Annika Ollila

  • Home
  • Contact
  • Categories
    • Ajatuksia
    • Lifestyle
    • Lookbook
    • Matkailu
  • Archives
    • 2019
    • 2018
    • 2017
    • 2016
    • Facebook
    • Instagram

Lifestyle, Matkailu • 29 joulukuun, 2016

VUODEN VIKA

untitled

 

Hups, noin se vaan viikko vierähti edellisestä koneen avaamisesta.

 

Joulu tuli ja meni – vietettiin kavereiden villalla mahdollisimman epäperinteistä jouluaattoa, jolloin tehtiin tempe-burgereita, polskittiin altaassa, kuunneltiin jouluräppiä ja juotiin bisseä. Skype-puhelun aika purskahdin itkuun Lukan nähdessäni, mut oli kiva päästä ees sillä tapaa hetkeks mukaan meidän perheen perinteiseen jouluaattoon mummin ja papan luona. Aattopäivänä mun koti-ikävä oli kasvanut ennennäkemättömiin sfääreihin, mut sittemmin on onneks helpottanut takaisin ”arkeen” kiinni päästessä.

 

untitled-2

 

Muutamana viime päivänä on tullut mietittyä aika paljon sitä, kuinka jännä juttu tää elämä oikeesti onkaan. Sä saatat jonain päivänä tutustua ihan arvaamatta johonkin maailman siisteimpään tyyppiin, jonka kanssa tuntuu kahden vuorokauden jälkeen siltä kuin oisitte tunteneet aina. Kaikki vaan klikkaa täydellisesti yhteen ja voitte viettää yöt ja päivät yhdessä ihan niinkuin mikään ei ois koskaan ollut toisin. Sillon ei muuten raaski avata konettakaan, kun haluut vaan ottaa kaikki irti just siitä ohikiitävästä hetkestä. Niin kävi just tällä viikolla.

 

untitled-4

 

Mun viisumi täällä loppuu parin päivän päästä ja mä päätin just äsken, että lähden uudeksi vuodeksi Singaporeen. Aika täällä on meinannut käydä nyt viime viikkojen aikana ajoittain vähän pitkäksi, sillä meri Canggussa on ollut sellaisessa kunnossa, että on ollut parempi pysyä poissa surffilta (en oo vielä ees päässyt testaamaan mun uutta lautaa!) ja sen takia päivät on menneet lähinnä poolilla makoillessa, päikkäreitä nukkuessa ja seuraavaa ruokapaikkaa päättäessä. Pieni maisemanvaihdos tekee tähän väliin varmasti tosi hyvää ja visa runikin hoituu kätevästi siinä sivussa.

 

En oo koskaan ennen käynyt Singaporessa lentokenttää pidemmällä, mut eiköhän se ihan hyvin tuu kohtelemaan!

 

untitled-3

 

Mä en aatellu tehdä tänäkään vuonna uudenvuoden lupauksia, vaan enemmänkin jotain toiveiden ja suunnitelmien kaltaista. Jos ei kuulla enää ennen vuoden vaihdetta, niin mitä ihaninta uutta vuotta joka ikiselle! Kiitos, kun ootte siellä. <3

4

12 Comments

Related Posts

Postcards from Casares
Muuttunut suhde matkustamiseen
Mijas
Roadtrippejä ja kukkamekkoja
Next Post:
WELCOME 2017
Previous Post:
KAKSI YÖTÄ JOULUUN

Comments

  1. Annukka says

    29 joulukuun, 2016 at 09:28

    Ihana seurata sun reissua täältä käsin! Nauti ja ota kaikki irti jokaisesta hetkestä, jonka saat siellä viettää. Ihanaa uutta vuotta Annika!!

    Vastaa
    • Annika says

      29 joulukuun, 2016 at 10:22

      Ihan varmasti otan 🙂 Kiitti ja samoin!

      Vastaa
  2. Kro says

    29 joulukuun, 2016 at 10:19

    Miten meinaat kuskata sun lautaa mukana, kun reissaat? 🙂

    Vastaa
    • Annika says

      29 joulukuun, 2016 at 10:20

      Ihan normaalisti matkatavaroiden mukana! Sen saa jollain lentoyhtiöillä ruumaan. Oon kans kuullu, et joku on joskus joutunut ostamaan laudalle oman paikan koneeseen 😀

      Mut jos meen sellaisiin paikkoihin, kuten nyt tonne Singaporeen, jossa en meinaa surffata, niin jätän laudan kämpille tänne Balille.

      Vastaa
  3. Lukija says

    29 joulukuun, 2016 at 10:51

    Miksi ihmeessä et matkusta ympäri Balia -siellä riittää monia mielenkiintoisia kohteita? Ei tRtte sina hengaillaan tuttujen Suomi tyyppien kanssa. Ymmärtääkseni halusit nähdä maailmaa ja pärjätä omillasi?

    Vastaa
    • Annika says

      29 joulukuun, 2016 at 11:11

      Canggusta on tullut mulle toistaiseksi sellainen ”Bali-koti”, jonne oon palannut aina, vaikka onkin tullut käytyä eri paikoissa pyörimässä :>

      Ei täälläkään niiden tuttujen Suomi-kavereiden kanssa jatkuvasti hengata, vaikka silloin tällöin tehdäänkin juttuja yhdessä. Ei kannata aina perustaa kaikkia olettamuksia pelkän sosiaalisen median varaan, kun sinne tulee päivitettyä satunnaisesti vaan pienenpieni murto-osa tekemisistä ja menoista. Esimerkiksi viime viikolla kävin paikallisen kaverin kanssa pohjoisemmassa eräässä perinteisessä seremoniassa, mutta en postannut siitä mihinkään kuvan kuvaa, kun ei vaan tuntunut siltä.

      Vastaa
  4. Oona S. says

    29 joulukuun, 2016 at 12:48

    Näyttää aivan blue cruchin skeittirampilta tuo ylin kuva oikealta 😀
    Voisin vaan tuijottaa noita maisemia ja kuvia koko päivän! Aivan upean näköstä.

    Vastaa
  5. Madde says

    29 joulukuun, 2016 at 14:43

    Hello,
    Have you ever considered writing in english as well? I really like your photos but I’m swedish and can’t understand a word of your posts haha.. and google translate doesn’t really help… Anyway just wanted to say that I really enjoy your blog already but it would be even more awesome with a little translation 🙂 Kram!

    Vastaa
    • Annika says

      29 joulukuun, 2016 at 15:01

      Hi! I’ve done it before but since I never heard anything from my readers abroad, I stopped doing the translations cause it felt like I was writing them for no one. But I could possibly consider starting them again 🙂

      Vastaa
  6. Annika says

    29 joulukuun, 2016 at 15:10

    Hyvää uutta vuotta sulle!:) Kiva lukea näitä reissupostauksia?

    Vastaa
  7. me says

    30 joulukuun, 2016 at 11:56

    Täydellistä rentoa Bali-elämää, ihana seurata! Olet myös erittäin kaunis, noi leveyspiirit tekee sulle selvästi hyvää 🙂

    Vastaa
  8. S says

    30 joulukuun, 2016 at 13:57

    Menetkö tän mainitsemasi tyypin kanssa mahdollisesti tonne Singaporeen? 😉

    Vastaa

Vastaa Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Arkistot

Search

Arjen pienet suuret ilot Arjen pienet suuret ilot
Ekan kuvan perusteella vois melkein luulla, että Ekan kuvan perusteella vois melkein luulla, että ilma ja vesi ois jo vähän enemmän kuin 8-asteista. Sen sijaan käyn edelleen aamukävelyillä toppatakissa ja tänään satoi kaatamalla rakeita niskaan. Oh well 🥲
🌘 🌘
Meinasin ajatuksissani kirjoittaa tähän jotain h Meinasin ajatuksissani kirjoittaa tähän jotain huhtikuun ensimmäisestä päivästä, koska siltä tää tiistai jollain tapaa tuntui, vaikka viimeisiä ihan pian viedäänkin. 

Siispä uus yritys: olkoon tää vähän (tai jos totta puhutaan, niin mielellään paljon, kiitos) valoisamman kevään ensimmäinen päivä 🌞
Kaupallinen yhteistyö & arvonta @pentik_official Kaupallinen yhteistyö & arvonta @pentik_official // Aina tähän aikaan vuodesta tapahtuu sama juttu: valon lisääntyessä tulee suorastaan pakottava tarve pyyhkiä talven pölyt nurkista ja freesata kotia keväisemmäksi. Täyttää kaikki liikenevä tila viherkasveilla, värikkäillä kukilla sekä kauniilla esineillä ja tehdä siitä maailman tärkeimmästä paikasta vielä entistäkin viihtyisämpi. Siispä juuri niin tein tänäkin keväänä 🌻 

Pentikiltä löytyy toinen toistaan kauniimpia kotimaisia vaihtoehtoja kodinsisustamiseen; maljakoista keramiikkaan, kattauksesta tekstiileihin ja upeisiin sisustuselementteihin. Tässä mun keväiset suosikit kotiin! Tiestitkö, että kaikki Pentikin keramiikka on valmistettu Suomessa, maailman pohjoisimmalla keramiikkatehtaalla Posiolla?

Kerro alle mikä sun kevätkotia piristäisi – kommentoineiden kesken arvotaan 100€ Pentik-lahjakortti! 💛 Osallistumisaikaa on sunnuntaihin 17.4. asti ja voittajaan otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti.
#pentik #madeinposio #avainlippu #designfromfinland
Kaupallinen yhteistyö @valiofi 💙 // Kaipaatko Kaupallinen yhteistyö @valiofi 💙 // Kaipaatko mun tapaan jatkuvasti lisää inspiraatiota kasvisruokakokkailuun? Tässä yksi simppeli ja toimiva resepti aurinkoiseen sunnuntaihin!

Valio Mifu -suikaleet on helppo, herkullinen ja runsasproteiininen ratkaisu ruoanlaittoon. Rapea paistopinta syntyy pannulla vain kahdessa minuutissa, joten valmis ruoka on hetkessä pöydässä. Aloita vaikkapa tästä 10 minuutin ohjeesta, johon kanan tapaan käytettävä uutuusmaku Mifu Tikka Masala sopii saumattomasti:

Täytetyt naanleivät 🥙

Lämmitä naanleivät uunissa. Paista Mifu ja paloiteltu lehtikaali pannulla Oivariinissa. Levitä chilihummus, Mifu-lehtikaaliseos, tomaattiviipaleet, hieman punasipulia, turkkilaista jugurttia sekä tuoretta minttua leiville ja mausta lopuksi sormisuolalla sekä pippurilla. Taita leipä kaksinkerroin ja nauti!

Copyright © 2022 Annika Ollila • Design by LuxiBee