title image

Kuvauspäivä

Kuvauspäivä

 

 

 

Jacket Lindex // dress Vero Moda // jeans Gina Tricot // hat Brixton // boots Nelly (*here)

*adlink

 

Helou!

 

Me hengaillaan tällä hetkellä Holidayssa, joka on päivän ensimmäinen lokaatio – täällä on nimittäin käynnissä Nellyn syyskamppiksen kuvaukset Suomen Nelly-jengin kesken. Myöhemmin jatketaan samoissa meiningeissä vielä toisessa kuvauspaikassa ja illemmalla mennään porukalla illalliselle Ravintola Vinkkeliin. Mä oottelen vielä omaa vuoroani meikkiin, mutta otin onneks koneen mukaan, niin tässä samalla on hyvää aikaa näpytellä muutamia loppuviikon juttuja pois päiväjärjestyksestä.

 

Pitkä päivä tulossa, mutta onneksi mukava sellainen. Ihanaa kansainvälistä tyttöjenpäivää, palataan huomenna!

9 Comments
 • October 11, 2017

  Uu kivoja kuvauksia! Toi sun mekko on aivan ihana <3 Täydellisen värinen ja ihana kaulus.

 • Tinja
  Reply
  October 12, 2017

  Hitsit kuinka kivat kengät! Onko nuo kuinka tukevat mielestäsi ja kuinka helppo kävellä? :-)

 • Pauliina
  Reply
  October 12, 2017

  Moikka! Haluaisin löytää täydelliset mom jeansit ja googlailin kuvia ko. housumalleista ja törmäsin sun kahden vuoden takaseen postaukseen (http://www.annikaollila.fi/2015/03/pariisin-kevat/), jossa sulla on just sellaset mom jeansit, jotka haluan! Löysin aika samanlaisen mallin Topshopin omilta sivuilta (http://eu.topshop.com/en/tseu/product/clothing-485092/jeans-485111/moto-authentic-blue-mom-jeans-6951287?bi=0&ps=20), mutta epäröin koon kanssa, että pitääkö noissa ostaa just oma koko vai ehkä reiluna vai miten… Enkä ole koskaan sovittanut Topshopin vaatteita, niin en muutenkaan niiden mitoituksia tiedä. Eli! Muistatko yhtään millasta kokoa noi sun housut tuossa vanhassa postauksessa oli? Tai osaatko yhtään antaa vinkkiä Topshopin kokoluokituksiin liittyen? Topshopin omilta sivuilta tilattaessa, kun ei ole vaihto-oikeutta :(

  Kiitos tuhannesti jos ehdit vastaamaan!

   • Pauliina
    October 13, 2017

    Kiitos paljon vinkeistä! Zalandolta löysin yhdet, jotka oisin kelpuuttanut, mutta ei niissä sitten enää ollut kokoa… Asokselta ei löytynyt Topshopia, mutta sieltä löytyi kyllä kaikkea muuta kivaa :D jotenkin aina unohdan koko kaupan olemassa olon! Mutta siis pistin nyt sun rohkaisemana tilaukseen ne Topshopin momit koossa 28/30, se malli oli nimittäin ainakin kuvissa just sitä mitä etsin! Toivottavasti livenä yhtä kivat :) jos ei niin seuraavaksi painun Monkiin!

 • M
  Reply
  October 12, 2017

  Vautsi mikä asu! Mun makuun noiden farkkujen sijasta sopisi vielä paremmin mustat paksut sukkikset, mutta toimii noinkin hyvin. Oon kiinnittänyt viime aikoina huomiota siihen, että vastaat superystävällisesti saamiisi kommentteihin, joka on näin lukijan näkökulmasta tosi ihailtava juttu. Ihanaa syksyn jatkoa sulle Annika :)

Leave a Comment: