Meillä oli eilen pizzapäivä! Mä ostin hetki sitten oikein pizzakivenkin keittiövarustustani täydentämään ja sen innoittamana ollaan muutamaan kertaan yritetty saada täydellistä pizzaa aikaiseksi. Vielä on vähän matkaa siihen virheettömään lopputulokseen, mut harjoitus taitaa tuttuun tapaan tehdä mestarin? Ohut ja rapea pohja, hyvä tomaattikastike, tilkka oliiviöljyä, raastettua parmesaania, mozzarellaa ja basilikaa – hirveesti muuta se ei vaadi. Luka oli koko illan päivystämässä joko uunin edessä tai vaihtoehtoisesti keittiönpöydän alla sen näköisenä, että joku ulkopuolinen ois voinut melkein luulla, ettei se oo koskaan saanut murustakaan ruokaa.
Harjoittelu täydellistä pizzaa varten jatkukoon! Kerron, kun tavoitteeseen päästään (jos päästään).
5
Teetkö itse pohjan? Entäpä onko suosituksia tomaattikastike merkille?:-D terveisin ihminen joka ei ole vielä koskaam saanut aikaiseksi tehdä itse pizzaa:D
Joo teen! Me ostettiin eilen sellaista Mutti-sipulibasilikakastiketta ja se toimi tossa tosi hyvin. Seuraavan kerran aateltiin kokeilla tomaattikastikkeenkin tekemistä itse 🙂
Pizzakivi! Miksi en ole itse tajunnut tuota suurena pizzan ystävänä 😀
Pakko hakea itsellekkin tuollainen!
https://faijahommia.fi/
Suosittelen! Ne ei oo ees kovin kalliita <:
No joo ei näköjään!
Kauppaan-> 😀
Looks so yummy your pizza1
xx from Bavaria/Germany, Rena
http://www.dressedwithsoul.com
Ihanaa kun oot postaillut useammin ja vähän kaikenlaisista aiheista! Hyvä että otit täällä aiheeksi sen että blogeista on tullut niin ammattimaisia, sillä niin kuin kommenteista näkyi, niin me lukijat haluttaisiin eniten lukea sitä tajunnanvirtaa 😀 toivottavasti muutkin bloggaajat pitäisi sen mielessään, ne paineet siitä täydellisestä blogista on varmasti suurilta osin kuitenkin itsestä lähtöisin. Itse ainakin kannatan rentoa otetta kirjoittamiseen varsinkin sun tapauksessa, koska tuntuu että vaikka tekisit postauksen sun piirakkavuoasta niin lukisin sitä mielenkiinnolla 😀 sulla on kiva ja persoonallinen kirjoitustyyli!
Ooh, pizzakivi kuulostaa hyvältä!! ?
Hauska kun et suostu vastaamaan mihinkään kysymyksiin siitä että seurustelet taas, mutta pakko laitella postauksiin ”taustalle” puolialastomia kuvia poikaystävästäsi 😀 että varmasti kaikille tulee selväksi että seurustelet. Joo, kyllä me tajuttiin. Good for you.
😀 😀
Ei siitä aiheesta oo nyt lähiaikoina edes sen kummemmin kyselty. Jos ois, niin oisin kyllä voinut vastata, vaikka en ookkaan aiheesta erikseen täällä kirjoittanut 🙂
Itsekkin ihmettelen tätä. Varsinkin siksi, että muistaakseni sanoit joskus katuvasi eniten poikaystävän esittelemistä blogissa kaiken negatiivisen takia mitä hänelle siitä aiheutuu. Toivon vaan ettei ala taas kaduttanaan kun ihastuksen huumassa nyt esittelet häntä avoimesti joka puolella somea. Ymmärrän että hän nyt kuuluu elämääsi, mutta silti kummastuttaa 🙂 kaikkea hyvää teille!
Niin sanoikin. Oon pohtinut tätä viimeaikoina tosi paljon ja miettinyt mitä asian kanssa teen. Vaikeita juttuja.
Jos en kerro hänestä mitään tai näytä häntä ees vilaukselta missään, niin se salailu aiheuttaa vaan ja ainoastaan sen, että jengi alkaa omin päin kaivelemaan ja tutkimaan ja levittämään juttuja. Mitä enemmän salailen, sitä enemmän se kiinnostaa. Ihan täysin en voi kuitenkaan jättää häntä pois esimerkiksi teksteistä ja sit taas ihmetellään ja udellaan, että ”MIKS ET KERRO”. Hän kuuluu nyt kuitenkin tosi suurelta osin mun elämään, joten varmasti tulee siellä sun täällä jollain tapaa välillä ilmi, mut ei se tarkoita kuitenkaan sitä että mä esittelisin ja revittelisin hänen elämäänsä täällä miltään kantilta 🙂 Just saying…
Jos kerron, että mulla on poikaystävä, joka saattaa vilahtaa silloin tällöin jossain kuvassa taustalla, mut en kerro hänestä edes nimeä tai yhtään mitään muutakaan, niin ei se mun mielestä oo ”avoimesti esittelyä joka puollella somea” :p Se ei vaan oo salailua.
Voi kun Annika vois tykätä tosta sun viimesimmästä kommentista tähän poikaystävä asiaan. Siis ihan kun oisit lukenu mun ajatukset!
ihana postaus! tälläisiä lisää 🙂
Haha, mä kun mietin vielä tätä postausta kirjoittaessa, että jätänkö nyt sittenkin julkaisematta, kun noi kuvat ei näyttänytkään yhtään hyvältä 😀 Lupaan, etten jätä jatkossa mitään ton takia julkaisematta!
en kestä tota sun ihailevaa katsetta mikä sulla on sun poikaystävään tossa polaroid kuvassa! tykkään muutenki polaroid kuvista kun niissä on niin semmonen aito meininki, ei filttereitä ei mitään! ootteko muuten seurustellu pitkäänki?
ja ai että pakko kai sitä on itekki tehä tulevana vkoloppuna pizzaa! näyttää sen verran hyvältä noi teidän!
Mä tykkään niistä kans, haluisin itellekkin oman polaroid-kameran, mut en tiedä kuinka paljon sitä tulis sit kuitenkaan lopulta kannettua mukana kameran ja puhelimen rinnalla… Noi kuvat on kyllä ihania!
Eikä olla seurusteltu vielä kovin kauaa, tutustuttiin vasta siellä reissussa 🙂
Hei, mistä nuo kivat ”jääkaappiklipsimagneetit” 🙂
Mä oon ostanu ne Tukholmasta Lagerhausista, mut varmaan esim. jossain Granitissa saattais olla samanlaisia?
Ihanan tunnelmallinen postaus ja ihania kuvia!! Nää aidot eikä niin tarkkaa mietityt kuvat on just parhaita, mistä välittyy tunnelma:) Muistatko mistä ootte hankkinu teijän toimistoon julisteen no dancing – except on the tables?
Sekin on sattumalta just sieltä Lagerhausista Ruotsista! Mut mun mielestä niillä taitaa olla nettikauppakin? Toivottavasti en puhu ihan ohi suuni! 😀
Näytät niin onnelliselta:)<3
<3
Käytäthän pizzapohjassa osaks karkeita vehnäjauhoja? Seki on hyvä konsti ku tekee jo aamulla taikinan jääkaappiin, jos illalla leipoo 🙂 pohjaan tulee enemmän makua ja muutenki erilainen käsitellä!
Hei kiitti vinkistä, en oo koskaan aatellukkaan, et sen vois tehdä noin hyvissä ajoin! Me annettiin kohota vaan pari tuntia.
Kannattaa laittaa basilika tai vaikka rucola tuoreena pizzan päälle sit kun se tulee uunista 🙂 huomattavasti parempi maku
Tykätään laittaa basilikaa sekä uuniin että myös tuoreena päälle :>
Heiii!!! 😀 En ole sosiaalisessa mediassa mukana. Haluaisitko joskus näyttää miekkosen mikä näyttäisi olevan kuvioissa? Tietysti se ei meille lukijoille kuulu mutta kun monta vuotta sinun juttuja on lukenut niin vähän kaivertaa 😀 Onnea jos sulla on uusi suhde!! 🙂 🙂
En tiedä vielä! Toisaalta haluaisin, mutta nää on vähän vaikeita juttuja. Miten ikinä teetkään, niin aina se on jonkun mielestä väärin.
Kiitos! 🙂
Hei pakko vinkata ku katoin täs just eilen jotain Jamie Oliverin kokkiohjelmaa missä tehtiin pizzaa, niin tomaattikastikkeen kun tekee ite säilyketomaateista niin tulee kuulemma parasta! Ja taikinan pitää antaa kohota kunnolla niin siitä tulee tarpeeksi ilmava ja siitä sitten rapea. Onnea pizzakokeiluille! ps. suositteletko tommosen pizzakiven hankintaa?
Joo, me ollaan kans katottu muutamia eri kokkiohjelmia ja poimittu niistä vinkkejä meidän pizzantekoon 😀 Muunmuassa just Jamie Oliveria!
Ja pizzakivi oli musta ihan hyvä ostos, sillä saa vähän erilaisen pohjan aikaiseksi kuin pellillä. Ja ne ei onneks tosiaan oo kalliitakaan.
jos tälläset superarkiset postaukset on vaan yhtään sun mieleen niin liputan niille niin paljon! 🙂 tosi kiva kun on tullut ihan yksinkertaisia postauksia useampia tässä lähiaikoina!
Ihanan kotoisia kuvia 🙂
Aurinkoista viikonloppua 🙂
xx
http://mariannelle.com
Vinkkinä että kannattaa tehä pizzapohjataikina jo edellisenä päivänä ja olla jääkaapissa, tulee ihan paras!
Moi Annika!
Sun blogi on yksiä mun suosikeista, vaikken tänne hirveästi kommentoikkaan. Nää kuvat on ihania ja aitoja, näytät onnelliselta. Luin näitä muita kommentteja, jotka saa mut ihmettelemään. Kirjoitan omaa blogia myös, mutta mulla ei tosiaan ole edes paljon lukijoita. Silti saan välillä niin ilkeitä kommentteja, että en voi ymmärtää mitä niiden tyyppien päässä liikkuu. Ja toi on totta mitä säkin sanoit, ihan sama mitä teet, se on jonkun mielestä väärin. Niin oikeassa elämässä kuin blogimaailmassa. Kaikkia ei voi miellyttää ja joitain ei miellytä mikään (ne on yleensä niitä ilkeitä ja nasevia kommentoijia). Älä siis oikeasti välitä tollaisista kommenteista, julkaiset tänne mitä haluat ja mun mielestä on kiva nähdä välillä tälläsiä aidompia postauksia kuin aina niitä siloteltuja ja loppuun asti mietittyjä asukuvia. Keep up the good work xx
Kiitos, kiitos, kiitos! Ihana <3
Samoilla linjoilla kuin moni muu, tämmöiset elämänmakuiset postaukset on kivoja!
Oon ihan ymmälläni siitä, että tästä on tykätty niin paljon ja kommenttejakin on ihan sikana 😀 Huh!
Suosittelen testaan pizzapohjan tekemistä durumvehnäjauhoista. Ohje löytyy siitä myllyn paras 1kg pussin reunasta, mutta myös netistä löytyi ohje 🙂 mun mielestä tuli tosi hyvä pohja!
Oi että on herkullisen näköistä!! 🙂
Ai että mikä postaus! Parhaita tämmöset arkihöpöttelyt. Ja vau miten hienosti vastailet kaikkiin kysymyksiin poikaystävästä. Osaat ottaa niin hienosti kritiikin vastaan ja ihanaa et vähä niinku pohdit noita asioita ääneen täälä meijän kanssa 🙂
Hei meillä on pizzakivi ja avain TÄYDELLISEEN pizzaan on että esipaistaa pohjaa ja kastiketta muutaman minuutin (uuni saa olla niin kuuma kun lähtee, meillä 275c) ja lisäilee täytteet vasta sen jälkeen. Toimii!! Meillä on myös sellanen lapio jolla sitä valmista pizzaa on helppo liikutella mut se raaka pohja pitää kyllä läntätä kivelle aina ihan käsin, muuten menee plörinäksi 🙂
Löydän itteni aina uudelleen tästä postauksesta, noissa kuvissa on aivan oma tunnelma. Näytät onnelliselta <3
Mä löysin joskus täydellisen pizzataikina ohjeen tästä blogista:
http://pumpkin-jam.blogspot.fi/2013/08/pizza-x-2.html
Sen jälkeen oon tehnyt vaan tällä ohjeella ja ihan super hyvää (kun vielä tekee pohjan ohueksi!) 🙂 Myös muille jaettu ja kaikki olleet tyytyväisiä. Pitäis varmaan kiittää blogin kirjoittajaa superhyvästä ohjeesta 😀
Samoilta sivuilta löytyy myös parhaan tomaattikastikkeen ohje:
http://pumpkin-jam.blogspot.fi/2012/10/paras-tomaattikastike-pizzalle.html
Suosittelen kokeilemaan! 🙂