Annika Ollila

  • Home
  • Contact
  • Categories
    • Ajatuksia
    • Lifestyle
    • Lookbook
    • Matkailu
  • Archives
    • 2019
    • 2018
    • 2017
    • 2016
    • Facebook
    • Instagram

Lifestyle • 1 marraskuun, 2016

BREAKFAST FOR LUNCH

Aikuisena oleminen on aika siistiä. Useimmiten en tosin vieläkään sisäistä itseäni aikuiseksi (monesti äitikin naureskelee, kun kerron juttuja tyyliin ”sitten, kun mä oon aikuinen, niin…”) ja aikuistuminen tuo luonnollisesti mukanaan niitä vähän mälsempiäkin velvollisuuksia, kuten laskujen makselua, hammaslääkäriaikojen varaamista (apua) ja muuta tylsää, mutta aikuisena voit syödä vaikkapa aamiaisen keskellä päivää jos siltä tuntuu. Tänään tuntui!

 

dsc_9550 dsc_7198 dsc_9706 dsc_9532 dsc_7196 dsc_9611 dsc_9669dsc_9572 dsc_9694

 

Kesken kaupungilla juoksemisen oli tarkoitus piipahtaa jossain lounaalla, mutta päädyttiinkin Saran kanssa Punavuoreen syömään tuesday breakfast 2.0, eli vetämään Kuuman aamiaissetit nassuun puolen päivän jälkeen. Noi avokadotoastit ja granolat toi aika elävästi mieleen meidän tasan vuoden takaisen New Yorkin reissun aamupaloineen ja matkakuume nousi samalla vielä entistäkin korkeemmalle! Siinä syödessämme ihmettelin ääneen kuinka en oo koskaan päätynyt käymään tuolla aikaisemmin, vaikka mun paras ystävä asui koko viime kesän ihan kyseisen kahvilan naapurissa, mutta se avattiin kuulemma vasta muutama kuukausi sitten. Eipä siis ihmekkään.

 

Näinä viimeisinä päivinä on tullut tehtyä yhtä sun toista juttua ”vikaa kertaa” ja tää oli nyt varmaan sitten vika kunnon lounashetki Helsingissä vähään aikaan. Enää pari päivää lähtöön!

 

PS: Toi Kuuman breku on muuten aivan satavarmasti yksi Helsingin tän hetken Instagrammatuimmista aamiaisista, pistän vaikka pääni pantiksi.

1

10 Comments

Related Posts

PALUU ARKEEN
Kuluneen viikon univormu
Tops for the greater good
HELLO
Next Post:
MUISTETAAN NÄKYÄ
Previous Post:
ENNEN LÄHTÖÄ: BUDJETTI JA JÄRJESTELYT

Comments

  1. Summer says

    1 marraskuun, 2016 at 19:07

    Mun tuttu Wia ja hänen siskonsa Tara pyörittää kahvilaa. Muutti tohon osoitteeseen muutama kk sitten, mutta muistaakseni on perustettu muutama vuosi sitten 🙂
    Jännittääkö reissu jo kovasti? Mäkin juuri suunnittelen talvilomareissua jonnekin aurinkoon 🙂

    Vastaa
    • Annika says

      2 marraskuun, 2016 at 09:17

      No jännittää, mut hyvällä tavalla vaan! Nyt on sellanen malttamaton ”enpysypöksyissäni”-fiilis, koska lähtö on YLIHUOMENNA 😀 Äääääääk!

      Vastaa
  2. Sandra says

    1 marraskuun, 2016 at 19:41

    Off topic mut miten sä saat huulipunan kestämään koko päivän niin et se ei lähe esim syödessä? 🙂

    Vastaa
    • Annika says

      2 marraskuun, 2016 at 09:16

      Aika harva kestääkään 😀 Macin mattahuulipunat ja Urban Decayn vastaavat oon todennu tosi hyviks, mut melkein mitä vaan muita joutuu lisäilemään päivän mittaan useestikkin.

      Vastaa
  3. Tzenni says

    1 marraskuun, 2016 at 20:30

    Pitääpä käydä kurkkaamassa kyseinen kahvila 🙂 Ja hauskaa tulevaa reissua, täällä odotellaan jo reissukuvia! Jospa se lämpö välittyisi kuvien kautta edes hitusen tänne kylmään Ouluunkin.

    Vastaa
  4. Nimetön says

    1 marraskuun, 2016 at 20:34

    Onko sun huppari miesten vai naisten?

    Vastaa
    • Annika says

      2 marraskuun, 2016 at 09:17

      Se taitaa olla unisex <:

      Vastaa
  5. Marianne says

    2 marraskuun, 2016 at 08:07

    Näyttää ihan huippu paikalta 🙂
    Herkullisen näköisiä annoksia!
    Pakko käydä kokeilemassa kun Helsinkiin palaan 🙂
    xx
    http://mariannelle.com

    Vastaa
  6. Eneli says

    2 marraskuun, 2016 at 11:13

    Such a nice photos!

    Eneli

    Vastaa
  7. Iina says

    2 marraskuun, 2016 at 15:42

    Sain ihan mahtavan vinkin tästä mun tulevaa Helsingin reissua varten, kiitos !

    https://iinaemiliasd.blogspot.fi/

    Vastaa

Vastaa Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Arkistot

Search

Arjen pienet suuret ilot Arjen pienet suuret ilot
Ekan kuvan perusteella vois melkein luulla, että Ekan kuvan perusteella vois melkein luulla, että ilma ja vesi ois jo vähän enemmän kuin 8-asteista. Sen sijaan käyn edelleen aamukävelyillä toppatakissa ja tänään satoi kaatamalla rakeita niskaan. Oh well 🥲
🌘 🌘
Meinasin ajatuksissani kirjoittaa tähän jotain h Meinasin ajatuksissani kirjoittaa tähän jotain huhtikuun ensimmäisestä päivästä, koska siltä tää tiistai jollain tapaa tuntui, vaikka viimeisiä ihan pian viedäänkin. 

Siispä uus yritys: olkoon tää vähän (tai jos totta puhutaan, niin mielellään paljon, kiitos) valoisamman kevään ensimmäinen päivä 🌞
Kaupallinen yhteistyö & arvonta @pentik_official Kaupallinen yhteistyö & arvonta @pentik_official // Aina tähän aikaan vuodesta tapahtuu sama juttu: valon lisääntyessä tulee suorastaan pakottava tarve pyyhkiä talven pölyt nurkista ja freesata kotia keväisemmäksi. Täyttää kaikki liikenevä tila viherkasveilla, värikkäillä kukilla sekä kauniilla esineillä ja tehdä siitä maailman tärkeimmästä paikasta vielä entistäkin viihtyisämpi. Siispä juuri niin tein tänäkin keväänä 🌻 

Pentikiltä löytyy toinen toistaan kauniimpia kotimaisia vaihtoehtoja kodinsisustamiseen; maljakoista keramiikkaan, kattauksesta tekstiileihin ja upeisiin sisustuselementteihin. Tässä mun keväiset suosikit kotiin! Tiestitkö, että kaikki Pentikin keramiikka on valmistettu Suomessa, maailman pohjoisimmalla keramiikkatehtaalla Posiolla?

Kerro alle mikä sun kevätkotia piristäisi – kommentoineiden kesken arvotaan 100€ Pentik-lahjakortti! 💛 Osallistumisaikaa on sunnuntaihin 17.4. asti ja voittajaan otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti.
#pentik #madeinposio #avainlippu #designfromfinland
Kaupallinen yhteistyö @valiofi 💙 // Kaipaatko Kaupallinen yhteistyö @valiofi 💙 // Kaipaatko mun tapaan jatkuvasti lisää inspiraatiota kasvisruokakokkailuun? Tässä yksi simppeli ja toimiva resepti aurinkoiseen sunnuntaihin!

Valio Mifu -suikaleet on helppo, herkullinen ja runsasproteiininen ratkaisu ruoanlaittoon. Rapea paistopinta syntyy pannulla vain kahdessa minuutissa, joten valmis ruoka on hetkessä pöydässä. Aloita vaikkapa tästä 10 minuutin ohjeesta, johon kanan tapaan käytettävä uutuusmaku Mifu Tikka Masala sopii saumattomasti:

Täytetyt naanleivät 🥙

Lämmitä naanleivät uunissa. Paista Mifu ja paloiteltu lehtikaali pannulla Oivariinissa. Levitä chilihummus, Mifu-lehtikaaliseos, tomaattiviipaleet, hieman punasipulia, turkkilaista jugurttia sekä tuoretta minttua leiville ja mausta lopuksi sormisuolalla sekä pippurilla. Taita leipä kaksinkerroin ja nauti!

Copyright © 2022 Annika Ollila • Design by LuxiBee