title image

Tiistailounaan puheenaihe

Tiistailounaan puheenaihe

Eilisen Gina Tricotin pressilounaan suurin puheenaihe ei suinkaan ollut ens syksyn ja talven vaatemallistot, vaan kattauksen tavallista erikoisemmat paikkakortit. Pöydissä ootelleet kuvat aiheutti toinen toistaan huikeempia reaktioita vieraiden saapuessa paikalle ja oon noista edelleen niin fiiliksissä, että vaikka pommitin tätä samaa aihetta jo eilen joka somekanavaan, niin oli ihan pakko tulla näyttämään niitä täälläkin. Kattokaa nyt!!!

 

dsc_1830 dsc_1862 dsc_1823 dsc_1864 dsc_1826dsc_18601234 dsc_1820

 

Paikalla oli monta kymmentä tyyppiä, mutta supertaitava muotikuvittaja Olesja Hännikäinen oli taiteillut joka ikiselle meidän Instagram -kuvien perusteella maailman näteimmät omakuvapaikkakortit. Tää oli musta ihana idea vähän erikoisempiin paikkakortteihin!

 

Varsinkin, kun oma piirrustustaitotaso on lähinnä jotain tikku-ukko -luokkaa, niin ei voinut muuta kuin ihmetellä, kuinka joku voikin saada noin nätin kuvan aikaiseksi vaan muutamalla hassulla vedolla. Kävin äsken kurkkaamassa, että Olesjan Instagramista (@olesjafi) löytyy kaikkien meidän valmiit kuvat ja let me tell you, ei oo muuten kovin vaikeeta tunnistaa mistä alkuperäiskuvasta kenenkin paikkakortti on taiteiltu. Tunnistatteko mistä kuvasta mun kuva on piirretty?

 

PS: Nyt kun aloin kattomaan tota omaa kuvaani uudestaan, niin vois melkein yhtä hyvin luulla, että siinä on mun pikkusisko mun sijasta :-D

9 Comments
 • May 24, 2017

  Looks like it was an amazing event!
  xx from Bavaria/Germany, Rena

 • Nelli
  Reply
  May 24, 2017

  Haha katoin heti alkuun että kuvassa on paljon Saraa :-D suun asento varmaan tekee paljon. Mut aivan huiput kuvat!!

 • Jassu
  Reply
  May 24, 2017

  Olin tulossa kommentoimaan, enneku luin tekstin, että näyttää melkein enemmän Saralta :D

 • May 24, 2017

  Kiitos, Annika! Kiva kun tykkäsit kortista. :)

 • May 25, 2017

  Vats mikä ihana idea ja upea toteutus paikkakorteille :)
  xx
  http://mariannelle.com

 • Sanni
  Reply
  May 25, 2017

  Vois mennä kyllä joo yhtälailla Sarasta! :D mut Annika HELP!! Tiiän että ainakin olit Lumenen vedenkestävön Blueberry Curlin vannoutunu käyttäjä. No niin mäkin! Mut nyt tajusin et lumenen uusiuduttua täysin ne on vissii lopettanu sen valmistuksen?! Kääk! Onks sulla hyvää vinkkiä mikä korvais tän menetyksen?

   • Anonymous
    May 25, 2017

    Ainakin Virossa sitä saa taas kaupoista, se lähti pois yhessä vaiheessa mutta nyt oli tullut just takasin, joten luulisin että Suomeen myös on tulossa taas :)

 • May 26, 2017

  Vitsi noi kortit on hienot!

Leave a Comment: