Annika Ollila

  • Home
  • Contact
  • Categories
    • Ajatuksia
    • Lifestyle
    • Lookbook
    • Matkailu
  • Archives
    • 2019
    • 2018
    • 2017
    • 2016
    • Facebook
    • Instagram

Lifestyle • 30 syyskuun, 2016

HEIPPA

annikahusefu4annikahusefu2

 

Ääk!

 

Tää kauanootettu päivä on nyt viimein koittanut. Tänään mä näpyttelen tänne viimeiset sanani, pakkaan vikatkin virtuaalikamppeet kasaan ja suuntaan huomisesta alkaen osoitteeseen annikaollila.fi. Oon nähnyt ihan sairaasti vaivaa ton uuden sivun eteen, mutta vaikka se vaatii vielä ihan pientä hienosäätöä, niin voin onnekseni sanoa olevani siihen ihan supertyytyväinen. Aika monta kertaa on mennyt sormi suuhun, sillä Indiedaysin jättäessäni joudun harmikseni jättämään myös meidän maailman ihanimman teknisen tuen Hannun, mutta oon oppinut näiden viikkojen aikana (itkun ja hampaiden kiristyksen kautta) niin paljon, että tätä menoa voin pian lisätä cv:seeni lisänimen mestarikoodari 😀

 

Mun tän syksyn teema on repäistä kaikilla mahdollisilla elämän osa-alueilla, joten nyt mä hyppään viiden turvallisen vuoden jälkeen ekaa kertaa yksinäni tuntemattomaan. Jännityksestä huolimatta mulla on tästä tosi hyvät vibat.

 

Toivottavasti nähdään uudessa osoitteessa. Jos ei, niin kiitos kaikesta tähänastisesta – ootte olleet parhaita ikinä! ??

 

Kuvat: Leo Lexter

3

Leave a Comment

Related Posts

Vastaukset kysymyksiin: osa 2
SURKEAN KAUPASSAKÄVIJÄN TUNNUSTUKSIA
Kesäihon 12 suosikkiani
#jalatmaassa
Next Post:
FRESH START
Previous Post:
MUUTAMA VIELÄ

Vastaa Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Arkistot

Search

Arjen pienet suuret ilot Arjen pienet suuret ilot
Ekan kuvan perusteella vois melkein luulla, että Ekan kuvan perusteella vois melkein luulla, että ilma ja vesi ois jo vähän enemmän kuin 8-asteista. Sen sijaan käyn edelleen aamukävelyillä toppatakissa ja tänään satoi kaatamalla rakeita niskaan. Oh well 🥲
🌘 🌘
Meinasin ajatuksissani kirjoittaa tähän jotain h Meinasin ajatuksissani kirjoittaa tähän jotain huhtikuun ensimmäisestä päivästä, koska siltä tää tiistai jollain tapaa tuntui, vaikka viimeisiä ihan pian viedäänkin. 

Siispä uus yritys: olkoon tää vähän (tai jos totta puhutaan, niin mielellään paljon, kiitos) valoisamman kevään ensimmäinen päivä 🌞
Kaupallinen yhteistyö & arvonta @pentik_official Kaupallinen yhteistyö & arvonta @pentik_official // Aina tähän aikaan vuodesta tapahtuu sama juttu: valon lisääntyessä tulee suorastaan pakottava tarve pyyhkiä talven pölyt nurkista ja freesata kotia keväisemmäksi. Täyttää kaikki liikenevä tila viherkasveilla, värikkäillä kukilla sekä kauniilla esineillä ja tehdä siitä maailman tärkeimmästä paikasta vielä entistäkin viihtyisämpi. Siispä juuri niin tein tänäkin keväänä 🌻 

Pentikiltä löytyy toinen toistaan kauniimpia kotimaisia vaihtoehtoja kodinsisustamiseen; maljakoista keramiikkaan, kattauksesta tekstiileihin ja upeisiin sisustuselementteihin. Tässä mun keväiset suosikit kotiin! Tiestitkö, että kaikki Pentikin keramiikka on valmistettu Suomessa, maailman pohjoisimmalla keramiikkatehtaalla Posiolla?

Kerro alle mikä sun kevätkotia piristäisi – kommentoineiden kesken arvotaan 100€ Pentik-lahjakortti! 💛 Osallistumisaikaa on sunnuntaihin 17.4. asti ja voittajaan otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti.
#pentik #madeinposio #avainlippu #designfromfinland
Kaupallinen yhteistyö @valiofi 💙 // Kaipaatko Kaupallinen yhteistyö @valiofi 💙 // Kaipaatko mun tapaan jatkuvasti lisää inspiraatiota kasvisruokakokkailuun? Tässä yksi simppeli ja toimiva resepti aurinkoiseen sunnuntaihin!

Valio Mifu -suikaleet on helppo, herkullinen ja runsasproteiininen ratkaisu ruoanlaittoon. Rapea paistopinta syntyy pannulla vain kahdessa minuutissa, joten valmis ruoka on hetkessä pöydässä. Aloita vaikkapa tästä 10 minuutin ohjeesta, johon kanan tapaan käytettävä uutuusmaku Mifu Tikka Masala sopii saumattomasti:

Täytetyt naanleivät 🥙

Lämmitä naanleivät uunissa. Paista Mifu ja paloiteltu lehtikaali pannulla Oivariinissa. Levitä chilihummus, Mifu-lehtikaaliseos, tomaattiviipaleet, hieman punasipulia, turkkilaista jugurttia sekä tuoretta minttua leiville ja mausta lopuksi sormisuolalla sekä pippurilla. Taita leipä kaksinkerroin ja nauti!

Copyright © 2022 Annika Ollila • Design by LuxiBee