title image

Meidän koti numeroina

Meidän koti numeroina

 

 

56 neliöä. 1 koira. 2 huonetta. 3 naapuria. 14 kasvia. 1 ranskalainen parveke. 2 puuttuvaa keittiöntuolia. 7 neliöä sohvaa. 1 riisinkeitin. 2 maalausta odottavaa seinää. 4 kitaraa. 2 tietokonetta. 7 mattoa, joista yksi lojuu nurkassa käyttämättömänä. 1 pahvilaatikko (edelleen, 1,5 kuukauden jälkeen). 8 seinille ripustamista odottavaa juttua. 37 paria kenkiä. Lukematon määrän koiran leluja.

 

 

 

 

dsc_3031

 

1234

 

dsc_3139

 

12345

 

dsc_3049

 

dsc_3098

 

123

 

dsc_3288

 

dsc_3038

 

 

 

 

Melkein seitsemän asuttua viikkoa takana ja koti alkaa pikkuhiljaa muotoutua tuparivalmiuteen. Meille kävi tässäkin kodissa perinteisesti – kun ekan viikon aikana pahvilaatikot oli purettu, suurin osa tavaroista löysi oman paikkansa ja koti saatiin jotenkuten “asuttavaan muotoon”, niin kämpän laittaminen unohtui sen jälkeen tyystin. Eteinen toimi lähinnä varastona Ikea-kasseille ja kellariin meneville rojuille, tavarat oli paikoilla jonne ne oli muutossa laskettu, seinänmaalaussuunnitelmat jäi totaalisesti ja neljän istuttavan keittiönpöydän ympärilläkin oli vaan kaksi tuolia.

Tällä viikolla ryhdistäydyttiin kuitenkin pitkästä aikaa ja kannettiin viimeisetkin laatikot varastoon. Käytiin hommaamassa muutamia tarpeellisia kalusteita – esimerkiksi puuttuva ja paljon kaivattu kenkiensäilytysratkaisu eteiseen sekä pari hyllyä olohuoneeseen. Maalikaupan sijaan innostuin vähän Plantagenissa ja tätä menoa meidän koti alkaa pian muistuttaa lähinnä viidakkoa (millon kasveja on liikaa?), mutta viihdyn täällä ihan sairaan hyvin. Seuraava projekti on laittaa makkari kuntoon! Siellä on tällä hetkellä sängyn lisäksi ainoastaan peili, yöpöydän virkaa toimittava jakkara, vaaterekki ja vihoviimeinen jämäpahvilaatikko, jonka päällä on röykkiöittäin vaatteita… Mitäköhän sinne keksisikään?

Maalata ehtii kyllä myöhemminkin. Ja hankkia ne puuttuvat keittiöntuolit.

 

 

 

 

 

38 Comments
 • Nimetön1
  Reply
  June 11, 2017

  Tulikohan edellinen viesti perille.. uusi yritys :D

  Ihana koti ja kasvien runsaus täydentää kodin ilmettä kivasti. Mistä tuo pinottava(?) kenkähylly on? En ole missään nähnyt noin kivannäköistä :)

 • Reetta
  Reply
  June 11, 2017

  Moikka Annika! Kaunis koti teillä, mistä nuo jääkaapissa olevat klipsit ovat? :)

 • Elisa
  Reply
  June 11, 2017

  Täydellistä! Tykkään tosi paljon, itsellä on suht samanlainen sisustusmaku ja teidän koti miellyttää tosi paljon silmää :-) Rakastan viherkasveja ja kukkia, niitä ei todellakaan ole koskaan liikaa. Ainoa miinuspuoli vaan on, että en ole erityisen hyvä pitämään kasveja elossa…. :-(

 • June 11, 2017

  Hitsi teillä on upee koti! Justiin sitä tyyliä mitä tahtoisin omassakin kodissa tuoda esiin, mutta jotenkin miehen kamat yhdistettynä mun kamoihin on välillä vähän sillisoppa. Kasvit piristää kyllä tosi kauniisti tätä asuntoa! :)

  hanna
  http://www.hannamariav.com

 • Anonyymi
  Reply
  June 11, 2017

  Voi kasvit sentään! Meidänkin piti miehen kanssa hankkia kasveja lisää näiden kolmen lisäksi, mutta ei. Mä en osaa hoitaa nitä :| ehdin jo varmaan tappaa amppelimansikan – pysy kunnolla vissiin 1,5VIIKKOA. En ymmärrä miten voi olla näin tumpelo!

 • Anni
  Reply
  June 11, 2017

  hei mistä noi puiset laatikot on? :)

 • Coco
  Reply
  June 11, 2017

  Ihana ratkaisu kenkien säilytykseen eteisessä. Mistä löysit telineet?

 • Johanna
  Reply
  June 11, 2017

  Ihana koti! *sydänsilmäemoji*

 • Sanna
  Reply
  June 11, 2017

  Oih <3 aivan ihana koti teillä! Hymy korvissa katsoin kuvia ja mielessäni seikkailin sisustamaan jotain tulevaa kotia. Monta ihanaa ideaa tuli!

  Minäkin kiinnitin huomiota (kaiken muun ohella) todella kivaan kenkätelineeseen. Pitääpä itsekin käydä kurkkaamassa Ikeassa, et millainen toi on luonnossa, josko omaankin eteiseen se menisi.

 • Pauliina
  Reply
  June 11, 2017

  Hei! Ihanan näköistä :) mistä ekan kuvan hyllyt on?

 • R
  Reply
  June 11, 2017

  Moikka, pakko kysyä että mistä on tuo ristikkojuttu jossa on noita klipsuja? Samantyyppinen haussa valokuvia varten ja nyt en keksi millä hakusanalla googlettaa… :D

  • Maria
   Reply
   June 11, 2017

   Granit vaan suunnaksi! :)

 • Anonyymi
  Reply
  June 11, 2017

  https://annikaollila.fi/2017/05/tiistailounaan-puheenaihe/ , tiiäkstä tekeekö toi oljesa? Ihan “tavallisille” ihmisille et ei jellekkäön kuuluisuuksille noita kuvakortteja??

 • Riina
  Reply
  June 11, 2017

  Kaunis, kaunis koti! Tulee ihan kämppäkateus näitä kuvia katsellessa ?

  • Riina
   Reply
   June 11, 2017

   Hups, hymiö muuttui kysymysmerkiksi :D

 • Justiina
  Reply
  June 11, 2017

  Voi pojat, miten upean kodin oot(te) loihtineet! Niin viihtyisä ja kotoisa tunnelma välittyy sieltä tänne ruudun toiselle puolelle asti. Onnistuit myös tartuttamaan ihan järjettömän sisustuskuumeen saman tien! :D

  Oot varmaan jo ihan kyllästymiseen saakka vastaillut uteluihin, mut kysyn silti, heh. että mistä mahtaa tuo superkiva sohvapöytä olla alkujaan kotoisin? Oon ettinyt pitkään kivaa pöytää ja toi miellytti mun silmää tosi paljon! :)

 • June 12, 2017

  Voi vitsit miten kivalta teillä näyttää! Jotenkin tosi tyylikästä ja ihan mielettömän kodikasta niin ja toi kasvien paljous – tarttee varmaan näiden kuvien myötä hipsiä kasvikaupoille ja hakea omaankin kotiin lisää tapettavia… :D

 • Jonna
  Reply
  June 12, 2017

  Moi Annika!

  Tulin vaan tiivistämään itseni ja (ainakin) ylläkommentoineiden vastauksista huokuvat fiilikset: saisko sulta sisustuspostausta? Varovaisesti uskallan myös ehdottaa jopa -sarjaa! Sulla on todella hyvä sisustusmaku, ja olisi huippua kuulla sulta tärppejä esim. liikkeistä/putiikeista/nettisivuilta, joista tykkäät tai joita itse käytät, tai vaikka vaan kuvakollaaseja sua miellyttävistä huonekaluista/tauluista/sisustustyyleistä/tai vaan kuvia asunnoista, joissa voisit sisustuksen puolesta asua. Tavallaan vähän ku asuinspis/nettikauppa-postaus, mut sisustamisesta :) Tällänen idea vaan, jonka hlusin heittää ilmoille, koska oon varma, että moni muukin inspiroituisi – ja alkaahan ysärilapsista viimeisetkin olemaan omilleenmuuton kynnyksellä ;)

 • Anna
  Reply
  June 12, 2017

  Plantagen on paras! Kodin ilmettä muuttaa ihan hirveästi viherkasvit ja kukkivat! Todella kaunis koti teillä! :)

 • Emmi A
  Reply
  June 12, 2017

  Heippa! pakko kysyä että mistä teidän sohva on? :)

 • June 12, 2017

  Aivan ihanalta näyttää!

 • kaAa
  Reply
  June 12, 2017

  Anteeksi jos ärsyttää kun kaikki kysyy mistä on mikäkin tuote mutta mistä toi olkkarin matto on? Ihanan iso! :D

 • Anonyymi
  Reply
  June 12, 2017

  Mistä noi teksit on mis lukee tai ne roikkuu tos ja lukee “do you want to run away with me” ja “hell yes” ynnä muut on?:))
  Kivoja!

  • Laura
   Reply
   June 15, 2017

   Käypä kurkkaamassa Lagerhausin sivut :)

 • Anette
  Reply
  June 13, 2017

  Moikka! Pakko munkin kysästä, että mistä toi hyllyllä oleva A kirjain mahtaa olla? :)

 • June 13, 2017

  Kasveja on liikaa vasta siinä vaiheessa, kun ei ole tilaa kävellä :D Vielä niitä uusia tännekin mahtuu, vaikka neliöitä on 50 ja kasveja 20 :D

 • Jenna
  Reply
  June 16, 2017

  Hei! Teillä on kyllä upea koti! Mistä tuo jakkara on joka on viherkasvin alla??

Leave a Comment: