title image

Luurin läpi

Luurin läpi

 

 

 

1. Nyt sitä pakkasta tänne, kiitos! Ois niin ihanaa, kun toi lumi ei sulaisi lämpöasteiden vuoksi aina ihan samantien. Pidän edelleen sormia ristissä valkoisen joulun puolesta, vaikka tässä on kuulemma joku lämpöaalto alkamaisillaan…

 

2. Vuoden ensimmäiset joulutortut. Tomusokeri unohtui kauppaan, enkä muistanut miten minkään muun muotoisia torttuja edes tehtiinkään, mutta mitäpä pienistä – niistä tuli silti oikein hyviä!

 

3. Koko keskusta on taas täynnä toinen toistaan kauniimpia jouluvaloja ja ne vaan nostatti mun jo valmiiksi korkeaa joulufiilistä entisestään. En muistaakseni ehtinyt nähdä näitäkään viime vuonna ollenkaan, joten ne näytti nyt oikein erityisen nätiltä.

 

4. Kuten jo ehdin jossain välissä mainitakin, niin lähetettiin tänä vuonna elämämme ensimmäiset joulukortit, jotka vielä tehtiinkin (tai no, tulostettiin…) ihan itse. En malta odottaa, että kortit pääsee perille, sillä tiedän niiden ilahduttavan vastaanottajia kovasti. <3

 

 

 

 

 

1. Tota meidän sohvan takana olevaa seinää peitti aiemmin vaan valkoiset verhot, mutta nyt keksittiin laittaa siihen muutama taulu piristykseksi. Musta ne sopii tohon tosi kivasti!

 

2. Yksi mun talvisista suosikkilounaista on Fat Ramenin ramen-keitot Hietsun vanhassa kauppahallissa. On jotenkin tosi tunnelmallista istua sisällä höyryävän keittokulhon kanssa samalla, kun ulkona tuivertaa kunnon viima ja lumihiutaleet poukkoilee sen mukana ympäriinsä. Toi kuvan spicy garlic tonkotsu on mun lemppari.

 

3. Kuusiostoksilla! Lähetin tän kuvan äitille ja se ei voinut millään ymmärtää, että miten ihmeessä meinataan saada joulukuusemme kotiin, kun ollaan mun pikkuisella autolla liikenteessä.  Oikea kuusi tuskin oiskaan mahtunut, mutta meidän tekokuusi tulikin näppärässä takakonttiin mahtuvassa pakkauksessa :-D

 

4. Luka tietää kuinka ottaa rennosti. Täytyy ehkä yrittää oppia ottamaan siitä mallia.

 

 

 

 

 

1. Oon vähän kateellisena katsonut muualla Suomessa asuvien tuttujen someja, sillä niissä lunta on aina vaikka muille jakaa ja aina tän näyn nähdessäni toivon, että josko mekin nyt saataisi kunnolla sitä lunta, mutta ainakaan vielä se ei oo toteutunut. Luka hyökkää aina vähänkään lunta nähdessään kiehnäämään siihen koiramaiseen tapaan ja joka kerta joudun pelkäämään, että sen turkki on pian yhtä haiseva kuin sen raukkalapsen takki, joka oli hetki sitten heittäytynyt maahan tekemään lumienkeleitä ja takki oli sen jälkeen aivan yltä päältä koirankakassa. Yhhh.

 

2. Sää oli alkuviikosta niin pirteä, etten voinut pukea sitä ainaista kokomustaa päälleni, joten sen sijaan mentiin tällaisella linjalla…

 

3. Tää oli musta jotenkin tosi kiva kuva – vaaleanpunaisen talon ikkunasta heijastuu tollainen oranssinpinkki auringonlasku!

 

4. Tältä näytti tänä aamuna aamulenkillä. Hyvä alku päivälle!

 

 

 

 

 

1. Käytiin hetki sitten kuukausipäivämme kunniaksi Kungfu Kitchenissä syömässä ja oli kyllä sellainen kokemus, etten sen perusteella voi suositella kyseistä ravintolaa yhtään kellekkään. Hrrrr. Seuraavalla kerralla kannetaan rahamme suosiolla Farangiin, johon ei joudu koskaan pettymään ja josta saa samalla hinnalla tuhat kertaa paremman illallisen. Tää alkupalatartar oli hyvää, mutta siihen se hyvä sitten oikeestaan jäikin :-D

 

2. Isoisänsillalla matkalla meidän vakkarilenkille juuri auringonlaskun jälkeen. Enää kaksi viikkoa ja sitten alkaa taas päivä pitenemään!

 

3. Tää kuva voisi olla selityssanakirjassa jos katse voisi tappaa -kohdan alla.

 

4. “No? Saanko mä ne herkut vai mitä tässä oikein ootellaan?”

 

 

 

 

1.  Käytiin Jennin kanssa Tenhossa syömässä päivänä, jolloin heidän menu oli uudistunut. Mulla ei ollut kamala nälkä ja sanoinkin matkalla, että ajattelin syödä ne ihanat perunat aiolidipillä (jotka olin vasta edellisenä iltana tilannut kotiin) ja nyt niitä ei sitten enää ollutkaan :-D Onneksi ranskikset oli mielettömän hyviä nekin!

 

2. Luomivärikokeiluja, joihin turhautumisesta raportoin myös Snapchattiin. Oon tuskaillut tässä sen kanssa, että koska en vedä naamaan koskaan kunnon pakkelikerrosta, niin luomiväriä käyttäessä mun kasvojen iho näyttää normaalia kirjavammalta ja sen vuoksi tulee aina sellainen olo, että haluun pestä ylimääräiset meikit samantien pois. Nyt sain kuitenkin hyviä vinkkejä parempaan pohjustukseen, joita täytyy testata seuravaaksi erilaisia meikkikokeiluja yrittäessä…

 

3. Viime vuonna Kauppatorilla otettu kuva, jonka postasin eilen Instagramiin Suomen 100-vuotispäivän kunniaksi. <3

 

4. Meidän itsenäisyyspäivä kului varsin tavallisissa merkeissä – käytiin Rajasaaressa ulkoilemassa, tein koneella hommia varastoon, tilattiin illallista kotisohvalle ja katsottiin perinteisesti  Linnanjuhlien kättelyitä. Yritettiin myös iltalenkillä bongata ilotulitukset, mutta oltiin (aika monen muun ihmisen kanssa) sen verran väärässä paikassa, että oltais nähty ne noin tuhat kertaa paremmin telkkarista :-D No, ainakin yritettiin!

 

 

15 Comments
 • Anonymous
  Reply
  December 7, 2017

  Tää on kysytty varmaan tuhat kertaa, mutta mitä kuvanmuokkausohjelmaa käytät puhelimessa? :)

   • Anonymous
    December 7, 2017

    Saako vielä kysyä että mitä filttereitä? En ymmärrä miksei omista kuvista tuu ikinä väreiltään näin kivoja :D voitko pliis paljastaa sun salaisuuden?! xD

 • Riina
  Reply
  December 7, 2017

  Hei mistä toi ikkunalaudalla oleva musta ritiläinen kynttilähommeli on? Se näyttää tosi kivalta ja samantyylinen ois etsinnässä. Nää arkikuvat on muutenkin mun suosikkeja! <3

 • Anonymous
  Reply
  December 7, 2017

  fat ramen <3 suosittelen myös maistamaan smokey duckia, se on myös tosi jees!

 • Julia
  Reply
  December 7, 2017

  Nyt jäi kiinnostamaan toi ravintolakokemus, mitä siellä tapahtui? :-D

 • hansu
  Reply
  December 7, 2017

  Hei, nätit joulukortit, pakko kuitenkin kysyä niihin liittyen, halusitko lähettää kortit juuri tuon näköiseilä postimerkillä vai miksi et ostanut halvempia 9,95 euron merkkejä, joilla ehtisivät vielä hyvin perille? :)

   • hansu
    December 7, 2017

    Oi, olipa ikävää, ettei myyjä kertonut vaihtoehdoista.. Joita siis halvempiakin kuin 9,95 (piti olla 0,95) :D

 • Sofia
  Reply
  December 8, 2017

  Heippa, täytyy kehua miten ihana ja aito tunnelma sun blogissa on viimeaikoina ollut! Kaiken kaupallisuuden keskellä niin kaivattua sisältöä :)
  Ja yksi kysymys ihan aiheen vierestä: haaveilen matkasta roomaan, suosittelisitko sitä & miten koitte yleisen ilmapiirin, olisiko turvallinen kohde yksinmatkustavalle?

Leave a Comment: