title image

10 x kauneussuosikki

10 x kauneussuosikki

dsc_3313

 

Kauneusjutuista kysellään säännöllisesti ja vaikka harvoin niistä mitään kummempaa kerronkaan, niin nyt teki mieli jakaa 10 tän hetken suosikkiani myös teille. Jotkut on löytyneet etsinnän tuloksena tarpeeseen ja toiset taas sattumalta vähän vähemmän tarpeeseen, mutta kaikista tykkään tällä hetkellä ihan yhtä paljon. (Okei, Lumenen kolmikko taitaa kyllä viedä tarpeellisuutensa vuoksi voiton, mutta anyways…)

 

Saanen esitellä, 10 x mun tän hetken suosikkikosmetiikkatuote!

 

dsc_3341

 

Estelle & Thildin vartaloöljy – paras kesätuote. Kosteuttaa sääret pehmeiksi sekunneissa, jättää nätin kiillon jälkeensä ja tuoksuukin ihanalta! Toinen purkki menossa, mut ei varmasti viimeinen.

 

L’Orealin Magic Retouch -värispray, joka pelastaa pahimmankin tyvikasvun ennen värjäyspäivää ja lähtee pesussa pois. Idea on siis se, että laitat hiukset valmiiksi ja suihkutat sitten sprayta sävyä janoavaan tyveen (toimii etenkin omaan harmahtavaan juureen paremmin kuin hyvin), jonka jälkeen hiukset näyttää lähes vastavärjätyltä. Kannattaa välttää epähuomiossa vaatteille suihkimista, sillä etenkin nää tummat sävyt tahraa vaaleet vaatteet helposti. 6/5!

 

dsc_3346

 

Lumenen kova kolmen kombo, eli Glow Boost, Watercolor Blush ja Watercolor Bronzer. Ensimmäinen on kirkastava ja silottava hyaluronitiiviste, jota levitän muutaman tipan kasvoille ja kaulalle yleensä vähän ennen meikkausta. Watercolor bronzer -hehkupisaroita sekoitan joko pieneen tippaan meikkivoidetta tai sävyttävää peitevoidetta tai vaihtoehtoisesti sipaisen ihan sellaisenaan tuomaan vähän kaivattua väriä kasvoille. Watercolor blush -poskipunapisaroita taputtelen kevyesti poskien korkeimmalle kohdalle – nestemäinen poskipuna on mun suosikkia etenkin näin kesäisin.

 

Macin Retro Matte -huulipuna sävyssä Ruby Woo on parasta, mitä huulipunasaralla toistaiseksi tiedän. Täydellinen sävy, mattainen pinta ja koko päivän kestävä lopputulos ei kai edes vaadi sen enempää selittelyjä – tää on yks onnistuneimmista kosmetiikkaostoksistani ikinä. Mulla on tota huulilla mm. tässä postauksessa!

 

Buxomin Lash Mascara on uudehko tuttavuus, joka tupsahti mun eteen etsiessäni korvaajaa vanhalle lempiripsarilleni (pikkulinnut muuten lauloi, että maailman paras Lumenen Blueberry Wild Curl palaa kesän jälkeen takaisin myyntiin!). Kokeilin toiveikkaana muutamia vastaavia vaihtoehtoja ja muutama floppikin sattui kohdalle, mutta tän kanssa natsasi hyvin yhteen. Harja on tosi samanlainen kuin edellämainitussa Lumenen suosikissa – se erottelee ripset nätisti ja jättää siistin jäljen.

 

1234

 

For All My Eternityn rusketusvaahto on itseruskettavien aatelistoa. Oon ylistänyt tätä blogissa jo monen monet kerrat, mut tästä ei vaan voi olla tykkäämättä ja meidän yhteiselo jatkuu edelleen. Sävy on niin hyvä, että sitä on luultu monesti ihan “oikeaksi rusketukseksi”. Mut älkää unohtako levityskinnasta tän kanssa läträtessänne, se on välttämättömyys!

 

L’Orealin Pure Clay -savinaamio on heleyttävä sekä epäpuhtauksia poistava ja mitä mukavimman tuntuinen kasvoilla. Naamio jättää kasvot pehmeiksi kuin vauvan peppu, eikä kuivan kiristävää tunnetta (mikä saattaa olla ongelma joidenkin naamioiden kanssa) tuu laisinkaan. Tätä suositellaan käytettäväksi 2-3 kertaa viikossa, mutta ite oon käyttänyt naamiota ihan vaan satunnaisesti silloin tällöin.

 

dsc_3378

 

Ja viimeisimpänä, muttei vähäisimpänä – Sugarbearhairin söpöt hiusvitamiinit, jotka maistuu paremmalta kuin monet kunnon karkit. Kaksi päivässä riittää, vaikka enemmänkin tekisi mieli syödä :-D Kyseessä on siis turkoosi nallekarkin näköinen ravintolisä, joka on hyväksi etenkin hiuksille ja laittaa ne kasvamaan pikavauhtia.

 

Siinäpä ne tältä erää! Ootteko koskaan testanneet mitään näistä yllämainituista tuotteista?

18 Comments
 • Jenny
  Reply
  June 18, 2017

  Onko sulla tehonnut noi hiusvitamiinit? :)

   • Salla
    June 22, 2017

    Menikö siinä kauan kun vaikutukset alkoi näkyä? Ostin itse kyseisen purkin juuri ja nyt malttamattomana odotan tuloksia! :D

 • me
  Reply
  June 18, 2017

  mulla on toi savinaamio ja mäkin tykkään oikein paljon! :) toi lumenen kolmikko alkoi houkuttelemaan, pitäis ehkä lähtee kosmetiikkaostoksille…

  ihanaa kun postaat usein ja monipuolista sisältöä, just näin on hyvä! <3

 • .
  Reply
  June 18, 2017

  Haluisin kysyä, kun sait joskus yhteistyönä sellaisen valolla toimivan ihokarvojenpoistolaitteen, niin onko se ollut enää käytössä ja suosittelisitko? Onko sen rahan arvoinen hankinta?

 • Katja
  Reply
  June 18, 2017

  Tuleeko tuosta Sugarbearhair-vitamiinista erillistä postausta joskus? :) Oon miettinyt sen ostamista ja olisi kiva kuulla toimiiko se todella :D Mutta ihanaa kesää sulle! ^^

 • ella
  Reply
  June 18, 2017

  Täältä löytyy käytöstä MACin Ruby Woo ja Lumemen poskipunapisarat. :) Tuo rusketusvaahto on kyllä kiinnostanut siitä lähtien, kun teit siitä oman postauksen, mutta vielä en oo rohkaistunut itseruskettavia käyttämään.. Onko muuten nuo hiusvitamiinit oikeesti antaneet tulosta? :)

  Oli muuten tosi kivaa ja virkistävää, kun tämän tyylinen postaus ei sisältänyt mainoslinkkejä, vaan oikeasti halusit suositella tuotteita, kiitos! :)

 • Anonymous
  Reply
  June 18, 2017

  Jeee tätä postausta on odotettu!!!! Pakko samalla kysyä mistä on ostettu toi toppi joka näkyy sun uusimassa instakuvassa?:)

 • Elina
  Reply
  June 18, 2017

  Hei, missä oot käyny ottaa sun tatuointeja? Tai onko suosituksia paikoista? ?

 • June 19, 2017

  Tossa huulipunan esittelyssä kohassa ”tässä postauksessa” ei oo mitään linkkiä, varmaan unohtunut laittaa! Tosin voisin arvata, että siinä piti olla linkki postaukseen Saran lakkiaisista, niissä kuvissa kun sulla oli jotain upeeta huulipunaa jota kommenttiboksissa kehuttiin (eikä syyttä, se näytti superhyvältä) :)

 • Henna
  Reply
  June 20, 2017

  Voi vitsi miten hyvä postaus! Oonkin miettinyt ostettavaksi noita Lumenen tuotteita mutta sit oon miettinyt miten niitä käyttää- mutta nyt toi bronzer lähtee heti ostoslistalle :) Ihanaa kesää ja kiitos blogista, johon riittää mielenkiintoa vuosi toisensa jälkeen <3

 • Tiia
  Reply
  July 13, 2017

  Rukouksiini on vastattu! Olen toivottomana jo etsinyt tietoa että tuleeko ikinä Lumenen wild curl ja se vedenkestävävä nimenomaan myyntiin takaisin. Ja kai se on sitten tulossa! Aivan ihanaa!!!! Kiitti Annika. Ja ripsetkin ilotse:DDD

Leave a Comment: