title image

YSTÄVÄKIRJASSA MINÄ

YSTÄVÄKIRJASSA MINÄ

Bongasin hetki sitten Saran blogista tällaisen ystäväkirjatyyppisen kyselyn ja koska edellisestä vastaavanlaisesta on jo pieni ikuisuus, niin päätin käydä tuumasta toimeen ja napata sen myös itelleni. Tässä tulis siis muutamia kysymyksiä ja vastauksia nostalgiseen ja rakkaaseen ystäväkirjatyyliin!

 

dsc_9700

 

Nimeni on… Annika Katariina Ollila.

 

Jotkut tosin kutsuvat minua… Anskuksi, Banskuksi ja Anskubanskuksi :-D Mulla ei oo hirveesti lempinimiä.

 

Oon syntynyt… Hämeenlinnassa, 21.2.1995. Ja yhtäkkiä siitä on jo yli 22 vuotta. Hui.

 

Pienenä olin varma että minusta tulee… Karkkitehtaan koemaistaja. Ei tullut, eikä luultavasti tuukkaan :-D

 

Kolme parasta piirrettä minussa on… Empaattisuus, halu tehdä asioita toisten hyväksi ja huolehtivaisuus.

 

Lähitulevaisuuden suunnitelmiini kuuluu… Pahvilaatikkojen purkaminen (joo, suurin osa niistä on edelleen koskemattomana), paripäiväinen Åressa joogaten ja lasketellen, elämän järjestykseen laittaminen ja uuteen kotiin muuttaminen (kunhan vaan tietty ensin löytyisi sopiva koti). Aikalailla edellämainitussa järjestyksessä.

 

dsc_9780

 

Suosikkikaupunkini on… New York. Barcelona. Singapore. Pariisi. Sydney. Canggu. Helsinki. Niin paljon kivoja paikkoja, etten millään pysty valitsemaan yhtä!

 

Suosikkibiisini tällä hetkellä on… Öö öö öö, Lana Del Reyn “Love” ja Death Cab For Cutien “I Will Follow You Into The Dark”.

 

Suosikkiravintolani ja -ruokani siellä on… Patrona ja niiden ribsit. Tenhon Mozza-pizza. Bar 9:n pastat. Hokun lohiteriyaki. Torin lihapullat. Ja nyt tuli nälkä…

 

Suosikkijuomani on… Vesi. Tekis mieli sanoo Redbull, sillä himoitsen sitä nykyään vähän väliä, mutta koska en juo sitä siltikään (luojan kiitos) kovin usein tai esimerkiks limsoja ollenkaan, niin vastaan vaan vesi. Balin Taco Casan lemonadea on tosin ikävä, ne oli niiin hyviä!

 

Suosikkisarjani just nyt on… Suits ja How To Get Away With Murder. Just Indonesiasta lähtiessäni huomasin, että niiden Netflixissä jälkimmäisestä näkyy myös kolmas kausi ja ehdin kattoa sitä mun muistaakseni 8 jaksoa ennen lähtöä… Pitää varmaan alkaa googletushommiin, että nään sen loppuun asti.

 

Suosikkikosmetiikkatuotteeni tällä hetkellä on… Smashboxin peitevoide, joka pelastaa mun krooniset tummat silmänaluset, Lumenen Instant Glow Watercolor Bronzer, L’Orealin värillinen kulmageeli ja Moroccanoilin hiusnaamio kuivalle tukalle. Noilla pärjäisin aika pitkälle.

 

Suosikkisovellus puhelimessani on… Wolt. Haha, ei vaan – enitenkäytettyjä on varmaankin Snapchat, Netflix ja VSCO. En oo viimeaikoina käyttänyt Instagramia kovinkaan aktiivisesti, mutta tykkään silti muokata kuvia säännöllisesti tolla viimeksimainitulla.

 

dsc_9771

 

Mitä pakkaat mukaan matkalle? Nykyään tavoitteena on ottaa mahdollisimman vähän kampetta messiin, kun oon huomannut, että tosi vähälläkin oikeesti pärjää. Toisinaan se onnistuu paremmalla menestyksellä, toisinaan taas vähän heikommin… Muutamat vaatteet, välttämättömimmät kosmetiikkajutut, elektroniikka, passi ja lompakko kun on mukana, niin pärjää. Oon yrittänyt aina lähtöstresseissä lohduttautua sillä, että kunhan pankkikortti ja passi on messissä, niin muun saa tarvittaessa ostettua unohduksen sattuessa. Konetta tai kameraa ei kyllä mielellään, mutta you get the point.

 

Mitä teet kotona, kun kukaan ei näe? Lorvailen tekemättä yhtään mitään järkevää, lässytän Lukalle kaikkea maan ja taivaan väliltä ja istun koneella. Valitan, en mitään shokeeraavaa tai edes vähän kiinnostavaa :-D

 

Viimeisin sisustusostoksesi? Ostin viikko sitten uuden maton eteiseen ja tollaisen vaalean pyöreän rahin olkkariin. Matto tuli tarpeeseen, rahi ei niinkään.

 

Viimeisin Whatsapp-viesti? ”Sanoin sille vaan et nyt on liian myöhästä olla pahoillaan ja tajuuksä et kotimaassas sulta lähtis varmaan kädet tollasesta”. Asiakaspalvelijan duunipäivän sattumuksia osa 1734.

 

Paras tapa tuhlata 50 euroa? Ruokaan! Joko ravintolaan tai ruokakauppaan, sillä ei oo niin väliä. Mut vaatekauppa ois ehkä viimeinen tuhlauskohde, joka mulla tulis mieleen.

 

Bravuurini keittiössä? Oon kuulemma erityisen hyvä tekemään sairaan hyviä munakkaita, vaikken oo koskaan syönyt yhtäkään itse – en nimittäin oo kananmunan suurin ystävä. Guacamole, erilaiset salaatit, pizzat, lihapullat tomaattikastikkeessa ja pätkisjuustokakku kuuluu kuitenkin mun bravuureihin!

 

Perjantai-illan herkutteluja varten ostan kaupasta? Sipsiä, vihanneksia ja dippiä, hedelmiä tai Ben&Jerry’sin Empower Mintiä. Mun uusin addiktio.

19 Comments
 • Anonymous
  Reply
  March 15, 2017

  Mikä sävy sulla on tosta peitevoiteesta? *sydänemoji*

 • Susanna
  Reply
  March 15, 2017

  Tää oli hyvä ?

   • Maria
    March 15, 2017

    Hahahaha mä katoin et mitä, oliko sarkastinen kommentti, kunnes tajusin ton “?” = “<3" :-D mut samaa mieltä, ihanan rento postaus jälleen kerran!

 • Katri
  Reply
  March 15, 2017

  Mikä sun snäppi on? :)

 • Julia
  Reply
  March 15, 2017

  Ihana postaus, kiitos Annika tästä! :-)

 • Kati
  Reply
  March 15, 2017

  Mitäää! Pakko kommentoida, että oon seurannut sun blogia nyt jo muutaman vuoden ajan ja oon koko tän ajan luullut, että oot -94 syntynyt!! Hahha, eikä :D Johtuu varmaan tosta, että oot syntynyt aika alkupuolella vuotta. No mut täähän on hauska juttu, musta on mielenkiintosta seurata just samanikästen ihmisten elämää somessa.

  Tämmöset vähän yksinkertaisemman tyyliset kuvat on muuten tosi kivoja.

 • Jasmin
  Reply
  March 15, 2017

  Tälläset postaukset on törkeen kivoja ja ainaki mun mieleen! <3 Kiva saada tietää susta ain pikkiriikkisen uusia puolia !!

 • Anniina
  Reply
  March 15, 2017

  Ihana postaus! Ja sun tyyli, en malta odottaa et tulee kunnolla kevät ja kesä että pääsee ihastelemaan sun ihania asuja<3 mistä noi raitalakanat on ostettu?

 • Eltsu
  Reply
  March 16, 2017

  Mistä tota peitevoidetta saa? Tai siis saako ihan suomesta kaupasta vai pitääkö tilata jostain? Kiva postaus, oot ihana :)

 • Anonymous
  Reply
  March 17, 2017

  Voisitko tehdä tulevaan kämppään liittyen jonkun postauksen, vaikkapa millainen olis sun unelma asunto tms? Esim pinterest kuvia käyttäen:-)

 • March 17, 2017

  Ai että ihana postaus ja tosi kivoja kysymyksiä :D

 • Anna
  Reply
  March 17, 2017

  Jos sulla on oikeesti ideat noin vähissä et pitää alkaa kopioimaan siskos jo muutenki lähes identtisestä blogista postausideoita tänne niin hyvä luoja lopettaisit bloggaamisen. Se näkyy sun kirjotuksista et se on nykyään pakkopullaa sulle ja ei sellasta oo enää kiva edes lukea.

 • Maria
  Reply
  March 17, 2017

  Tää oli ihanan old school! Ja hei, en vois olla enempää samaa mieltä siitä, mihin 50 euroo on paras sijoittaa. Etenkin ulkona syöminen hyvässä seurassa on parasta sielunruokaa. :)

Leave a Comment: