title image

22 x Bali

22 x Bali

 

 

 

 

Auringonlaskuhetki Echo Beachillä. Poikaystävä on muuten alkanut kiinnostumaan valokuvauksesta ja siksi muistikortilta löytyi tällä reissulla myös tällaisia “salakuviakin”. Sopii mulle! :-D

 

 

 

 

 

 

 

Mun lempinäkymät reissultamme: omalta terassilta avautuva loputtoman turkoosi maisema ja rakas lomatunnelmissa.

 

 

 

 

 

 

 

Rannan tuntumassa sijatseva supersuosittu The Lawn, josta saa hyvien drinkkien lisäksi myös ruokaa.

 

 

 

 

 

 

 

Yksi Canggun suosikkiravintoloistani on italialainen La Baracca, joka löytyy itseasiassa myös Seminyakista sekä Uluwatusta. Tunnelmallinen paikka, maailman ystävällisin palvelu ja herkullinen ruoka on yhdistelmä, joka saa palaamaan tänne aina uudelleen ja uudelleen! Käytiin täällä pari vuotta sitten (vasta tavattuamme) viimeisillä illallistreffeillä, ennen kuin poikaystävä palasi Singaporeen, eikä vielä siinä vaiheessa tiedetty, että pian olisin siellä itsekkin. :-D

 

 

 

 

 

 

 

Tuulitukka Pandawan kauniilla rannalla. Ajettiin yhtenä päivänä tuonne Uluwatun tukikohdastamme ja matka kesti reilut puolisen tuntia suuntaansa.

 

 

 

 

 

 

 

Aamiaissuosikkipaikaksemme muodostui puolivahingossa löydetty Ruko Cafe Berawalla, joka tarjoili all day breakfastia. Herkullisia aamiaistoasteja (eikä pelkästään niitä joka paikasta löytyviä avokadoleipiä), terveellisiä smoothiebowleja ja kaikenlaista värikästä juotavassa muodossa. Lämmin suositus tälle!

 

 

 

 

 

 

 

Vesiputouksenmetsästysmatkalla! Koska aika alkoi käymään vähiin, eikä suunnitelmien muuttumisen vuoksi ehditty enää lähteä tutkailemaan saaren pohjoisosia, niin päädyttiin etsimään jotain nähtävää vähän lähempää. Löydettiin iloksemme vielä suht koskematon Tibumana -vesiputous, joka ei ollut monien tunnetumpien putousten tavoin turistijoukkojen kansoittama, vaan saatiin olla siellä aamupäivästä ihan omassa rauhassamme.

 

 

 

 

 

 

 

Paikallisista ruuista mie goreng on mun suosikkini ja sitä tuli syötyä tälläkin reissulla lukuisia kertoja. Hymyni levisi korviin asti, kun käytiin ensimmäistä kertaa syömässä sitä paikassa, jossa kävin omalla aiemmalla reissullani monta kertaa viikossa ja warungin omistaja muisti mut vielä näin muutaman vuoden jälkeenkin. <3

 

 

 

 

 

 

 

Auringonlaskuhetkiä Uluwatussa. Oikeassa kuvassa näkyy mun reissun käytetyimmät jutut, eli pilkullinen kietaisumekko (joka tosin kutistui hieman pesulareissullaan….) ja söpö rottinkinen laukku.

 

 

 

 

 

 

 

#nofilter. Peilityyni rantakivikkoallas kruunaa koko tulipunaisen näkymän.

 

 

 

 

 

 

 

Roadtrip-maisemia vesiputouksenmetsästysreissultamme. Ette varmaan millään arvaa kenelle jäi Balilta kunnon moottoripyöräkuume käteen…?

 

 

 

 

 

 

 

Meidän ensimmäisen villan varjoisa riippukeinu oli täydellinen spotti niin lueskelulle kuin nokosillekin.

 

 

 

 

 

 

 

Oon sanonut tän jo noin seitsemäntoista kertaa aiemminkin, mutta meidän hotelli Uluwatussa oli vaan niin kaunis. Lämmin suositus siispä myös Sal Secret Spotille!

 

 

 

 

 

 

 

Auringonlaskuhetkiä osa 2. Toi lämpimän oranssi valo oli mieletön!

 

 

 

 

 

 

 

Ravintolalöytö Uluwatun Binginistä: The Cashew Tree. Kodikas ja tunnelmallinen paikka, joka tarjoilee terveysruokaa parhaassa mahdollisessa muodossa. Käytiin siellä useamman kerran ja söin jokaisella kerralla kuvan taivaalliset kesärullat. Täytyy tehdä noita joku päivä kotonakin! (Jälkimmäinen kuva on The Lawnilta.)

 

 

 

 

19 Comments
 • May 15, 2018

  Bali is such a dream and you are a true beauty! Many thanks for the wonderful impressions!
  xx from Bavaria/Germany, Rena

 • Anonymous
  Reply
  May 15, 2018

  Oon lähdössä kesällä ekaa kertaa balille. ja muuten todella innoissani asiasta mutta mua ahdistaa ihan sikana jos ja kun siellä on eläimillä tosi huonoja oloja, taikka näkyy paljon huonon kuntoisia eläimiä. Oon ihan hemmetin herkkä, ja etenkin kaikki eläinten kaltoinkohtelut ja huonot olot saa mulle ihan järkyttävän olon ja sydän hajoaa joka kerta. Miten sä koit tän asian balilla?

  • Anonymous
   Reply
   May 15, 2018

   Itse koin samaa Kreetalla (tosin pienissä määrin) ja mua oksetti tosi usein, koska sille asialle ei vain voi mitään. Olen itse myös herkkä, joten ei auttanu kun vaan kääntää päätä ja miettiä, että kyllä se raasu vielä kodin saa :(

 • Ilona
  Reply
  May 15, 2018

  Mulla on myös suunta kohti Indonesiaa elokuun lopulla, enkä näitä kuvia katsellessa malttaisi odottaa enää ollenkaan! :)

  Ilona / https://stalkkaamunelamaa.blogspot.fi

 • Laura
  Reply
  May 15, 2018

  Siis vitsi kuinka hienoja kuvia!!

 • Hilja
  Reply
  May 15, 2018

  voi jestas, miten upeita kuvia!

 • Anonymous
  Reply
  May 15, 2018

  Ihania kuvia ? näytät kyllä hurjan kauniille! Mistä tuo mekko ja oranssit bikinit on?

 • Anonymous
  Reply
  May 16, 2018

  Mistä noi ensimmäisen ja viimeisen kuvan kauniit korvakorut ovat? <3

 • mymmeli
  Reply
  May 16, 2018

  Damn sun poikaystävä tossa rantakuvassa ;D
  Kauniita kuvia!

 • Emma
  Reply
  May 16, 2018

  Psst! Onko tuo valkopilkullinen mekko viskoosia? :-) Jos on, niin kostuta sitä suihkepullolla ja silitä (tai höyrytä) huolellisesti raudalla jokaisesta kohdasta – se palaa takaisin alkuperäiseen kokoonsa!

 • Tanja
  Reply
  May 20, 2018

  Moikka! mistä toi moottoripyörä on vuokrattu?

 • Julia
  Reply
  May 24, 2018

  Pakko nyt kyllä sanoa, että ootte ihan äärettömän kaunis pari! Näytätte molemmat tosi onnellisilta ja noita kuvia katsoessa tulee väistämättä fiilis, että toivottavasti teidän tulevaisuus on yhtä kaunis ja onnellinen yhdessä :)

Leave a Comment: