title image

Ripsarirukouksiimme on vastattu!

Ripsarirukouksiimme on vastattu!

 

Veikkaan, että oltiin viime talvena aika monen kanssa samassa veneessä, kun kuultiin maailman parhaan ripsivärin, Lumenen Blueberry Curlin, lopettamisesta. Kovin montaa kosmetiikkatuotetta en oo voinut kutsua varsinaiseksi luottotuotteeksi, mutta se oli ehdottomasti tittelinsä ansainnut. Kuluneiden kuukausien aikana tuli testattua muutamia uusia tuttavuuksia korvaajan löytämisen toivossa, mutta mikään ei vaan täyttänyt Blueberry Curlin jättämää paikkaa. Nyt Lumene toi kuitenkin markkinoille uudet ripsarit, joista yhden väitettiin olevan vähintään yhtä hyvä kuin edeltäjänsä ja tästä kuullessani kipitin kauppaan heti uutisesta kuullessani. No, oliko se sitten yhtä hyvä?

 

Lähtötietoina kerrottakoon sen verran, että ostin ensin hätäpäissäni tuon hopeessa purkissa olevan uutukaisen, vaikka tarkoituksenani oli ostaa turkoosi, ulkoisesti enemmän vanhaa Blueberry Curlia muistuttava puteli. Se kun oli myös vedenkestävä versio ja turkoosia ei ollut silloin saatavilla, niin luulin sen virheellisesti olevan mun etsimäni maskara. No, eipä ollut. Siispä uudelle kauppareissulle!

 

Ja vaikka toista vois luulla, niin tää ei oo sitten maksettu mainos, vaan vilpitön vinkki maskarafriikeille kanssasisarilleni.

 

 

Hopeassa purkissa vedenkestävä Nordic Noir Deep Impact, turkoosissa myöskin vedenkestävä Nordic Chic Full-on Curl.

 

Vaikka molempien tuotteiden harja on kuminen, niin oikeenpuoleisesta kuvasta huomaa selvästi, että turkoosissa se on siro ja siisti, kun taas hopeassa harja on paksu, suhteellisen massiivinen ja malliltaan vähän erilainen. Nordic Noirin harjaan jää myös ikävän paljon ylimääräistä värimassaa, josta suurimman osan joutuu pyyhkimään huolellisesti purkin reunaan ennen varsinaista ripsille sutimista, kun taas Nordic Chicin harjaan väriä tarttuu juuri sopivasti (senkin voi nähdä kuvasta).

 

 

 

Näissä kuvissa mulla on turkoosissa putelissa olevaa Nordic Chic-ripsiväriä, jonka alla on kevyt taivutus. Maskaran levityksestä oli kuvausvaiheessa muutama tunti. Siistit, erotellut ja pitkään taivutettuina pysyvät ripset – tätä on ollut ikävä! Siron kumiharjan ansiosta värin levitys on helppoa kuin mikä ja lopputuloksesta saa vaivatta kauniin. Eikä muuten jokaisella ripsarilla saa näin pitkiä räpsyjä!

 

Nordic Noirista en ottanut erikseen kuvia, sillä en pidä sen jäljestä erityisemmin. Jopa klönteittäin väriä keräävän massiivisen harjan vuoksi siistien ripsien saaminen on etenkin tihrusilmissä työn ja tuskan takana, sillä helposti käy niin, että väriä tulee liikaa ja tahmaiset ripset takertuvat toisiinsa. Pyyhkimällä suurimman osan väristä purkin reunaan ennen levitystä ja käyttämällä ripsiharjaa huolellisesti voi lopputuloksesta saada kuitenkin näyttävän ja jos sellaisesta pitää, niin siihen tuote on kuin luotu. Ripset pysyy tälläkin superkaarevana, mutta koska itse tykkään enemmän kauniin erotelluista, siisteistä ripsistä, niin tää ei oo valitettavasti mun unelmien maskara.

 

Joku valitteli aikaisempien postausten kommenttiboksissa, että tää nykyinen värimassa ois turhan helposti karisevaa (ennen vastaava pysyi nimittäin vastalaitetun näköisenä vaikka seuraavaan aamuun saakka), mutta itse en oo huomannut vastaavaa – joskin ripsivärin kariseminen on mulle muutenkin tosi harvinaista.

 

 

Lopputulema on siis se, että Blueberry Curlin kaipaajat – nyt kipin kapin ripsarikaupoille! En nimittäin erottaisi tätä Nordic Chiciä entisestä maskaraihastuksestamme.

 

Tiiättekö sen tunteen, kun tekee mieli meikata ihan vaan siksi, että saa taas käyttää jotain ihanaa tuotetta ja siitä tulee erityisen hyvä mieli? Tää ripsari on mulle sellainen.

31 Comments
 • NH
  Reply
  September 30, 2017

  Joo siis mä olin myös ihan hukassa, kun aluksi tää poistettiin. Voi sitä ilon päivää, kun huomasin että tää uus turkoosi purkki oli tullut takaisin! Ja mun mielestä tää on melkein edeltäjäänsä parempi, tässä on parempi tuo harja! ?

 • Ansu
  Reply
  September 30, 2017

  Millä silmämeikinpoistoaineella saatte tuon pois? Itse pidin siitä aikaisemmasta ripsarista muuten mutta pois saaminen oli kyllä aikamoista hinkkaamista:(

   • Heidi
    September 30, 2017

    Hei,
    ehdottomasti paras vedenkestävän ripsivärin poistaja on Nivean double effect make up remover! Parempi ku toi Garnierin vastaava :-)

   • Heid
    September 30, 2017

    Itse koin että se irrottaa ripsivärin helpommin, toki varmaan riippuu ihan ripsivärimerkistä kuinka helposti lähtee. Nivealla on monta erilaista silmämeikinpuhdistusainetta ja esim. se uusi Nivea Creme nvedenkestävän meikin poistaja ei toimi yhtään :-D mutta toi sekotettava versio on paras!

  • Anniina
   Reply
   October 1, 2017

   Ihan Lumenen omalla, vedenkestävälle silmämeikille tarkotetulla aineella lähtee hyvin, se on aika öljynen ja mielestäni hellävarainen. Laitan reilusti lappuun ja painan sen ripsiä vasten n. 20 sekunniksi ja sillee “nytkyttelen” vähän samalla ja sitten pyyhkäisen pari kertaa. Ei muutenkaan kannata kangata ripsiä vaikka ois mikä aine käytössä.

   • AE
    October 2, 2017

    Älyttömän hyvin lähtee myös Tokmannilta saatavalla Yvenin poistoaineella. Niitä on kahta, mut se missä on ne “öljytipat” siinä kuvassa! Maksaa 2,90€ ja toimii ihan superisti :D

 • Ellaaaar
  Reply
  September 30, 2017

  Millä meikinpoistoaineella poistat tän ripsarin? Mulla aina kamalat ongelmat vedenkestävien kanssa, tuntuu että lähtee sikana ripsiä joka kerta :<

   • Ellaaaar
    October 1, 2017

    Kiitos ihana! :)

 • emma
  Reply
  September 30, 2017

  Mulla on tuossa turkoosissa putelissa turhauttanut juurikin se, että siihen jää aina paljon ylimääräistä massaa, joka on pakko pyyhkiä pois.. Ehkä mulla on joku maanantaikappale, kokeilen varmaan ostaa vielä toisen ennen kuin annan lopullisen mielipiteeni. On nimittäin muuten loistava ripsari :)

 • September 30, 2017

  Itsekin käytin Blueberry Curlia tooosi pitkään, mutta nykyään oon käyttänyt Maybellinen Lash Sensationalia, joka on myöskin huippu! Mua harmittaa, että Lumene on lopettanut monien tosi suosittujen meikkien (mm. just ton Blueberry Curlin ja Touch of Radiance seerumimeikkivoiteen) valmistamisen. Oon menettänyt jo useamman luottotuotteeni parin vuoden sisään. :( Täytyy ehkä kuitenkin antaa tolle uudelle ripsarille mahdollisuus, kuulosti nimittäin tosi lupaavalta! :)

 • anna
  Reply
  October 1, 2017

  Mä oon myös käyttänyt tota mainittua garnierin silmämeikinpoistoainetta ja hyvin on toiminut kyllä, harvoin lähtee ripsiä enää koskaan, vaikka suht heiveröiset ripset onkin. Mulla on tällä hetkellä myös tuo edellä mainittu maybellinen lash sensational maskara vedenkestävässä muodossa, muuten super hyvä kakkosvaihtoehto, mutta siitä saa myös ottaa ylimääräiset tökötit purkin sivuun pois joka kerta. Nyt ei millään malttaisi olla hakematta tota uutta lumenea, vaikka oon niin pihi ja haluan käyttää ton nykyisen loppuun, vaikka sen juuri vasta aloitin :DD

 • Susanna
  Reply
  October 1, 2017

  Kiitos ilmoituksesta että toi ripsari on tullu takas, pakko käyä ostaa ku testasin kanssa tota hopeeta ja ei.. Ei.. Tulee liikaa ja paakkuja.

 • Heini
  Reply
  October 1, 2017

  Onko sulla luonnostaan noin pitkät ripset vai hoidatko niitä jotenkin? Tosi näyttävät! :)

 • Jess
  Reply
  October 1, 2017

  YaaaaaasssSssssss viimein, tätä on odotettu, lähen kauppaan just nyt

 • Pauliina
  Reply
  October 1, 2017

  Vitsi sä olet kaunis <3 mitä meikkivoidetta/vastaavaa sulla on näissä kuvissa? Fressin näköinen!

   • Anonymous
    October 1, 2017

    Saako kysyä mitä sävyä käytät tästä?:-)

 • Tiina P
  Reply
  October 1, 2017

  Kävin itse juuri ostamassa Kicksistä tämän turkoosissa putilossa tulevan ripsarin Blueberry Curlin korvaajaksi, ja siellä mainittiin, että Blueberry Curl on tulossa takaisin markkinoille jossain vaiheessa, koska kysyntä on ollut niin kova! Myös Stockmannilla minulle kerrottiin sama ilouutinen :) Toivottavasti pitää paikkansa, sillä vaikka tämä uusi ripsari onkin melkein yhtä hyvä, ei alkuperäistä Blueberry Curlia kyllä omasta mielestäni korvaa mikään!

 • Odotettu juttu
  Reply
  October 3, 2017

  JES! Ei lisättävää.

Leave a Comment: