title image

Borta bra men hemma bäst

Borta bra men hemma bäst

 

 

 

 

Ja niin se paripäiväinen laskettelureissu vaan hujahti ohi ennen kuin ehti edes kissaa sanoa!

 

Meidän Tahkon minireissun ajankohta oli vähän kaksipiippuinen. Pahin sesonkiaika ja hiihtolomien tuoma kävijäpiikki on vasta tuloillaan ja sen vuoksi kylä oli jopa yllättävänkin tyhjillään. Rauhallisissa rinteissä sai lasketella ihan omissa oloissaan, mäessä vastaantulleiden tyyppien lukumäärä oli lähes kahden käden sormilla laskettavissa ja välillä tuntui jopa siltä, kuin oltaisiin oltu autiossa hiihtokeskuksessa keskenämme. Hiljaisemmalla kaudella on kuitenkin myös varjopuolensa, sillä kun haluttiin lähteä eilisten keilausskabojen jälkeen viimeisen iltamme kunniaksi ulos syömään, niin melkein mikään ravintoloista ei ollut auki ja kolmen epäonnistuneen yrityksen jälkeen päädyttiin nälkäisinä lähikylän pizzeriaan. Oltaisiin myös haluttu käydä ajamassa jääkartingkisa tänään ennen kotiinlähtöämme, mutta koko toiminta taisi olla tauolla suurempaa kävijäpiikkiä odotellessa. Anyways – koska vietettiin suurin osa ajastamme mökissä hengaillen ja ruokaillen, päiviemme aktiviteetit koostuivat lähinnä siitä laskettelusta, eikä bailaaminen ollut meidän agendana, niin superrauhallinen kylä oli loppujenlopuksi oikein positiivinen yllätys.

 

Tällä hetkellä istun jo kotisohvalla konetta naputtelemassa, sillä kotiuduttiin hetki sitten takaisin Helsinkiin. Napattiin Luka kotimatkalla hoidosta mukaan (koirat ei olleet tervetulleita meidän mökkiin) ja nyt meidän pieni jengi on taas kasassa. Ei syöty koko päivänä oikein mitään pieniä napostelueväitä lukuunottamatta ja nälkä kasvoi jo niin kovaksi, että kauppareissun ja itse kokkaamisen sijaan päädyttiin tilaamaan sushia suoraan kotiovelle ja niiden pitäisi saapua perille ihan näillä näppäimillä.

 

Vaikka meidän mökkireissu olikin ihanan virkistävä piristys arjen keskelle, niin pakko silti myöntää, että borta bra men hemma bäst. <3

 

 

 

 

 

 

 

 

20 Comments
 • February 13, 2018

  mistä toi sun pipo on?!! aivan ihana <3 itselle sopii niin harvat pipot etten hirveästi tykkää käyttää.

 • Heini
  Reply
  February 13, 2018

  En oo ikinä kommentoinu mihinkään blogipostaukseen mutta äsken tuli vaan mieleen, että sun blogi on kuin joku ihana aikakauslehti jota oottaa aina että pääsee lukemaan – niin mukavaa ajanvietettä. Keep up the good work! <3

 • Erika
  Reply
  February 13, 2018

  Mäkin ihastuin sun pipoon ja mua kiinnostaisi myös tietää mistä se on peräisin :-) näytät viimeisessä kuvassa niin onnelliselta ja kauniilta, vau! <3

 • Julia
  Reply
  February 13, 2018

  Ihania kuvia, varsinkin toi viimenen on tosi kaunis, kun näytät niin onnelliselta! :-)

 • Annami
  Reply
  February 13, 2018

  Sun onnellisuus oikein huokuu näistä kuvista ja tekstistä! Olet ihana <3

 • February 13, 2018

  Apua ihana tunnelma noissa kuvissa! Toi viltti (vai superjättihuivi?) näyttää siltä että siihen tekis mieli kääriytyä nyt heti. Lähes autio hiihtokeskus kuulostaa oikeastaan aika kivalta, ainakin jos tarkoituksena on rentoutua :) Mutta samaa mieltä, on kotona kuitenkin kaikkein parasta ?

 • Anonymous
  Reply
  February 14, 2018

  En tiiä mihin aikaan ootte yrittänyt mennä syömään, mutta mieleen tulee äkkiseltään ainakin 4 ravintolaa, jotka olisi auki olleet. Joten kyllä siellä syömään pääsee :)

 • emma
  Reply
  February 14, 2018

  ihana sinä :-)

 • February 14, 2018

  Miten ihanan iloisia kuvia <3!

 • Essi
  Reply
  February 14, 2018

  IHANIA kuvia!! <3

 • Olivia
  Reply
  February 15, 2018

  Todella kauniita kuvia, olet niin onnellisen näköinen!

  Olisi joskus kiva, jos tekisit postauksen miten esim muokkaan ig-kuviasi, tms. On aina mielenkiintoista nähdä uusia tapoja. :)

  Mukavaa torstaita!

 • Riikka
  Reply
  February 17, 2018

  Niin nättejä kuvia!! Mua nauratti ajatus ‘mäessä vastaantulleista’ ihmisistä ?

  • Riikka
   Reply
   February 17, 2018

   Lopun nauruhymiö näköjään muuttui kysymysmerkiksi

Leave a Comment: