title image

Roadtrippejä ja kukkamekkoja

Roadtrippejä ja kukkamekkoja

 

 

 

 

 

 

Melkein kolme päivää takana ja samanlaiset vielä edessä ennen kuin palataan takaisin kotiin. Jokainen päivä on mennyt suht samanlaisella kaavalla: aamupäivästä ollaan hypätty autoon ja otettu suunta kohti jotain kylää tai pikkukaupunkia – tähän mennessä ollaan käyty Benahaviksen lisäksi myös Rondassa sekä Mijaksessa (joka oli ihana, suosittelen piipahtamaan joskus!) – ja illemmalla kotiin palatessa ollaan syöty illallista terassilla. Eilen heittäydyttiin villiksi ja käytiin jopa drinkeillä, mutta oma sänky houkutti uloslähtöä enemmän ja kömmittiin pian takaisin kotiin :-D Ihan kuin tässä alkais tulla vanhaksi…

Mä oon ollut puolihuomaamattani niin lomalla, ettei kameran muistikortille oo tallentunut kuin ennenkuulumattoman säälittävä määrä kuvia lähinnä näteistä maisemista, mutta onnistuin sentään kaivamaan sieltä nää kukkamekkokuvat eiliseltä. Toi viimeinen kuvastaa hulmuavine helmoineen ja leveine hymyineen aika hyvin mun tänhetkistä fiilistä.

Huomenna aateltiin poikkeuksellisesti aloittaa päivä altaalle leiriytymällä, mutta eiköhän me myös johonkin ajelemaan lähdetä. Avoautolla on ollut niin kivaa huristella auringon porottaessa, että täytyy ottaa siitä nyt kaikki irti, kun lähistöllä on paljon nättiä nähtävää.

Ihanaa sunnuntaita, toivottavasti aurinko saapuu sinne kotiinkin pian!

 

 

 

17 Comments
 • Anonymous
  Reply
  September 10, 2017

  Hope so ei oo liian henk koht kysymys mutta millasia liivejä sä käytät esim juuri tällaisten mekkojen alla? Mahtaakohan mekko sopia tyypille jolla ei juurikaan ole rintavarustusta…

 • Sanni
  Reply
  September 10, 2017

  Näkyy että oot onnellinen, ihan hehkut näissä kuvissa! <3 Nauttikaa loppulomasta!

 • me
  Reply
  September 10, 2017

  mielettömän kaunis Annika!!! <3

 • Nina
  Reply
  September 10, 2017

  Todella kauniita kuvia susta!!
  Oon just vasta liittynyt lukemaan sun blogia, joten en oo kauheen perillä sun kuvauskamoista. Kiinnostais tietää mitä kameraa käytät ja vielä enemmän millasella objektiivilla nää on napattu? Tosi puhdasta ja upeaa jälkeä :-)

 • Jem
  Reply
  September 11, 2017

  Onks nää nyt kuvattu sillä uudella 35mm? :-) Ihania kuvia ja sä näytät niin onnelliselta <3

 • Sinii
  Reply
  September 11, 2017

  Kuulostaa aivan ihanalta lomalta! Näytät upealta!

 • Laura
  Reply
  September 11, 2017

  Ihana Annika! Ja myös todella kaunis mekko :) Ihanaa lomaa sinne vielä <3

 • September 11, 2017

  EI vitsit kuinka reissukuume kasvaa näitä sun kuvia (myös IG) katsoessa! Roadtrip-mäiset reissut on ihan parhaita, kun pääsee vierailemaan helposti monissa uusissa paikoissa :—-)) Ihana mekko <3

 • Anonymous
  Reply
  September 11, 2017

  Hei Annika! Pakko kysyä että mikä olisi sulla euroopasta (ja sen ulkopuolelta) sellaiset maat joihin voisit lähteä työharjotteluun n 10 viikoksi?:D ois kiva kuulla sun mielipide:)

 • Vilma
  Reply
  September 11, 2017

  Sun hymy <3

 • Hannnaaa
  Reply
  September 11, 2017

  Kauniita kuvia kaikki, mut viimeinen kuva ihan omaa luokkaansa! :) <3

 • anonyymi
  Reply
  September 11, 2017

  otsikosta tuli mieleen, että mahtaako suhun törmätä ivana helsingin lokakuisilla superwood -festareilla? :> en tiedä miks, mutta lokaatiosta ja ohjelmasta tuli mielleyhtymiä suhun :-D :-)

 • Anonymous
  Reply
  September 12, 2017

  Hei Annika, mistä mekkosi on ostettu?

 • Kiia
  Reply
  September 12, 2017

  Heippa! Nyt on pakko oikein kommentoida, että näytät hirmu onnelliselta näissä kuvissa! Pitkän aikaa asukuvissa oli niin vakava ilme, ja jotenkin tuntui, että se “vanha” Annika, jota aloin vuosia sitten seuraamaan, oli ihan hukassa. Näissä kuvissa on kuitenkin sitä samaa iloa, ja oon iloinen, etten lopettanut sun seuraamista! Kaikkea hyvää sulle!:)

 • Anonymous
  Reply
  September 29, 2017

  Hei mikä koko sulla mahtaa tosta olla? Oon ite tilaamassa samaa mekkoa ja en yhtää tiedä onko tosi pientä kokoa? :)

Leave a Comment: