title image

Viikon parhaat

Viikon parhaat

dsc_8398 dsc_1567dsc_1211dsc_1071dsc_8424

 

// Sims 4 (!!!). Oon ollut pienenä erottamaton kyseisen tietokonepelin kanssa ja nyt alkuviikosta löydettiin toi netistä niin hyvään hintaan, ettei voitu vastustaa kiusausta. Long story short: aika moni ilta on mennyt uusia perheitä luodessa ja etenkin taloja rakentaessa (se on mun mielestä kaikkein parasta tossa pelissä) :-D Vaikka toi nelonen on paljon nykyaikaisempi kuin mun aiemmat kivikautiset Sims -pelit, niin sitä pelatessa tulee silti kunnon nostalgiaryöppy lapsuudesta. Best!

 

// Erityisen hyvä mieli. Oon tehnyt tällä viikolla jotenkin normaalia enemmän sellaisia asioita, joista mulle tulee poikkeuksetta tosi hyvä olo ja hengannut tyyppien kanssa, joiden kanssa viihdyn paremmin kuin hyvin. Oon myös iloinen siitä, että mun elämässä ei oo enää sellaisia ihmisiä, jotka tartuttaa jollain tapaa sellaista negativiista ja nihkeää fiilistä – sellaisen poissulkeminen nimittäin vähentää myös sitä omaa negatiivisuutta roimasti. Negativity is contagious!

 

// Tän iltaiset kotibileet. En edes muista millon oisin viimeksi ollut vanhoissa kunnon kotibileissä ja koska ulkonakin tulee nykyään käytyä aika paljon harvemmin, niin oon nyt jotenkin erityisen innoissani. Tästä tulee varmasti niiin hauska ilta!

 

// Pekka Poudan somehitiksi noussut säävideo. Räkätin vedet silmissä sitä katsoessani, sillä olihan se nyt aivan huikeen hauska, eikä tolle tänhetkiselle koomiselle kevätsäälle voi enää muuta kuin nauraa :-D

 

// Huominen yhdistetty äitienpäivä ja pikkusiskon synttäripäivä, sillä en oo käynyt pitkään aikaan meidän perheen luona ihan ajan kanssa. Tänään oon juoksennellut ympäriinsä hankkimassa synttärilahjoja, (kevään ekoja) grilliruokatarvikkeita, kukkakimppuja ja nyt kaikki alkaa olla valmiina huomista varten.

 

Rentouttavaa viikonloppua, tyypit!

21 Comments
 • May 13, 2017

  Like your cool look with the hoodie!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 • Salla
  Reply
  May 13, 2017

  Muakin himottaisi hirveesti toi sims 4-peli!! Mistä kautta hommasit?

 • May 13, 2017

  Great photos!

  Liv

  livforstyle.net

 • .
  Reply
  May 13, 2017

  Tästä postauksesta tuli hyvä mieli, kiitos!

 • Anonymous
  Reply
  May 14, 2017

  Mitkä lenkkarit sulla on näissä kuvissa:>

 • Sofia Frantsi
  Reply
  May 14, 2017

  Apua Annika mistä löytyy Sims halvalla? Ehkä pakko saada! :D

 • Maria Makkonen
  Reply
  May 14, 2017

  Oi ihana Annika! :-)

  Olen jo monen monta vuotta lukenut blogiasi, mutta kommenttia en ole ikinä jättänyt. Tässä graduäherryksen parissa tulin katsomaan joskos sulla olisi tullut uusi postaus ja voi että miten hyvän fiiliksen tämä sai aikaan! On ihana huomata, miten oikein puhkut positiivista energiaa ympärillesi ja ainakin tämän postauksen kautta se huokui myös meille lukijoille. Kiitos tästä!

  Elämä on siinä mielessä hassu ja mielenkiintoinen seikkailu, että emme välttämättä edes huomaa kuinka pienillä asioilla voi vaikuttaa omaan ympäristöönsä ja ihmisiin siinä hetkessä. Blogisi on minusta oiva esimerkki siitä, että välttämättä ei tarvita kuin muutama kuva ja hieman tekstiä, niin vaikutus voi olla mittava. Tämän kertainen postauksesi herätti minussa nostalgiaryöpyn omaan nuoruuteeni, se sai minut ikävöimään omaa äitiäni ja synnytti minussa halun kertoa hänelle kuinka paljon rakastan häntä, teksti inspiroi minua elämään hetkessä ja nauttimaan tulevasta kesästä, teksti synnytti minussa halun lähteä ulos, nauttia ja elää. Ja saatoinpa postauksen inspiroimana pistää viestiä ystävilleni ja kysyä, olisiko kukaan innostunut parvekeviineilystä.

  Kiitos blogistasi Annika & kiitos kaikista kuluneista vuosista, jotka olen saanut viettää sen parissa. Ihmisinä olemme varmasti hyvin erilaisia, mutta jostakin kumman syystä löydän yhä uudestaan ja uudestaan blogistasti jotain uutta ja pysäyttävää. Minulla blogisi ja sen sisältö on inspiraation lähde ja on ollut kunnia saada seurata kasvuasi nuoreksi ja itsenäiseksi naiseksi. Erityisesti minua kiehtoo sinun tyylisi kirjoittajana, sillä usein postauksen jälkeen saan haastaa itseänikin lukijana ja pureskella lukemaani. Nämä ovat antoisimpia hetkiä lukijalle, sillä eräänkin kerran olen löytänyt uusia näkökulmia asioihin ja saanut perspektiiviä elämään.

  Kiitos ja oikein ihanaa, energistä ja aurinkoista kesää sinulle! :-)

 • Nina
  Reply
  May 14, 2017

  Mistä löysit ton sims 4 pelin? :) nyt alko itelki tehä mieli ladata se :D

 • jojo
  Reply
  May 15, 2017

  Tulipa jotenkin tosi hyvä fiilis tästä postauksesta! Kiitos!

 • Tami
  Reply
  May 15, 2017

  TARVIIN SIMSSIN!!!!!!!!!!! Kauheet kitkut tuli:DD

 • Anonymous
  Reply
  May 23, 2017

  Millä koneella pelaat Simssiä? Jos macci niin mikä malli ja jaksaako hyvin pyörittää?

Leave a Comment: