title image

Ruisrock 2018

Ruisrock 2018

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Viisi päivää ja neljä yötä, monta hotelliaamiaista, yhdeksän mukaanpakattua kesämekkoa, liian vähän nukuttuja tunteja, yhdet hiekkapölyn kuorruttamat kengät, kolme Hesburgerin kerrosateriaa, veneajelu Aurajoella, lukuisia mieleenpainuvia keikkoja (erityisesti Years & Years ja N.E.R.D. ylitti odotukset!), jo perinteeksi muodostunut upea Ruissi -keli auringonlaskuineen kaikkineen, illallinen Nooassa, ennätykselliset nolla kohmeloa ja niin monta uutta sekä vanhaa ystävää, ettei sormet riitä edes laskemaan. Pääasiassa niistä koostui elämäni viides Ruisrock, joka tuntuu vaan paranevan vuosi vuodelta.

 

Palattiin eilen usean päivän pituiselta Turku -reissultamme kotiin ja olohuoneen sohvalle rojahtaessani olo oli juuri niin nuutunut kuin kolmen päivän festareiden jälkeen on odotettavissa. Tänä vuonna oltiin tosin poikkeuksellisen mummelimoodissa ja jopa kadulla vastaantullut ystävämmekin huudahti, että mitä ihmettä meille on tapahtunut, kun jatkobileiden sijaan painuttiin aina hyvissä ajoin ruokapussi kainalossa hotelliin, mutta suurimpana syynä sille on varmaan se alati kasvava mukavuudenhalu. Vaikka illat ulkona onkin silloin tällöin hauskoja, niin on silti parasta sujahtaa ajoissa peiton alle tietäen, ettei seuraavana päivänä tarvitse kieriskellä morkkiksissa ja heikotuksissa, vaan päivän voi viettää ihan tuikitavalliseen tapaan. Monen päivän sosialisointiputki vei kuitenkin jatkobileiden skippauksestakin huolimatta sen verran voimia, että nyt on entistäkin taivaallisempaa olla ihan vaan hiljaa kotona. Täysi arvostus muuten teille, jotka jaksatte festaroida näin kesäisin harva se viikonloppu, sillä itse oon tällä hetkellä tosi onnellinen siitä, että seuraavaan festariviikonloppuun on vielä reilun kuukauden päivät aikaa…

 

Toivottavasti teilläkin oli mitä hauskin viikonloppu, vietitte sen sitten festaroiden tai muuten vaan kesästä nauttien. Kiitos mielettömästä viikonlopusta sekä Ruisrockille että Turun kaupungille – nähdään viimeistään ensi heinäkuun helteillä uudelleen!

 

 

 

 

 

20 Comments
 • July 10, 2018

  Ihana festari tunnelma välittyy näistä kuvista!!

 • Pauliina
  Reply
  July 10, 2018

  Hei mistä tuo toisen kuvan mekko on? :)

   • Pauliina
    July 10, 2018

    Kiitos!

   • Emmi Viitanen
    July 11, 2018

    Hei! Mikä koko sulla on? Mietin mahtuuko itselle tuo m-koko kun yleensä tuolla merkillä on vähän pienemmät koot..

 • Iida
  Reply
  July 11, 2018

  Mää en kestä noita sun ja sun poikakaverin kuvia, aivan täydellinen pari<3 Ja oot älyttömän kaunis noissa naurukuvissa ja ihania kuvia muutenki kaikki ja hyvä fiilis välitty!

 • Venla
  Reply
  July 11, 2018

  Moikka! Kivat kuvat! Halusin kysyä, ihan asiasta kukkaruukkuun, että mitä oot pitänyt noista ripsientaivutuksista? Onko pysyneet hyvänä ja tekisitkö uudestaan? Kiitti :-)

   • Venla
    July 12, 2018

    Kiitos kovasti vastauksesta! Tää kommentti riitti, enkä aio itsekään maksaa lähemmäs satasta ton takia! Toki on yksilöllistä, mutta silti!

   • July 13, 2018

    Ite olen käynyt ripsitaivutuksessa jo monen kuukauden ajan ja taivutuksen jälkeen se pysyy noin kuukauden ajan. Eli ei todellakaan niin kauan kuin luvataan (6-8 viikkoa). Oma ripsi on sen verran suora ja vahva, niin uskon sen olevan syynä miksi taivutus ei pysy niin pitkään. Mutta en vaihtais mihinkään ! Jos ite taivutan taivuttajalla, ripset ei tykkää mekaanisesta rasituksesta ja taivutuksen päälle pitäisi laittaa vedenpitävää ripsaria jotta taivutus pysyisi, normi ripsarilla taivutus lässähtäis samantien ja ripsi hakeutuu omaan tuttuun suoraan muotoonsa..

    Ripsiteknikko antaa permanenttiaineen vaikuttaa maksimi ajan meitsin tikkusuoriin ripsiin, jotta taivutus säilyisi edes sen 4 viikkoa.

 • Anna
  Reply
  July 11, 2018

  niin kova ruissi-kateus iski kyllä viikonloppuna kun kuvia sateli koko instagram feedi täyteen. oltiin ostamassa kolmen päivän liput mutta laiskuuden takia ei saatu aikaiseksi ostaa kun vasta juuri sen jälkeen kun ne kolmen päivän liput oli myyty loppuun. :D ja kun turusta ei kotoisin olla ei tehnyt mieli lähteä pe+su yhdistelmällä tms. tästä siis opiksi että ensi vuonna lippu haltuun jo heti hyvissä ajoin, kyllä varmasti sitten kaupaksi menee jos tulee töitä tai muita esteitä. viime vuonna ensimmäinen ruissikokemus ja ihan vaikka tietämättä ensivuoden artisteja, voisin ostaa jo lipun, niin kiva fiilis siellä alueella!
  asuja odotellessa :-)

 • Mineca
  Reply
  July 11, 2018

  Pissaako sun kaveri tokavikassa kuvassa housuun? :D Ihania kyllä nää kuvat ja se hyvä fiilis, niinkuin joku jo kommentoikin. Ja upeita mekkoja! <3

 • Anonymous
  Reply
  July 11, 2018

  Mistä toi mekko on, jossa edessä rintojen alla kolmio?:)

Leave a Comment: