title image

SALAINEN ASE KESÄKROPPAAN

SALAINEN ASE KESÄKROPPAAN

Yks täällä aina paljon kysymyksiä herättänyt aihe on ollut mun käyttämäni itseruskettava. Mä tykkään itelläni ympäri vuoden päivettyneestä ihosta ja koska täällä Suomen kamaralla auringosta saatu rusketus nyt ei oo sattuneista syistä mahdollinen, niin on täytynyt turvautua toisiin keinoihin. Vuosien aikana on tullut testailtua jos jonkinlaista ruskettavaa purkkia ja purnukkaa, joista suuri osa on ollut aikamoisia farsseja, mutta sittemmin ylivoimainen voittaja on onneksi selvinnyt – kun tän löysin, niin ei oo ollut muilla vastaavilla enää mitään mahiksia.

Eli saanen esitellä, taas kerran…

DSC_3427idkuva

…mun luottotuote – jo aikaisemminkin täällä hehkutettu For All My Eternityn Tanning Mousse! Käytössä on ollut sekä perusversio että toi kuvissa näkyvä gold edition, joista jälkimmäisestä tulee ehkä himpun verran tummempaa jälkeä. Tosta saa kuitenkin ihan mielettömän luonnollisen ja aidonnäköisen värin (joka kerää muuten yllättävänkin paljon kehuja!), joka levittyy vaahtomaisen koostumuksensa vuoksi levityshanskan avulla vaivattomasti ja kuivuu iholle tosi äkkiä. Sävytetyn vaahdon ansiosta näät näppärästi mihin oot ehtinyt jo väriä levittämään ja ylimääräinen levitysväri lähtee suihkussa vaivattomasti pois. Ainut miinus tässä on se, ettei merkin tuotteita saa vielä ostettua muualta kuin netistä tilaamalla, mutta muuten tossa ei oo yhtään mitään valitettavamisen arvoista.

Eli vahva suositus meikäläiseltä, jos etsitte vielä huikeeta itseruskettavaa tulevaksi kesäksi! Tohon ette tuu pettymään.

28 Comments
 • Jutta
  Reply
  May 19, 2016

  Mä tilasin viime vuonna(…?) tota sun suosituksesta, ja oli kyllä oikein hyvä sijoitus ja sopiva ensituote tällaiselle noviisille. Tosin se itteäni harmittaa, kun se kuluu hirveen nopeasti pois. Vertailukohtaa muihin itseruskettaviin ei tosin ole, niin en pysty vertailemaan.

 • sonja
  Reply
  May 19, 2016

  Tätä saa siis käyttää niin kropalle kuin naamalle?:-)

 • Tantan
  Reply
  May 19, 2016

  Miten levität ton selkään..suuri ongelma täällä :s

 • braille
  Reply
  May 19, 2016

  Kuinka usein käytät tota ja kauanko purkki suunnilleen kestää siinä käytössä? :)

 • Jenna
  Reply
  May 19, 2016

  Moikka!
  Tykkään kanssa päivittyneestä ihosta ja Suomessa asuessa joutuu usein turvautumaan purkkiin sen saadakseen. Mua kuitenkin hirvittää aina se kamala tunkkainen haju, joka yleensä kuuluu jokaiseen itseruskettavaan. Onko tässä miedompi haju vai ootko huomannut eroa? :)

 • May 19, 2016

  Minen oo koskaan käyttänyt itseruskettavaa (koska ensimmäisten auringonsäteiden iskiessä oon jo ihan papu), mutta tänä keväänä ajattelin kokeilla kun kerta puteli ja levityshanska kaapista löytyy. Heti kun tatska paranee aion hyökätä pistää omani testiin! :)

  hanna
  http://www.hannamariav.com

 • Eee
  Reply
  May 19, 2016

  Tilaukseen meni! Oon kauan etsinyt hyvää ruskettavaa , toivottavasti sää soveltuu myös kuivalle iholle ees hippusen,onko sulla kokemusta miten sopii kuivalle iholle ?

 • emmi
  Reply
  May 19, 2016

  Onko toi levityskinnas hyvä, koska luin arvosteluja ja oli aika huonoja tullut. Kintaasta lähtee kuulemma mustaa nukkaa ja joistakin hanskoista menee läpi toi mousse. Ja mietin et se varmaan imee jonkun verran väriä, jolloin sit menee hukkaan..

  • s
   Reply
   May 20, 2016

   Ite oon ostanu laatikollisen sellasia ohuita, kertakäyttösiä muovihanskoja itseruskettavan levittämistä varten. :) Toimii hyvin myös vaahtomaisella!

 • Emmi
  Reply
  May 19, 2016

  Miten kauan annat rusketuksen “tekeytyä” ennen kuin menet suihkuun pesemään levitysvärin? Yön yli vai pidempään? :)

 • Laura
  Reply
  May 19, 2016

  Heips! Kiitti vinkistä! Haluaistko kertoa vinkkejä siihen miten saat rusketuksen pysymään hyvänä jos käytät tota säännöllisesti. Kuinka usein lisäilet tuota? Ja mitä teet jottet oo aina välillä läikikäs?

 • Mirre
  Reply
  May 20, 2016

  Oot varmaankin testannut St.Morizia? Osaatko sanoa miten se eroaa tosta muutenku hinnaltaan?
  Oon miettinyt ton ostamista jo pitkään mut hinta just kirpasee.. oisin myös kiinnostunu miten kauan esim sulla kestää toi yksi purkki ja miten usein käytät :)

 • Satu
  Reply
  May 20, 2016

  Hei!

  Kiinnostaisi tilata tuollainen :) Onko kokemusta, että tahraako valkoisia vaatteita? Tarttuuko siis väriä?

   • Satu
    May 20, 2016

    Ok kiva kuulla :D En haluaisi ihanaa häämekkoani tuolla värjätä, niin sillä kyselen :)

 • Susanna
  Reply
  May 20, 2016

  Ehdottomasti paras niistä tuotteista mitä oon elämäni aikana kokeillu … ja niitä on ollu paljon !!!! Suosittelen kaikille 10+ ja toi kinnas on plussaa. Käytän muuten kasvoihin ja koko kroppaan :)

 • May 22, 2016

  Ei kyllä kallis! Ootin tosi kallista mitta ei ees paha vaikkakin melko pieni purkki. :)

 • Oona
  Reply
  May 23, 2016

  Osaatko sanoa että vaikuttaako toi mitenkään auringon ottamiseen? Eli ruskettuuko iho “siellä alla” vaikka olisikin laittanut tota itseruskettavaa? :)

Leave a Comment: