title image

Perjantai

Perjantai

 

 

 

 

 

Heti ensimmäiseksi on pakko kiittää edelliseen postaukseen tulleista sanoista. Oli taas kerran helpottavaa huomata, etten oo ajatuksieni kanssa yksin, saada tietynlaista vertaistukea omille vähän hölmömmillekin tuntemuksilleni ja samalla tuli hyvä mieli myös siitä, että asteen hiljaisemman kauden jälkeen tuli taas sellainen olo, etten kirjoittele täällä pelkässä ylhäisessä yksinäisyydessäni, vaan näitä höpöttelyjä myös lukee joku. Kiitos, kiitos ja kiitos. Vastaan jokaiseen kommenttiin tulevan viikonlopun aikana kunnolla ajan kanssa. <3

 

Meidän viikonloppu alkoi pienellä roadtripillä Tampereelle, sillä poikaystävä suuntasi tänne puolikkaaksi päiväksi erään työjutun tiimoilta ja mä päätin lähteä mukaan matkaseuralaiseksi. Vähän pidemmät ajomatkat on luonnollisesti mukavampaa taittaa kivassa seurassa, mutta mukaanlähtemistä ehdottaessani mulla oli myös oma lehmä ojassa: paras ystäväni asustaa nimittäin Tampereella ja viimeisten kuukausien ajan ollaan pidetty yhteyttä ainoastaan ääniviestien välityksellä, sillä edellisen kerran nähtiin melkein neljä (!) kuukautta sitten. Istun parhaillaan ystäväni työpaikan parkkipaikalla naputtelemassa tätä postausta odottelemassa, että hän vapautuu piakkoin viikonlopun viettoon ja sen jälkeen lähdetään johonkin kivaan paikkaan syömään. Varsinainen win-win -tilanne siis kaikin puolin!

 

Sen kummempia suunnitelmia viikonlopulle ei oikeestaan ookkaan. Huomenna ajateltiin sään salliessa lähteä kuvaamaan ruskaa dronen avustuksella ja sen lisäksi mun täytyy keksiä joku kirppisratkaisu (joo, en oo tehnyt sitä vieläkään) myyntiin meneville vaatteilleni, sillä lupasin uuteen kotiin muuttaessamme, että ne on hoidettu syyskuun loppuun mennessä pois. Onhan tässä vielä hurjat  kaksi vuorokautta jäljellä…

 

Nyt suljen koneen, sillä ystäväni vapautuu töistä kirjaimellisesti näillä näppäimillä. Kivaa viikonloppua!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

coat NLY (*here) // jeans Glamorous // knit By Malene Birger (*here) // sneakers Adidas

 

– Postaus sisältää *mainoslinkkejä – 

 

 

 

16 Comments
 • Pauliina
  Reply
  September 28, 2018

  Käy kippaa kirppiskassit Uffin laatikkoon tai kierrätyskeskukseen tms. :) ite en ikinä saa aikaiseksi varattua kirppispöytää, niin mielelläni vaan annan ilmaiseksi kiertoon. Eipä tarvi katella kasseja kuukausikaupalla lojumassa nurkissa ja stressata niistä.

 • Elli
  Reply
  September 28, 2018

  Aivan ihania kuvia, varsinkin tuo ensimmäinen! Ja Luka on täydellinen asuste tuohon asuun :D

 • Anonymous
  Reply
  September 28, 2018

  Mä en ole nähny mun lapsuudenystäviä(/ystäviä keiden kanssa olen eniten ylipäätään pitäny yhteyttä) yli 3vuoteen! Se on sitä kun asutaan ympäri suomea ja jokaisella omat tekemiset arjessa, niin sä et vaan ehdi nähdä! Toki kaverit ketkä tavattu netissä, niin heitä on tulu pariin otteeseen nähtyä, sillä asuu samalla paikkakunnalla mun kanssa.
  Itse myyn zadaassa kaikki vaatteet, sillä se on niin nopeeta ja helppoa! Ei tarvi kun ostaa teippirulla ja teipata muovipussit vaatteineen kiinni ja kiikuttaa yhdellä kertaa postiin (yleensä kirjoitan jo kuvaukseen, mikäli postitan vain esim kerran viikossa). Todella kätevää! Toki siinä rahojen saamisessa voi joskus hieman kestää, kun ostaja ei välttämättä käytä sovellusta kovin aktiivisesti, mutta kyllä ne lopulta jossain vaiheessa tulee.

 • Anonymous
  Reply
  September 29, 2018

  Täältä ääni myös Zadaalle!

 • Helmi
  Reply
  September 29, 2018

  Mee brunolle myymään joku sunnuntai? :)

 • Helmi
  Reply
  September 29, 2018

  Hei! Haluaisin kysyä kun asutte suht keskustassa. oon miettinyt omaa pikkukoiraa samoille hoodeille kuin missä te asutte :) Millaista koiran kanssa kerrostalossa ja suht keskutassa kun lenkki paikkoja ei ihan omalla takapihalla ole :D Lähellä toki mutta ei välttämättä heti ovesta astuessa, ei välttämättä edes pientä nurmikko aluetta ja se että aina täytyy lähteä ihan lenkille kun koiran tarvii päästä ulos eikä voi vaan päästää ovesta yksin juoksemaan niinkuin omakotitalossa tai mökillä, jos sait yhtään kiinni :d onko siis koskaan laiskotuttanut koiran ulos vieminen kerrostalossa?

 • Krista
  Reply
  September 29, 2018

  Ootte Lukan kanssa kyllä ihana parivaljakko :-) ihania kuvia! Ja täältä myös ääni Zadaalle! Niin kätevä sovellus ollut ja huikeita löytöjä tehnyt sitä kautta. Voisitko ilmoittaa esim instassa tai jossain jos ja kun laitat vaatteita sinne myyntiin? :-)

 • Riikka
  Reply
  September 30, 2018

  Moi! Mistä on peräisin teiän ihana sohvapöytä olkkarissa? :-) Ja onko uuden kotin esittelypostausta tulossa jossain vaiheessa kun saatte kodin valmiiksi?

Leave a Comment: