiä! Lisäksi kiinnostaisi tietää mitä merkkiä ja mallia sun ulkoiluvaatteet on? Itselle olis taas aika hankkia uudet. Ootko muuten ikinä harkinnut ottavas ripsienpidennyksiä takaisin?:)

 • October 9, 2018

  Niiin ihana postaus! <3 Mä niin tykkään just tämmösistä arkisista postauksista ihan hurjan paljon, ja se Annin postaus oli kans niin ihanaa luettavaa ja jäi sellanen positiivinen fiilis. :)

 • Maija
  Reply
  October 9, 2018

  Ihana postaus, näitä lisää <3 hyvää alkanutta viikkoa sulle! :)

 • I
  Reply
  October 9, 2018

  Arkiset postaukset on parhaita! <3 Tykkään random räpsyistä ja fiiliskuvista sata kertaa enemmän kuin viimeistellyistä postauksista. Näitä ehdottomasti lisää!

 • Heini
  Reply
  October 10, 2018

  Ihania kuvia! Mistä toi musta kevytuntuvatakki on?

 • Elina Pulkkinen
  Reply
  October 10, 2018

  Ihana postaus! Oon ettinyt jo pidemmän aikaa just ton väristä vihreetä neuletta, saanko udella mistä oot löytänyt ton sun?

  • Elina
   Reply
   October 10, 2018

   Ohoh nyt luin edellisen postauksen ja siellähän se luki :D

 • Miia
  Reply
  October 12, 2018

  Joo lisää tällaisia! Näistä jää hyvä fiilis, vähän sellainen kuin ois ostanut jonkun hyvän lehden jota lukee rauhassa töistä päästyä teen kanssa. Ja varsinkin nyt syksyllä on jotenkin ihana fiilistellä arkisia kuvia :)

Leave a Comment: