Annika Ollila

  • Home
  • Contact
  • Categories
    • Ajatuksia
    • Lifestyle
    • Lookbook
    • Matkailu
  • Archives
    • 2019
    • 2018
    • 2017
    • 2016
    • Facebook
    • Instagram

Lifestyle, Oma elämä, Ruoka • 18 toukokuun, 2016

PATRONA

Uusin ravintolasuosikki on löytynyt.

DSC_3421DSC_3425DSC_3418DSC_3424DSC_3426DSC_3416

Annankadulla sijaitseva Patrona on monille meksikolaisen safkan faneille varmaan jo ennestään hyvinkin tuttu, mutta mä päädyin sinne ihkaekaa kertaa vasta eilen, kun pidettiin maailman ihanimman Millan kanssa tiistai-illan dinneritreffit. Muutamat kerrat on yritetty päästä sinne syömään, mutta aina se on ollut joko tupaten täynnä tai vaihtoehtoisesti kiinni. Tässäkin tapauksessa hyvää kannatti kuitenkin ehdottomasti odottaa, sillä se hyppäs yhdellä rysäyksellä mun ravintolasuosikkien kärkeen! Meksikolaistyylisen ruuan rakastaja ku oon, niin tuolla kaikki toimi jotenkin ihan erityisen hyvin. Paikka on vähän hienompi kuin esimerkiksi naapurista löytyvä street kitchen Cholo, joka taas käy lounastamiseen paremmin kuin hyvin, mut silti tuolla oli jotenkin sellainen mun makuun oleva rento meininki.

Tää saa multa 5/5 – täydet pisteet niin tunnelmalle, miljöölle kuin ruuallekkin. Ja passionhedelmä margaritoille kans, tietty.

0

14 Comments

Related Posts

Polka dots
Ihana inspiraatio
Luurin läpi: viikko 36
Heartbeats Detox: puhdistuksen jälkeen
Next Post:
SALAINEN ASE KESÄKROPPAAN
Previous Post:
SISTERTIME

Comments

  1. Rita says

    18 toukokuun, 2016 at 08:17

    Ooh näyttää ihan täykyltä paikalta, pakko päästä testaamaan PIAN! 😛
    ps. jaiks miten ihanat puhelinkuoret sulla, ei sattus oleen missään lähettyvillä noita myynnissä? 🙂

    Vastaa
    • Annika says

      18 toukokuun, 2016 at 09:23

      Kuoret on täältä (http://richmondfinch.com) tilattu! <:

      Vastaa
      • Rita says

        20 toukokuun, 2016 at 10:28

        Kiitti, täytyypä tilailla 🙂

  2. Ss says

    18 toukokuun, 2016 at 10:32

    Tää kommentti ei liity mitenkään tähän postaukseen, mutta oon lähdössä kaverin kans barcelonaan kesällä ja siks kysyisin muutaman jutun. Kuinka monta yötä viivyit siellä ja oliko se riittävä aika? Ollaan mietitty et oltais 7 yötä mutta onko se liikaa? Millä alueella teidän hotelli oli? Ja viimeisenä kysymyksenä onko sulla jotain hotellivinkke antaa? Kiitos jos viitsit vastata

    Vastaa
  3. Kiki says

    18 toukokuun, 2016 at 16:04

    Hei sattuiko sulla silmään, että saiko tuolta ravintolasta gluteenittomia vaihtoehtoja? Tai siis, että valmistivatko he annoksensa myös gluteenittomasti? Mulla olisi etsinnöissä uusia meksikolaista ruokaa tarjoilevia paikkoja, mutta ruokavalio rajoittaa tässä asiassa hieman..

    Vastaa
    • Nelli says

      19 toukokuun, 2016 at 16:20

      Cholosta ainakin saa gluteenitonta,jos ei tuolta 🙂

      Vastaa
  4. Jen says

    18 toukokuun, 2016 at 17:14

    Sulla on niin ihania kuvia! Millä muokkaat niitä? 🙂

    Vastaa
    • Annika says

      23 toukokuun, 2016 at 23:22

      Lightroom on käytössä! <:

      Vastaa
  5. Soile says

    18 toukokuun, 2016 at 21:32

    herkullinen postaus! tulit mieleeni, kun olen kokeillut olympus pen mini e-pm2 kuvaamista ja muistin, että sinulla oli ainakin kyseinen kamera jossain vaiheessa. Minulla on ollut ongelmana se, että kuvat näkyvät näytössä äärettömän kontrastisilta, esimerkiksi kasvot punaiset, mutta koneella väritys kuvissa on ihan normaali ja hyvä.. Oliko sinulla samaa ongelmaa tai keksitkö jonkun ratkaisun itse esim asetuksen, jotta jo kameran näytöllä näkyisi oikeanväriset kuvat? 🙂

    Vastaa
    • mette says

      19 toukokuun, 2016 at 13:20

      Mulla on hei ihan sama ongelma enkä ole saanut sitä ratkaistuksi… :/

      Vastaa
    • Soile says

      23 toukokuun, 2016 at 09:19

      Hei tiedän, että olet hyvin kiireinen, mutta olisi todella ihanaa jos ehtisit vastata vielä tähän:)

      Vastaa
    • Annika says

      23 toukokuun, 2016 at 23:22

      Asetuksista vähentää värikylläisyyttä/saturaatiota, niin kuvat näyttää ihan normaaleilta 🙂 Ei oo siis kontrastista kyse, vaan kuvien värimaailmasta, joka on Olympuksissa jostain syystä automaattisesti aina tosi överi.

      Vastaa
      • Soile says

        25 toukokuun, 2016 at 21:44

        Kiitos paljon vastauksesta ja vinkistä! 🙂

  6. Kiti says

    19 toukokuun, 2016 at 07:03

    Kiitos vinkistä, ihanan näköinen paikka! Oltiin Meksikossa pari vuotta sitten ja se ruoka vei kyllä kielen mennessään.

    T: Kiti
    http://www.lily.fi/blogit/katso-tarkemmin/ruman-tyton-identiteetti

    Vastaa

Vastaa Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Arkistot

Search

Arjen pienet suuret ilot Arjen pienet suuret ilot
Ekan kuvan perusteella vois melkein luulla, että Ekan kuvan perusteella vois melkein luulla, että ilma ja vesi ois jo vähän enemmän kuin 8-asteista. Sen sijaan käyn edelleen aamukävelyillä toppatakissa ja tänään satoi kaatamalla rakeita niskaan. Oh well 🥲
🌘 🌘
Meinasin ajatuksissani kirjoittaa tähän jotain h Meinasin ajatuksissani kirjoittaa tähän jotain huhtikuun ensimmäisestä päivästä, koska siltä tää tiistai jollain tapaa tuntui, vaikka viimeisiä ihan pian viedäänkin. 

Siispä uus yritys: olkoon tää vähän (tai jos totta puhutaan, niin mielellään paljon, kiitos) valoisamman kevään ensimmäinen päivä 🌞
Kaupallinen yhteistyö & arvonta @pentik_official Kaupallinen yhteistyö & arvonta @pentik_official // Aina tähän aikaan vuodesta tapahtuu sama juttu: valon lisääntyessä tulee suorastaan pakottava tarve pyyhkiä talven pölyt nurkista ja freesata kotia keväisemmäksi. Täyttää kaikki liikenevä tila viherkasveilla, värikkäillä kukilla sekä kauniilla esineillä ja tehdä siitä maailman tärkeimmästä paikasta vielä entistäkin viihtyisämpi. Siispä juuri niin tein tänäkin keväänä 🌻 

Pentikiltä löytyy toinen toistaan kauniimpia kotimaisia vaihtoehtoja kodinsisustamiseen; maljakoista keramiikkaan, kattauksesta tekstiileihin ja upeisiin sisustuselementteihin. Tässä mun keväiset suosikit kotiin! Tiestitkö, että kaikki Pentikin keramiikka on valmistettu Suomessa, maailman pohjoisimmalla keramiikkatehtaalla Posiolla?

Kerro alle mikä sun kevätkotia piristäisi – kommentoineiden kesken arvotaan 100€ Pentik-lahjakortti! 💛 Osallistumisaikaa on sunnuntaihin 17.4. asti ja voittajaan otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti.
#pentik #madeinposio #avainlippu #designfromfinland
Kaupallinen yhteistyö @valiofi 💙 // Kaipaatko Kaupallinen yhteistyö @valiofi 💙 // Kaipaatko mun tapaan jatkuvasti lisää inspiraatiota kasvisruokakokkailuun? Tässä yksi simppeli ja toimiva resepti aurinkoiseen sunnuntaihin!

Valio Mifu -suikaleet on helppo, herkullinen ja runsasproteiininen ratkaisu ruoanlaittoon. Rapea paistopinta syntyy pannulla vain kahdessa minuutissa, joten valmis ruoka on hetkessä pöydässä. Aloita vaikkapa tästä 10 minuutin ohjeesta, johon kanan tapaan käytettävä uutuusmaku Mifu Tikka Masala sopii saumattomasti:

Täytetyt naanleivät 🥙

Lämmitä naanleivät uunissa. Paista Mifu ja paloiteltu lehtikaali pannulla Oivariinissa. Levitä chilihummus, Mifu-lehtikaaliseos, tomaattiviipaleet, hieman punasipulia, turkkilaista jugurttia sekä tuoretta minttua leiville ja mausta lopuksi sormisuolalla sekä pippurilla. Taita leipä kaksinkerroin ja nauti!

Copyright © 2022 Annika Ollila • Design by LuxiBee