title image

Some shoes are not made for walking

Some shoes are not made for walking

img_8606
aaaaa
img_8578
img_8683
img_8626
Farkkurotsi (saatu) NA-KD // paita ja housut Gina Tricot // kengät Nike

 

On niitä kenkiä, joilla voit tarpoa yhteen vetoon vaikka maapallon toiselle puolelle asti, eikä jaloissa tunnu yhtään mitään. Niitä, jolla voit tanssia koko yön kuin viimestä päivää ilman pienintäkään kivun häivää ja niitä, jotka otat mukaan reissuun ihan vaan siksi, koska ne on niin sairaan mukavat – siitäkin huolimatta, vaikka ne ois nähneet parhaat päivänsä jo vuosikausia sitten.

 

Ja sit on valitettavasti kenkiä ihan täysin toisesta ääripäästä. Nää Niken nahkaiset Janoskit on juuri sellaiset :-D Kengät, jotka vedän kärsivällisesti jalkaan päivä toisensa jälkeen siinä toivossa, että tällä kertaa ne tuntuis vähän aikaisempia päiviä mukavammalta, mut päädyn aina lopulta harppomaan kotimatkan viimeiset askeleet irvistystä pidätellen, kun ne hiertää niin saakelisti ja vuoraamaan jalkani jälkikäteen rakkolaastareilla. Luotan edelleen siihen, että vielä jonain kauniina päivänä toi nahka muotoutuu mun omaan jalkaan sopivammaksi, vaikka siinä menee näköjään vähän kauemmin kuin kuvittelin… Mut mä en suostu luovuttamaan, ne on niiin nätit!

 

Sen kuitenkin oon jo kantapään kautta oppinut, että jos tiedossa on pitkä päivä, paljon kävelyä tai parhaassa tapauksessa molempia, niin noi ei oo se oikea kenkävalinta. Some shoes are just not made for walking.

19 Comments
 • May 17, 2017

  Mulla on kans nuo janoskit ja nyt kahden vuoden käytön jälkeen ne on muotoutunut hahah! Mutta siis noissa on toosi kapea lesti, ja se siinä on et jos jalka ei oo tottunu tollasiin niin askeleet on aika kipeitä! :-D

 • Noora
  Reply
  May 17, 2017

  kantsii pistää vaikka useemmat sukat jalkaan ja kotona talsii noilla kengillä nii ne vähän muotoutuu :-) tai sit villasukat ja kengät jalkaan ja hiustenkuivaajalla niitä lämmitellä.

 • Sara
  Reply
  May 17, 2017

  Mee saunaan noi jalassa! Juoksulenkkaritki neuvotaan ajamaan sisään silleen, niin istuu paremmin omaan jalkaan :)

 • Taru
  Reply
  May 17, 2017

  Joo saunalle täältäkin ääni tai toinen on et jos ulkona sataa tai on muuten tosi kostee ilma ni sillon kannattaa kävellä noilla. Sain mun martenseista jopa 2kk aikana mukavat näillä keinoilla :D

 • Anonymous
  Reply
  May 17, 2017

  Mulla on menossa ja toiset tollaset! Ihan täydelliset jalassa ku muotutuu, siinä menee vaan hetki. Kun ostin ne tokat vanhojen tosi kuluneiden tilalle nii yllätyin kyllä kans et miten ne on niin tiukat ja jalat kans aivan verillä, vaikka sama koko kun edelliselläki kerralla! (En enää muistanu et ekalla kerralla oli ihan sama juttu) Mutta nopeesti ne mulla kovassa käytössä muotutu taas täydellisiksi! :)

 • Marie
  Reply
  May 17, 2017

  Entisenä kenkäkauppiaana vinkki jos sauna ei houkuta, niin jos sisävuori tosiaan on nahkaa niin vettä nopeasti kengän sisälle, anna olla ihan pari sekuntia, kaada vesi pois ja vedä kengät jalkaan :D Kuulostaa hullulta mutta ainakin asiakkailta tuli kiitosta tästä vinkistä :-)

 • Kiira
  Reply
  May 17, 2017

  Tigerista saa sellaisia silikoni-lisäosia kenkiin, joilla sain mun yhdet kengät muutettua rakon tuottajista unelmiksi jaloissa! Kannattaa kokeilla, ainakin jos ongelma on kantapäässä!

  • Anni
   Reply
   May 17, 2017

   Mulla on yhet tennarit jotka aukoo mun kantapäät just joka kerta. Onks toi mimmonen juttu, tulee jotenki kantapäähä se silikonijuttu vai mitä? :)

 • Anonymous
  Reply
  May 17, 2017

  Mistä sun edellisen postauksen farkut on peräisin? Mahdatko muistaa mallia:-)

 • Anonymous
  Reply
  May 17, 2017

  Tosi kivat housut, onko ne nyt myynnissä ginassa? :)

 • Aino
  Reply
  May 17, 2017

  Kannattaa testata sellasta apteekista saatavaa rakonestopuikkoa, mulla ainakin toiminut joissakin kesäkengissä :) en oo tosin koittanut semmosen kenkien kanssa joihin laitetaan sukka.. mutta voisi auttaa

 • Lode
  Reply
  May 18, 2017

  I feel u!! Itelläni täysin samat kengät ja täysin samat fiilikset niistä :-D enkä aio luovuttaa myöskään. Saa kertoa vinkkejä jos saat joillain yllämainituilla konsteilla nämä kengät mukavaksi.. :-)

 • Tintti
  Reply
  May 18, 2017

  Entisenä kenkämyyjänä mua vähän hirvittää noi vinkit missä nahkakengät kastellaan! ? Se pinta saattaa oikeesti vahingoittua..

 • Aino
  Reply
  May 18, 2017

  Mulle kaikki Niket on jotenkin tosi epämukavia, ei sovi niiden mallit jalkaan ollenkaan. Itsellä kyllä leveä lesti. Oon ihan vannoutunut addutyttö, heitin vikatkin kärsivällisesti loppuun tarvotut Niket pois… enää en niitä osta! ? Se tunne kun ostin Adidaksen Gazellet ja kävelin ekana käyttöpäivänä 20 km ilman rakkoa/hiertymistä/puutumista. Ah!

 • F
  Reply
  May 23, 2017

  Mulla oli sama just valkosissa nahkasissa janoskeissa, nykyään käytän työkenkinä kun niin hyvät jalassa :DDD Mut alku oli ihan tuskaa… Mut jännä miten toi nahka kyl vaikuttaa, mulla on parit kolmet janoskit ihan basic ja ne super hyvät heti jalassa.

Leave a Comment: