title image

Vaate, jollaisia pitäisi olla enemmän

Vaate, jollaisia pitäisi olla enemmän

 

 

 

 

 

Tiedätte varmaan ne vaatteet, joissa tunnet itsesi joka ikinen kerta vähän tavallista itsevarmemmaksi? Ne, jotka sopii moneen eri tilanteeseen sekä vuodenaikaan ja näyttää aina ihan yhtä hyvältä? Ne varmat valinnat, joiden tiedät pelastavan kaikki ne päivät, jolloin housut puristaa inhottavasti ja mikään ei tunnu hyvältä?

 

Tää mekko on mulle sellainen. Kyseinen mekkonen näkyi täällä ensimmäisiä kertoja aika tarkalleen vuosi takaperin, vähän syksyisemmissä tunnelmissa pian sen jälkeen ja nyt heti perään uudelleen. Moneen sopiva väri, levenevät hihansuut, kiva kuosi ja täydellisen imarteleva malli on tehnyt mekosta suosikkini ja se tulee viehättämään varmasti pitkään tulevaisuudessakin. Tänä kesänä oon käyttänyt mekkoa ahkerimmin kuvienkaltaisella tavalla, eli ohuen maiharitakin, Dr. Martensien sekä tummanpunaisen huulipunan kanssa. Nyt sen päälle voi pikkuhiljaa alkaa vetelemään neuleita sekä nahkarotseja, mutta mätsäävää huulipunaa ei onneksi tarvitse unohtaa. Toistaiseksi pärjää vielä mainiosti ihan paljain koivinkin, mutta piakkoin on varmaan otettava sukkikset käyttöön.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Haluaisin, että mun kaapeista löytyisi enemmän tän kaltaisia vaatteita ja vähemmän kaikkea turhaa. En tosin tarkoita viininpunaisia kukkamekkoja itsessään, vaan ensimmäisen kappaleen kuvailun kaltaisia vaatekappaleita – niitä, jotka saa sut tuntemaan aina olosi vähän mukavammaksi. Miksi hyvästä vaatekaapista löytyisi edes mitään muuta? Ehkä tänään olisi viimeinkin hyvä päivä aloittaa eteenpäin lähtevien vaatteiden läpikäyminen, niin saisin tehtyä ensimmäisen konkreettisen askeleen kohti käytännöllisempää vaatekaappia.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Huomenna on pitkästä aikaa luvassa vähän musiikkijuttuja, eli jos mun syksyn soittolista kiinnostaa, niin kannattaa pyörähtää täällä vielä ennen viikonlopun rientoja. Etenkin silloin, jos teidänkin suunnitelmissa on lähinnä kotoilua ja tunnelmallisia iltoja, sillä kyseinen soittolista on nimittäin kuin sellaisia varten tehty.

 

PS: Tänään lähtee käyntiin viimeinen (!!!) viikkoni Invisalign -muoteilla. Ensi viikolla vuorossa on lopputarkastus, jossa tsekataan tilanne, katsotaan halutaanko muutoksia vielä tehtävän ja mikäli ei, niin vuorossa on enää etuhampaiden “pidennys” sekä purukaluston valkaiseminen. Hoidon loppu häämöttää jo ihan lähellä!

 

 

 

 

 

 

 

dress Stradivarius // jacket Odd Molly // bag Asos // boots Dr. Martens

 

 

Kuvat: Jenni Rotonen

 

 

 

5 Comments
 • September 13, 2018

  Super lovely your combo with the floral dress!
  xx from Bavaria/Germany, Rena

 • Kia
  Reply
  September 15, 2018

  Ihanan sävyinen huulipuna! :) minkä merkkinen ja sävyinen se on?

 • Ohikulkija.
  Reply
  September 21, 2018

  Joku viisas on joskus sanonut, ettei kannata ostaa mitään uutta, jos se ei mene sen lempivaatteen ohi.
  Tällä sais huomattavasti vähennettyä ostoja ja sitten taas kaappi ois täynnä lemppareita :)

Leave a Comment: