title image

Polka dots

Polka dots

 

 

 

 

Moi taas!

 

Mä sain tänään aikamoisen (myöhäisen) synttäriyllätyksen, kun pakattiin kamat kasaan ja lähdettiin ajamaan kohti määränpäätä, joka oli mulle vielä toistaiseksi tuntematon. Päädyttiin yöpymään Mondan ihanaan vanhaan linnaan , josta kirjoitan enemmän myöhemmin – nyt tulin vaan jakamaan pikaisesti kuvat eilisen palloasusta, josta pidin tosi kovasti, vaikkei kuvat varsinaisesti teekkään sille oikeutta. Eilen satoi kaatamalla miltei aamusta iltaan ja koska samalle päivälle sattui vielä public holiday, jonka vuoksi joka paikka oli suljettuna, niin linnoittauduttiin koko perheen voimin kotiin juomaan viiniä ja syömään tapaksia. Vaikka vettä tulikin kovasti, niin terassilla tarkeni silti hyvin ja naureskeltiin, että päiväaktiviteettimme oli melkein kuin suomalainen juhannus – alkoholia ja kaatosadetta :-D

 

Ihan näillä näppäimillä lähdetään linnan ravintolaan illalliselle, eli mun täytyy mennä laittamaan itseni valmiiksi mitä pikimmiten. Oli ihanaa tulla tällaiselle pienelle romanttiselle getawaylle ihan vaan kahdestaan ja kaikkein parasta oli se, etten osannut odottaa tätä ollenkaan ja kaikki oli suunniteltu täysin valmiiksi. Toivottavasti ruokakin on hyvää!

 

Nyt täytyy mennä. Kuullaan pian!

 

 

 

 

 

 

 

 

Shirt & pants Gina Tricot // jacket (*here) & shoes (*hereNLY 

 

 

– Postaus sisältää mainoslinkkejä – 

 

 

 

14 Comments
 • March 1, 2018

  Oi miten ihana palloasu!!! Oon ihan fiiliksissä siitä miten pallokuosi on tullut takaisin muotiin :-D Mulle tulee siitä jotenkin vähän lapsuusvibat, mut tosi hyvällä ja raikkaalla tavalla!

 • March 1, 2018

  Mä rakastuin tähän palloasuun, varsinkin kun alaosana on housut. :) Ja aivan ihanan kuuloinen ylläri, nauttikaa täysillä. <3

  http://www.tyhjaajatus.com

 • Emma
  Reply
  March 2, 2018

  Ihana asu ja upeat hiukset!

 • Pinja
  Reply
  March 2, 2018

  WAU, tää asu on super ihana!! <33

 • Petra
  Reply
  March 2, 2018

  Super kiva asu! Onks sulla Ginan Dylan mekko yläosana? Joudun ehkä laittaa ite samat tilaukseen :)

 • Anonymous
  Reply
  March 2, 2018

  Mistä sun kaunis kaulakoru on?

 • vaahtokarkki
  Reply
  March 2, 2018

  Ihana! ??

Leave a Comment: